"Sterilizacia"

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
trion
Star
Star

"Sterilizacia"

Príspevok od používateľa trion »

Je moderna doba a pomalicky sa da vsetko. Dnesny svet je uponahlany a ako sledujem statistiky rodi sa menej deti aj to asi z nedbanlivosti :? . Ako predist otehotneniu je viac moznosti kondom, antikoncepcia a jedou z nich je aj sterilizacia.
Co si predstavujete pod tymto slovom? Dali by ste sa prehovorit, alebo isli by ste na to? Co by ste preferovali sterilizaciu zien, alebo muzov a preco? Mate voci tomuto predsudky?
qwerty-xyz

Re: "Sterilizacia"

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

trion napísal:Je moderna doba a pomalicky sa da vsetko. Dnesny svet je uponahlany a ako sledujem statistiky rodi sa menej deti aj to asi z nedbanlivosti :? . Ako predist otehotneniu je viac moznosti kondom, antikoncepcia a jedou z nich je aj sterilizacia.
Co si predstavujete pod tymto slovom? Dali by ste sa prehovorit, alebo isli by ste na to? Co by ste preferovali sterilizaciu zien, alebo muzov a preco? Mate voci tomuto predsudky?
si nebudem davat rezat gule nikdy!!! lebo sa to neda vratit nazad... myslim ze u mna to bude kondom istit :wink:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Myslim, ze sterilizacia je velmi radikalny krok, ktory by si dotycny/dotycna mal riadne zvazit. Kazdopadne ja osobne radsej uprednostnim ine formy ochrany pred otehotnenim. Je to jednoduchsie a najma to nie je definitivne.
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

trion napísal:Je moderna doba a pomalicky sa da vsetko. Dnesny svet je uponahlany a ako sledujem statistiky rodi sa menej deti aj to asi z nedbanlivosti :? . Ako predist otehotneniu je viac moznosti kondom, antikoncepcia a jedou z nich je aj sterilizacia.
Pre mna sterilizacia znamena formu antikoncepcie :)..

Keby uz mame dost deti a nepotrebujeme dalsie+hormonalna antikoncepcia robi problemy, alebo chceme usetrit peniaze, tak by som sa na to dal nahovorit.. Nie som si presne isty, ci je podviazanie vajickovodov alebo semenovodov vratné, alebo su oboje vratné, ale myslím, že by som s tým nemal problém.. By som sa o tom poinformoval a tak.. Nemusel by som sa potom zatazovat s antikoncepciou a to mi znie celkom dobre+by sme boli obaja uvolneni, ze urcite sa nic nestane (dufam :)), takze tak ;)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

pokial by som bol starsi, mal stastne manzelstvo a so zenou by sme sa zhodli, ze viac deti nechceme, preco nie.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

jj pokial uz by bola rodina tka asi by som uz nemal problem ale muselo by byt definitivne ze uz dalse deca neceme
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

qwerty-xyz napísal:si nebudem davat rezat gule nikdy!!! lebo sa to neda vratit nazad... myslim ze u mna to bude kondom istit :wink:
no ja by som povedal ze tam sa zrovna gule nerezu :lol: len sa prerusia semenovody a mam taky pocit ze pomocou medicinskych metod sa to da aj vratit do povodneho stavu bez nejakych jaziev alebo tak (myslim ze sa to robi laparoskopicky)
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

ades napísal:no ja by som povedal ze tam sa zrovna gule nerezu :lol: len sa prerusia semenovody a mam taky pocit ze pomocou medicinskych metod sa to da aj vratit do povodneho stavu bez nejakych jaziev alebo tak (myslim ze sa to robi laparoskopicky)
no tak po laparoskopii mas tiez viditelne poruseny povrch,...
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Traktorista napísal:no tak po laparoskopii mas tiez viditelne poruseny povrch,...
neveril by si ake "zazraky" dokaze moderna medicina: zostanu ti 2 jazvy dlhe asi pol az jeden centometer ktore sa daju uplne vyhladit a okrem toho su na mieste kde esteticky neprekazaju (napriklad pod ochlpenim a podobne). to ze vas takto "presviedcam" ale neznamena ze tuto metodu zastavam :lol: btw auu :lol:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Sterilizaciu by som pravdepodobne pouzil na jednej zene z nasho mesta , ma nejakych 27 , 8 deti , strasne podmienky , skoda reci ...
Osobne nie nemam o to zaujem , ani teraz ani v buducnosti
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Nie som uhorka, aby ma volakto sterizlizoval. Ani mna, ani moju milu. :)
Krom toho pises, ze sa rodi cim dalej, tym menej ludi, tak naco potom sterilizacia? Raz bude treba zvratit tento nepriazdnivy vyvoj, a to sa potom zo sterilnej uhorky semiacko neuchyti ... takze ee :)
r4wMUnt34q
Star
Star

No je pravda, ze vo vyspelych statoch dnesnej doby ako je Anglicko, Francuzsko, mozno aj krajiny Beneluxu je vacsia umrtnost.. Ale na druhej strane je tu Afrika, Cina.. Nie nadarmo je jeden z globalnych problemov momentalne populacna explozia.. Takze.. asi tolko
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Jaj tak, to ano. Ja som myslel, ze to myslis v lokale a nie v globale. V tom pripade to vidim ako vhodnu formu "regulacie". Taka India, Cina, niektore africke staty, tam sa to priam pyta. Takze v tomto pripade ano.
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

kinjeril napísal:to vidim ako vhodnu formu "regulacie". Taka India, Cina, niektore africke staty, tam sa to priam pyta. Takze v tomto pripade ano.
Potichu súhlasím :roll:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

kinjeril napísal:Jaj tak, to ano. Ja som myslel, ze to myslis v lokale a nie v globale. V tom pripade to vidim ako vhodnu formu "regulacie". Taka India, Cina, niektore africke staty, tam sa to priam pyta. Takze v tomto pripade ano.
ja by som to reguloval inym sposobom.....viete to cervene tlacitko vo vojenskom bunkri. :wink:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

mozno by som o tom uvazoval, keby som mal deti a nechcel by som dalsie. ale neviem si to predstavit, taky suchy orgaznus... :roll:
r4wMUnt34q
Star
Star

will.i.am napísal:mozno by som o tom uvazoval, keby som mal deti a nechcel by som dalsie. ale neviem si to predstavit, taky suchy orgaznus... :roll:
Pocul som, ze je lepsi ;)
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

houby radsej budem kupovat kondomy nez si rezat gule .. au xD
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Mať spokojnú ženu, 2-3 deti, zhodneme sa, že viac nechceme, úplne normálne. Samozrejme nemôže to ovplyvniť funkčnosť. :)

PS: A nikoho nenapadlo, že pred zákrokom si môžte uskladniť sperme v spermobanke a keby náhodou si zmysleli ďalšie dieťa, tak nie je problém. A keďže by to bol zákrok aspoň by ste aj so ženou premysleli, či naozaj chcete a nebolo by to dielo "náhody".
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

V prvom rade nech Vasa baba neuziva HA. Je velke riziko ,ze nebude moc otehotniet po rokoch... to len tak na okraj.

K tej sterilizacii. Je to uplne bezpecny krok a HLAVNE KED BUDETE CHCIET DETI DA SA TO ZNOVU OPERATIVNE "OPRAVIT".

Alebo nie je nic lahsie ako odlozit svoje spermie do spermobanky a potom ich pouzit. (na oplodnenie partnerky)
Napísať odpoveď