Co si predstavujete pod tymto slovom? Dali by ste sa prehovorit, alebo isli by ste na to? Co by ste preferovali sterilizaciu zien, alebo muzov a preco? Mate voci tomuto predsudky?
"Sterilizacia"
"Sterilizacia"
Je moderna doba a pomalicky sa da vsetko. Dnesny svet je uponahlany a ako sledujem statistiky rodi sa menej deti aj to asi z nedbanlivosti
. Ako predist otehotneniu je viac moznosti kondom, antikoncepcia a jedou z nich je aj sterilizacia.
Co si predstavujete pod tymto slovom? Dali by ste sa prehovorit, alebo isli by ste na to? Co by ste preferovali sterilizaciu zien, alebo muzov a preco? Mate voci tomuto predsudky?
-
qwerty-xyz
Re: "Sterilizacia"
si nebudem davat rezat gule nikdy!!! lebo sa to neda vratit nazad... myslim ze u mna to bude kondom istittrion napísal:Je moderna doba a pomalicky sa da vsetko. Dnesny svet je uponahlany a ako sledujem statistiky rodi sa menej deti aj to asi z nedbanlivosti. Ako predist otehotneniu je viac moznosti kondom, antikoncepcia a jedou z nich je aj sterilizacia.
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
r4wMUnt34q
Star
Pre mna sterilizacia znamena formu antikoncepcietrion napísal:Je moderna doba a pomalicky sa da vsetko. Dnesny svet je uponahlany a ako sledujem statistiky rodi sa menej deti aj to asi z nedbanlivosti. Ako predist otehotneniu je viac moznosti kondom, antikoncepcia a jedou z nich je aj sterilizacia.
Keby uz mame dost deti a nepotrebujeme dalsie+hormonalna antikoncepcia robi problemy, alebo chceme usetrit peniaze, tak by som sa na to dal nahovorit.. Nie som si presne isty, ci je podviazanie vajickovodov alebo semenovodov vratné, alebo su oboje vratné, ale myslím, že by som s tým nemal problém.. By som sa o tom poinformoval a tak.. Nemusel by som sa potom zatazovat s antikoncepciou a to mi znie celkom dobre+by sme boli obaja uvolneni, ze urcite sa nic nestane (dufam
no ja by som povedal ze tam sa zrovna gule nerezuqwerty-xyz napísal:si nebudem davat rezat gule nikdy!!! lebo sa to neda vratit nazad... myslim ze u mna to bude kondom istit
-
Traktorista
Guru
no tak po laparoskopii mas tiez viditelne poruseny povrch,...ades napísal:no ja by som povedal ze tam sa zrovna gule nerezulen sa prerusia semenovody a mam taky pocit ze pomocou medicinskych metod sa to da aj vratit do povodneho stavu bez nejakych jaziev alebo tak (myslim ze sa to robi laparoskopicky)
neveril by si ake "zazraky" dokaze moderna medicina: zostanu ti 2 jazvy dlhe asi pol az jeden centometer ktore sa daju uplne vyhladit a okrem toho su na mieste kde esteticky neprekazaju (napriklad pod ochlpenim a podobne). to ze vas takto "presviedcam" ale neznamena ze tuto metodu zastavamTraktorista napísal:no tak po laparoskopii mas tiez viditelne poruseny povrch,...
-
r4wMUnt34q
Star
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
qwerty-xyz
ja by som to reguloval inym sposobom.....viete to cervene tlacitko vo vojenskom bunkri.kinjeril napísal:Jaj tak, to ano. Ja som myslel, ze to myslis v lokale a nie v globale. V tom pripade to vidim ako vhodnu formu "regulacie". Taka India, Cina, niektore africke staty, tam sa to priam pyta. Takze v tomto pripade ano.
-
r4wMUnt34q
Star
-
Royalflush
Guru wannabe
Mať spokojnú ženu, 2-3 deti, zhodneme sa, že viac nechceme, úplne normálne. Samozrejme nemôže to ovplyvniť funkčnosť.
PS: A nikoho nenapadlo, že pred zákrokom si môžte uskladniť sperme v spermobanke a keby náhodou si zmysleli ďalšie dieťa, tak nie je problém. A keďže by to bol zákrok aspoň by ste aj so ženou premysleli, či naozaj chcete a nebolo by to dielo "náhody".
PS: A nikoho nenapadlo, že pred zákrokom si môžte uskladniť sperme v spermobanke a keby náhodou si zmysleli ďalšie dieťa, tak nie je problém. A keďže by to bol zákrok aspoň by ste aj so ženou premysleli, či naozaj chcete a nebolo by to dielo "náhody".
-
MakeFake
Spammer
V prvom rade nech Vasa baba neuziva HA. Je velke riziko ,ze nebude moc otehotniet po rokoch... to len tak na okraj.
K tej sterilizacii. Je to uplne bezpecny krok a HLAVNE KED BUDETE CHCIET DETI DA SA TO ZNOVU OPERATIVNE "OPRAVIT".
Alebo nie je nic lahsie ako odlozit svoje spermie do spermobanky a potom ich pouzit. (na oplodnenie partnerky)
K tej sterilizacii. Je to uplne bezpecny krok a HLAVNE KED BUDETE CHCIET DETI DA SA TO ZNOVU OPERATIVNE "OPRAVIT".
Alebo nie je nic lahsie ako odlozit svoje spermie do spermobanky a potom ich pouzit. (na oplodnenie partnerky)