dnes som jedol taku salamu- ščipak ju mama vola, neviem jak sa to v skutocnosti nazyva, a hryziem, hryziem a naraz buch, som kusol do dacoho tvrdeho, ale to v salamach zvykne byt
Pezzo napísal:dnes som jedol taku salamu- ščipak ju mama vola, neviem jak sa to v skutocnosti nazyva, a hryziem, hryziem a naraz buch, som kusol do dacoho tvrdeho, ale to v salamach zvykne byt
JJ to su kosti tie tam davaju bezne pomlete na prach aby usetrili na mese , ale ked sa horsie podrvi thak je to potom tvrde ...
LOL toto je pecka tema kludne to mohlo ist aj ku vtipom take zachvaty dostavam
Ja som raz nasiel cervika v chlebe zn. skolska jedalen a potom dost bezne ze vo fihburgeri ktroy sa robi z rybich prstov najdem kost to dost nastve ... btw spoluziak raz nasiel v polievke gombik
ades napísal:to neviem, ale pochybujem. skorej si na nove zarobis ako keby si sa mal hadat s pekarnami...
pokial mas cash na pravnika, velku trpezlivost pre sudne jednania a relevantne dokazy, tak nieco vysudis,... v amerike (sto)tisice, u nas trapna nahrada skody(aj v podobe keramickych zubov) a preplatenie trov
Traktorista napísal:pokial mas cash na pravnika, velku trpezlivost pre sudne jednania a relevantne dokazy, tak nieco vysudis,... v amerike (sto)tisice, u nas trapna nahrada skody(aj v podobe keramickych zubov) a preplatenie trov
jj.. a hned nato v amerike by vsetci vyrobcovia chleba zacali na neho lepit etiketky s upozornenim, ze pred zakusnutim do chleba je potrebne si overit, ci nie je v chlebe kamen alebo ine tvrde teleso, na ktorom by sa dali vylamat zuby.. aby zamedzili pripadnym dalsim zalobam v buducnosti.
no ja si spominam na taku jednu neprijemnu udalost, ked som si kupil Slovakia chips, otvorim a pojedam ked zrazu sa z toho balika na mna nieco diva, pozrem lepsie a to 20 SK, no humus skoro som sa pogrcal
Traktorista napísal:pokial mas cash na pravnika, velku trpezlivost pre sudne jednania a relevantne dokazy
no a prave toto vsetko chyba: cash na pravnika kvoli zubom no neviem a pri tych taxach, trpezlivost: on mal asi 601 rokov takze to by sa tiahlo az do smrti a relevantne dokazy: kto ti uveri ze tam bol kamen a tak podobne?
belaC napísal:no ja si spominam na taku jednu neprijemnu udalost, ked som si kupil Slovakia chips, otvorim a pojedam ked zrazu sa z toho balika na mna nieco diva, pozrem lepsie a to 20 SK, no humus skoro som sa pogrcal
Ja som raz na brigade v kuchyni zobral celu štanglu sunky a idem ju krajat na narezovom stroji a asi v polke nieco strasne puklo.Tak som sa pozrel na sunku a v nej bola zahradna hadica na polievanie