Darcek
Darcek
Kupila som priatelovi na narodeniny strieborny medailonik v tvare srdiecka, do ktoreho som vlozila moju fotku. Problem je v tom, ze ho mal najprv len ako klucenku, a teraz ho nenosi vobec. Neviem preco. Kupovala som ho s tolkou laskou
. Myslela som, ze ho potesim, ked ma bude mat stale pri sebe.
Ale akosi nevyslo...Poradte mi preco.. Bolo to nevhodne pre chlapca?..alebo co si o tom myslite?
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hmm no nefim ako je medailonik velky ale asi by som ho nenosil nefim ci on nosi ale ja nic nenosim na krku maximalne mp3 prehravac a na klucoch no asi sa zacal odierat bo kluce su dost svina ku seckemu co na nich je myslim ze skor ide oto ako sa ku tebe sprava ked stale perfektne tak neboj milujeta len ten medailonik nebol taky super napad
-
erytrocyt
VIP
A nemá ten medajlónik uložený na peknom viditeľnom mieste niekde na svojej políčke alebo skrinke? Možno sa len bojí že ho stratí, alebo zničí, čo sa na kľúčoch stáva /ošúcha sa, skoro zostarne/
Neviď to hneď zle.
Opýtaj sa ho tak milo a vhodne kde ho má, určite ho nezahodil.
Aspoň ja osobne by som to nedokázal aj keby to bol najotrasnejší medailón v republike
Keď bol kupovaný s láskou, určite nie.
Opýtaj sa ho tak milo a vhodne kde ho má, určite ho nezahodil.
Aspoň ja osobne by som to nedokázal aj keby to bol najotrasnejší medailón v republike
-
r4wMUnt34q
Star
Re: Darcek
neboj sa normalne sa ho spytaj ze kde ho ma urcite ho niekde nezahodil, doma ho ma na policke alebo niekde zavesenyBodk@ napísal:Kupila som priatelovi na narodeniny strieborny medailonik v tvare srdiecka, do ktoreho som vlozila moju fotku. Problem je v tom, ze ho mal najprv len ako klucenku, a teraz ho nenosi vobec. Neviem preco. Kupovala som ho s tolkou laskou. Myslela som, ze ho potesim, ked ma bude mat stale pri sebe.
Ale akosi nevyslo...Poradte mi preco.. Bolo to nevhodne pre chlapca?..alebo co si o tom myslite?
Ja osobne tiez nenosim ziadne sperky, a ked mi nieco priateka kupi k sviatku taksi to ulozim do policky, a v poslednej dobe jej hovorim nech mi nic nekupuje, a radsej si spravime pekny vecer niekde na vecery, a potom sa presunieme na ine miesto
popripade mi kupi nejaky izbovy kvet,
, laska nie je iba o kupovani darcekov....
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
audiotrack
VIP
-
Runes
Addict
nie ale asi sa ce vyhnut problemu tohoto typuaudiotrack napísal:Komu sa tu vlastne radilo? Tebe, alebo Bodk@? Vari máš dva účty?
btw Pedrosino jepekne ze ty by si taky medajlnoik nosil ale si asi jediny teda vacsina by nenosila je to divne chalan s medajlonom na krku nejde o image abo tak ale to proste nepasuje dako moc mozno pred 100 200 rokmi ako nic proti tebe len tak proste
-
erytrocyt
VIP
Tak zabíjať by si nezabíjal:( napísal:chalan keby som tu dotycnu lubil a dala by mi to z lasky tak by som koli tomu medajloniku aj zabijal keby mi ho nekto ukradol
Pametám ako som svojej frajerke kúpil taký vysoký hrnček s ružičkou na ňom. Neexistovalo aby kávu či čajík pila z iného. Len z toho s ružičkou.
A raz keď si ho umývala, spadol jej na zem, a on sa rozbil.
Poviem vám, toľko sĺz pre jeden hrnček, a to nie je nejaká citlivka. Až ma to dojalo.
Aj takto sa dá dokázať láska.