Darcek

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Bodk@
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Darcek

Príspevok od používateľa Bodk@ »

Kupila som priatelovi na narodeniny strieborny medailonik v tvare srdiecka, do ktoreho som vlozila moju fotku. Problem je v tom, ze ho mal najprv len ako klucenku, a teraz ho nenosi vobec. Neviem preco. Kupovala som ho s tolkou laskou :roll: . Myslela som, ze ho potesim, ked ma bude mat stale pri sebe.:( Ale akosi nevyslo...Poradte mi preco.. Bolo to nevhodne pre chlapca?..alebo co si o tom myslite?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

hmm no nefim ako je medailonik velky ale asi by som ho nenosil nefim ci on nosi ale ja nic nenosim na krku maximalne mp3 prehravac a na klucoch no asi sa zacal odierat bo kluce su dost svina ku seckemu co na nich je myslim ze skor ide oto ako sa ku tebe sprava ked stale perfektne tak neboj milujeta len ten medailonik nebol taky super napad
swintufy
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa swintufy »

...na tvojom mieste by som vymyslel niečo originalnejšie. Pretože medialonik nie je pre muža. Niečo kde by tu fotku mohol dať, ale zase aby to bolo pekné. Skús porozmýšľať :wink:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

A nemá ten medajlónik uložený na peknom viditeľnom mieste niekde na svojej políčke alebo skrinke? Možno sa len bojí že ho stratí, alebo zničí, čo sa na kľúčoch stáva /ošúcha sa, skoro zostarne/ :) Neviď to hneď zle.
Opýtaj sa ho tak milo a vhodne kde ho má, určite ho nezahodil.
Aspoň ja osobne by som to nedokázal aj keby to bol najotrasnejší medailón v republike :) Keď bol kupovaný s láskou, určite nie.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

Mozno sa mu to moc nepacilo alebo mu niekto povedal ze to vyzera divne sice ta ma rad ael nedokaze ti povedat ze sa hambi to nosit ale nestracaj hlavu sak je to len darcek a on to vie :)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

no tak to si teda nevymyslela s tym medailonom, predsa len chalan so striebornym srdcom na krku.........nic v zlom ale trocha smiesne.
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

Frco napísal:no tak to si teda nevymyslela s tym medailonom, predsa len chalan so striebornym srdcom na krku.........nic v zlom ale trocha smiesne.
hmmm to je pravda..mala si skusit nejaku retiazku..alebo nieco take..ale srdiecko??hmm....
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Mozno by stacila nejaka zlata malickost, co sa mesti do policky (co ta mu bude pripominat), pripadne ako talizman (v tom pripade nieco nie moc krehke :))..
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

btw ja holku nemam ale seci co ich maju maju jej fotku v penazenke tak mozno stacila iba fotka do penazenky pripadne ta moze mat v telefone na pozadi tym sa splni ta tvoja myslienka :-)
maj.kl
Star
Star

Re: Darcek

Príspevok od používateľa maj.kl »

Bodk@ napísal:Kupila som priatelovi na narodeniny strieborny medailonik v tvare srdiecka, do ktoreho som vlozila moju fotku. Problem je v tom, ze ho mal najprv len ako klucenku, a teraz ho nenosi vobec. Neviem preco. Kupovala som ho s tolkou laskou :roll: . Myslela som, ze ho potesim, ked ma bude mat stale pri sebe.:( Ale akosi nevyslo...Poradte mi preco.. Bolo to nevhodne pre chlapca?..alebo co si o tom myslite?
neboj sa normalne sa ho spytaj ze kde ho ma urcite ho niekde nezahodil, doma ho ma na policke alebo niekde zaveseny :)
Klo_b_asa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

Ja osobne tiez nenosim ziadne sperky, a ked mi nieco priateka kupi k sviatku taksi to ulozim do policky, a v poslednej dobe jej hovorim nech mi nic nekupuje, a radsej si spravime pekny vecer niekde na vecery, a potom sa presunieme na ine miesto :) popripade mi kupi nejaky izbovy kvet, :), laska nie je iba o kupovani darcekov....
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

vela ludi neznasa nosenie veci so sebou, takze hned nemusis rozmyslat, ze Ta nema rad a pod.
Hlavny je vztah, ked sa obom paci nerieste zbytocne a nehladajte problemy, tam kde nie su.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

enter00 napísal:nehladajte problemy, tam kde nie su.
Tak toto je genialna myslienka... Tymto by som zhrnul asi celu problematiku vztahov....
Lenik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Lenik »

Dakujem Vam pekne za rady...nabuduce sa s vami poradim, oki?:)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Lenik napísal:Dakujem Vam pekne za rady...nabuduce sa s vami poradim, oki?:)
Komu sa tu vlastne radilo? Tebe, alebo Bodk@? Vari máš dva účty?
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

ja by som taky medajlonik nosil neni problem .
keby som doticnu osobu lubil
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal:Komu sa tu vlastne radilo? Tebe, alebo Bodk@? Vari máš dva účty?
nie ale asi sa ce vyhnut problemu tohoto typu

btw Pedrosino jepekne ze ty by si taky medajlnoik nosil ale si asi jediny teda vacsina by nenosila je to divne chalan s medajlonom na krku nejde o image abo tak ale to proste nepasuje dako moc mozno pred 100 200 rokmi ako nic proti tebe len tak proste :oops:
Lenik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Lenik »

Mala som veľmi podobný problém...tiež sa mojmu nepáčilo, čo som mu kúpila, ale došla som na to, že štastie nezávisí od darčekov...kže aj mňa ste tkýmto sposobom uistili, že to tak neni...dikes
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

Pedrosino napísal:ja by som taky medajlonik nosil neni problem .
keby som doticnu osobu lubil
chalan keby som tu dotycnu lubil a dala by mi to z lasky tak by som koli tomu medajloniku aj zabijal keby mi ho nekto ukradol
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

:( napísal:chalan keby som tu dotycnu lubil a dala by mi to z lasky tak by som koli tomu medajloniku aj zabijal keby mi ho nekto ukradol
Tak zabíjať by si nezabíjal :wink: Ale určite by ma to veľmi mrzelo.
Pametám ako som svojej frajerke kúpil taký vysoký hrnček s ružičkou na ňom. Neexistovalo aby kávu či čajík pila z iného. Len z toho s ružičkou.
A raz keď si ho umývala, spadol jej na zem, a on sa rozbil.
Poviem vám, toľko sĺz pre jeden hrnček, a to nie je nejaká citlivka. Až ma to dojalo.
Aj takto sa dá dokázať láska. :)
Napísať odpoveď