je to cool....nepozrem to pravidelne aleee obcas v nedelu si dam leharo doobedu a pozriem si to...paci sa mi to uz len z jedenj veci zee ma to DEJ ktory aj do neicoho zapada...aaa proste je to ludoch v original vekovom preimere proste skola,bary,auta,caje ... originalny californsky zivot
havarka napísal:už je to nuda...furt to isté dookola...
a tomu ver.
k rannemu vstavaniu to bol dobry serial. udrzovalo ma to v letargii a kukal som to tak z polospanku. ale po par castiach co som nevidel som stratil nit a tak radsej teraz spim do 12 stej...
Seth je jednoducho da best a k tomu ma cool vlasy.
Je to perfektny serial, ale jedno sa mi na nom nepaci a to ze Marissa v nom zomrie.
Kto si to chce pozriet v predstihu:
pHysIQ napísal:Seth je jednoducho da best a k tomu ma cool vlasy.
Je to perfektny serial, ale jedno sa mi na nom nepaci a to ze Marissa v nom zomrie.
pHysIQ napísal:Seth je jednoducho da best a k tomu ma cool vlasy.
skoda....ale, ked som pocula ze zomrie som myslela ze spacha samovrazdu.......ale tak nemusela zomriet
najkrajsia tam bola ta barmanka samizda iby 17 rocna v mynulej serii a presne som videl taku co sa na nu podoba a tiez bola barmanka ibaze bola strasia
Je to najsamlepsi super serial na svete...podla mna...Je to pravda ze marissa zomrie bude to na konci tretej serie a pokracovat to bude tak ze stvrta seria bude ohladne marissinej sestry mimochodom tiez dobrej herecky...ak by ste chceli nieco ohladne toho vediet staci napisat...som na ten serial totalny maniak a viem takmer vsetko co sa tyka tohto serialu...
Drieno napísal:Je to najsamlepsi super serial na svete...podla mna...Je to pravda ze marissa zomrie bude to na konci tretej serie a pokracovat to bude tak ze stvrta seria bude ohladne marissinej sestry mimochodom tiez dobrej herecky...ak by ste chceli nieco ohladne toho vediet staci napisat...som na ten serial totalny maniak a viem takmer vsetko co sa tyka tohto serialu...
marissa nezomrie nahodou az na koci siestej?este som sa xela opytat s kym bude potom ryan....a ci summerim foter a marissina mama budu spolu....
Marissa zomrie urcite na konci 3 serie...uz neviem ktory diel to bude ale viete kto ich nahana zejo?? Volchok ten surfista vy..... no nic a co jaj ci bude marissina mama a summerin otec spolu...Schvalne skuste si tipnut
Prave som videl ukazky zo stvrtej serie O.C. a poviem vam bude to tam riadne zamotane...Ryan bude zo zaciatku ten klasicky americky bitkar v klietke... bude jak rambo no a vypada to tak ze bude mat pomer s Julie Cooperovou...no a Seth nevedel som to z toho videa zistit ale vypada to tak ze on na skolu nepojde a pojde len Summer a nakoniec sa rozidu...ZEBY??, no neviem pre kazdy pripad si to pozrite..
Tu su len si tam napravo je taky stlpec kliknite (je tam vselico pisane ze Iterview a tak...)
To vam otvori take okienko tam si dole najdite OC 4 season a su k tomu dve videa... Mozete kukat
ESTE STASTIE ZE DOMA MAME FOX TV ASPON BUDEM MOCT OD NOVEMBRA KUKAT OC 4 SERIU
podla mna ej to fakt super serial...najlepsi aky som videla..ale ma hneva ze v tejto tretej serii marisa zomre ma to hneva...lebo to tam uz nebdue ono..nieze yb som nemala aj ostatnych hercov rada ale ona a ryan seth a summer tam boli najlepsi..a teraz ked marisa zomre a seth to ukonci zo summer no co stoho bude??ale fakt super film chvalim