veru je nacase sa bat , aby nas nezacalir3sp3ct napísal:Oháňate sa tu len tým, že pije, ale čo tak si uvedomyť aj to, že to čo vraví je pravda...
LOLmadari bicovat , zato, ze nevieme krestansky po mad... ehm , hmm katolicky po madarky - otcenas
hmm chlapcek ty to mas tiez v hlavicke popletene ako lipsic. ked uz tak slota lipsica pokazde dokazal zotriet ked nico povedal a kedze stale opakoval dookola rovnake pi*oviny tak sa nasral a odisiel.Ic3m4n napísal:ked niekomu dojdu argumenty tak sa tazko obhajuje ale to mohol cakat ked isiel do politiky
To by si nebol dobry politik. Ten musi vydrzat aj neprijemne otazky. Politika je hrba spinavosti a kto tam uz ide musi mat vyoperovanu chrbticu.Toxikoman napísal:Podla mna dobre urobil ze odisiel.....aj ja by som spravil to iste
toto sa mi na skoro vsetkych tuto strasne paci Slota je pre vas stelesnenie DEBILA, alkoholika a pod..... okej a co ze to spravil madarsky premier? nieco podobne sa mi zda...... odmietol sa rozpravat s ficom na poslednu chvilu AHA a sme doma preco si tu vy ako ti "najvacsi" viete otvorit hubu iba na jedneho cloveka a dovolim si tvrdit ze umyselne zabudate na inych a inym to prepacujete?Joe-Joe napísal:To by si nebol dobry politik. Ten musi vydrzat aj neprijemne otazky. Politika je hrba spinavosti a kto tam uz ide musi mat vyoperovanu chrbticu.
Ja si myslim, ze dostal chut na pivo a borovicku, tak jednoducho odisiel. Treba predsa skontrolovat aj tanky ci uz su do Pesti pripravene, alebo isiel jednoducho curat s terasy .....
si 100% stojim , je to pravda .. toto je sucastne Slovensko ( kolko ludi neznasa Madarov - staci pozriet toto forum iba , a ciganov detto )vacsina ludi co ho zastavaju , povedal by som nejakych 85% su proste rasisti s odporom k ciganom a madarom ( myslim ze aj ty ) preto s nim aj sympatizuju .
Slotu sa az tak nezastavam premna zamna ked mate na to dovod ked spravi kktinu tak ho zje*te ale zaujima preco sa sustredite vsetci stale iba nanho ked okolo je milion takych istych a este horsichschw33k napísal:vendo moze si hovorit kto chce co chce ...
vacsina ludi co ho zastavaju , povedal by som nejakych 85% su proste rasisti s odporom k ciganom a madarom ( myslim ze aj ty ) preto s nim aj sympatizujes .. takze moze spravit co chce aj tak ho budu ludia ako ty zastavat .. to nieje vobec urazka , to je proste faktje tak ?