hm male a sikovne..barcica napísal:tak toto hej...ja s mojimi 165 cm by som proti tebe nemala sancu a to mam 15........ale zas ja kebyze mam tolko cm co ty tak by ma asi vies co...som skoro najmensia s triedy(tusim 2 ci 3 najmensia) ale riadim sa heslom(no nieze riadim skor sa mi lubi) "co je male to je pekne"......aspon mas nadhlad
210cm v 14tich rokoch?
-
Goalkeeper
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
-
Frostik
Spammer
Re: 210cm v 14tich rokoch?
waw ty budes potrebovat ale velke auto a za tebou by som necel sediet ....ale z vyskou nesu az take problemi ale pozor na droty elektrickeho vedenie kamomyllo napísal:Ahojtevsetci.trapi ma moja vyska mam len 13 teraz budem mat 14 v auguste a meriam 2,10cm.nohu mam velku tak ze si musim objednavat cez internet topanky.Mama ma 193cm a oco 217cm hovoria ze mam predkov vysokych.moj pradedko bool najvyssim slovakom v rokoch 1940-1970 meral okolo 228cm.bol som u doktora ten mi povedal ze mam narast este o 24cm tak si to vypocitajte.
to sa da zistit ze o kolko este narastiemmyllo napísal:Ahojtevsetci.trapi ma moja vyska mam len 13 teraz budem mat 14 v auguste a meriam 2,10cm.nohu mam velku tak ze si musim objednavat cez internet topanky.Mama ma 193cm a oco 217cm hovoria ze mam predkov vysokych.moj pradedko bool najvyssim slovakom v rokoch 1940-1970 meral okolo 228cm.bol som u doktora ten mi povedal ze mam narast este o 24cm tak si to vypocitajte.
omg dalsi trapko.. akoze uvedomte si ako on trpi akoze taku vysku by som fakt nechcel mat bude mat problemy v zivote a vy sa mu tu uje**** do xsichtu nejste ani troska prije***.. ja ho akoze fakt lutujem..Frostik napísal:waw ty budes potrebovat ale velke auto a za tebou by som necel sediet ....ale z vyskou nesu az take problemi ale pozor na droty elektrickeho vedenie kamo![]()
-
MirecPB
Medium Star
moj byvali spoluziak zo zakladnej mal vysku skoro ako ty. sme hravali hádzanú.. ja=190cm.. on=205cm.. v 14rokoch. a spolu nam to slo v hre na vybornu.
len na sport treba mat dost chuti... takze len koli vyske robit nejaky sport nema vyznam ked to cloveka nebavi..
je to zaujimave. ja som mal 190cm v 14-tich. kamos mal 150cm v 14-tich. a teraz mame 17rokov. a meriame skoro tak isto...
len na sport treba mat dost chuti... takze len koli vyske robit nejaky sport nema vyznam ked to cloveka nebavi..
je to zaujimave. ja som mal 190cm v 14-tich. kamos mal 150cm v 14-tich. a teraz mame 17rokov. a meriame skoro tak isto...
-
okonenipica
Zablokovaný
-
MirecPB
Medium Star
Re: Dakujem
hod sem foto zo skoly s triedou abo hocijaqe ine.David13 napísal:Uz meram 2,16cm cez leto som vyrastol takmer 6cm bol som u lekara a hovoril ze je to zle.Mam akurat zlomenu nohu aje to hrozne.
preco mas dva ucty? hmm.
Ospravedlnenie
Slavo tu fotku tam neviem dat a aj keby tak ju tam nedam lebos sa hanbim.a to co hovoris nie je pravda,nerobi mi to dobre.Mal som akurat zlomenu nohu aty si nevies predstavit aka je to bolest.Vsetkym teraz rovno poviem pravdu.Ked som mal asi 12rokov tak som mal nador na hypofyze uz mi ho odstarnili ale mi davali lieki proti mnozeniu buniek rakovinovych buniek.Od toho lieku somnarastol do abnormalnych vysok a aj hypofyza urobila svoje.Nemozem sportovat,nemozem istna ulici lebo vsetci sa na
mna kukaju ako blby a aj niekedy smeju.Tak to je pravda