Prvý bozk

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Wendor
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Wendor »

tak ja som tuto skusenost nemal raz...uprednostnujem tiez nech to zacne dievca aj ked niekedy sa neudrzim a zacnem ja :)
Ic3m4n
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ic3m4n »

nechavas to na dievca ??? to hadam vies vistihnut kedy je ta prava situacia ze ona nebude proti
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

No tak uplne prvy bozk si nepamatam, tak aspon prvy s mojou terajsou priatelkou:

Kedze ona (bohuzial) fajci, tak niekedy zvykne fukat dym na mna aby ma provokovala... No a par krat to vyfukla tak ze som bol blizko a vdychol to a potom vyfukol a ona mala haluze z toho ze fajcim :D Raz ked sme boli na hodoch to urobila zase a mne v tej chvili ked sme boli 5 cm od seba stacilo uz len dotknut sa jej pier... Prislo to same od seba, proste som mal v tej sekunde chut to urobit a urobil som...

Odvtedy sa to stalo este par krat, ale uz sme sa bozkavali aj normalne lebo cigarety nemusim, plus sme skusali aj "vymenu" zuvaciek a burciaku... Ked mate v ustach nieco sladke tak jazyckove su fakt super, odporucam :roll: Inak som ale dost hanblivy typ s bez skusenosti, takze aj ked sa niekto z vas boji ze co robit, tak sa nebojte, pride to same (ked som to zvladol ja...) 8)
Bohdan12
Light Star
Light Star

aaa

Príspevok od používateľa Bohdan12 »

prvi bozk to bolo asi to najkrajsie co som v zivote zazil :?
Playboy
Light Star
Light Star

Re: aaa

Príspevok od používateľa Playboy »

Bohdan12 napísal:prvi bozk to bolo asi to najkrajsie co som v zivote zazil :?
presne tak, moj prvy bozk bol uz davno. bola krasna, ale take neskrotne dievca. nikdy na ten bozk nezabudnem a neviem ako moze vobec niekto na prvy bozk zabudnut. bolo to vynimocne, dodnes ju stretavam, je rovnako krasna, ale pokazila si zivot. vzdy sa pozdravime a usmejeme sa na seba, lebo vieme na co prave obaja myslime. trocha melancholicky prispevok, ale je to tak.
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: aaa

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Playboy napísal:presne tak, moj prvy bozk bol uz davno. bola krasna, ale take neskrotne dievca. nikdy na ten bozk nezabudnem a neviem ako moze vobec niekto na prvy bozk zabudnut. bolo to vynimocne, dodnes ju stretavam, je rovnako krasna, ale pokazila si zivot. vzdy sa pozdravime a usmejeme sa na seba, lebo vieme na co prave obaja myslime. trocha melancholicky prispevok, ale je to tak.
to bol pekny prispevok
a k teme moj prvy bozk bol dost divny no stavila som sa so spoluziakom on tvrdil ze druheho spoluziaka nepobozkam(nedam mu francuzaka) a ja z divnej logiky som ho pobozkala(ako toho druheho spoluziaka) len aby som vyhrala stavku hoci som chcela toho prveho(toho s ktorym som sa stavila)...
ikeacik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ikeacik »

tak to si potom mohla obi dvoch :lol:
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

ikeacik napísal:tak to si potom mohla obi dvoch :lol:
skoda ze mi to vtedy nenapadlo :cry:
combo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa combo »

no ja na ten svoj prvý bozk nikdy nazabudnem...bolo to krásne...Boly sme vtedy na stanovačke a bola dost zima. Bola tam aj jedna moja kamáratka ktorú som nepoznal az tak dlho a bola jeje zima tak som si k nej sadol blizsie .Sedely sme pri ohnisku a akurat hrala nejaka pomala pesnicka. Tak som ju pobozkal len tak na lice a ona ma hned nato pobozkala na usta. tak som jej to vratil a pobozkal som ju. Bolo to krasne nikdy na to dievca nezabudnem :)
ikeacik
Medium Expert
Medium Expert

:shock: normalne ti zavidim krasna spomienka na krasnu chvilu,kolko mas rokov?
combo
Amateur
Amateur

ikeacik napísal::shock: normalne ti zavidim krasna spomienka na krasnu chvilu,kolko mas rokov?
momentalne 19 ale vtedy som mal 17.
ikeacik
Medium Expert
Medium Expert

vsade pocuvam ze ked mam 15 este mam cas nato ale ked idem po meste a vidim neaky par spolu v mojom veku alebo starsi tak potom :cry:
combo
Amateur
Amateur

ikeacik napísal:vsade pocuvam ze ked mam 15 este mam cas nato ale ked idem po meste a vidim neaky par spolu v mojom veku alebo starsi tak potom :cry:
nrboj nic ja som bol natom rovnako :? ale ono to prislo same. a o to krajsie to bolo. urcite krajsie ako byt opity a na druhy den si to nepamatat :)
---Aaron---
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ---Aaron--- »

ikeacik napísal:vsade pocuvam ze ked mam 15 este mam cas nato ale ked idem po meste a vidim neaky par spolu v mojom veku alebo starsi tak potom :cry:
aha..ja mam 18...niesom skaredy typ..nevysedavam doma...a v komunikacii s dievcatom nemam problem....prvy bozk som este nemal...ja proste nemozem pobozkat dievca ktore nemam rad...neviem neviem...ja cakam tu jednu pravu...trochu divne...no je to tak :smt050
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

Nic sa nebojte. Ja mam 26 a mozem Vam potvrdit, ze ked som mal 15-18, tak som urcite nebol na vztah pripraveny. Zbytocne sa neponahlajte. Uzivajte si skor ine veci ako kamaratov, rodina, zaujmy atd. Akonahle hupnete do normalneho zivota, tak zistite, ze vsetko, co ste dovtedy neurobili dnes uz urobite tazko. O tom je zivot. Ked som mal 15-18 chcel som byt dospely a teraz by som dal vsetko zato aby som mal este raz 15-18.
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

jeej..som pospominal, ked som cital tuto temu..
tak to bolo tusim v 15tich, bolo to vo vchode bytovky s kamaratkou(po tom uz frajerkou)..cely vystresovany, vystraseny som nevedel co robit, tak som sa len nejak naklonil a islo to samo :oops:
bolo to krasne, jeden zo zazitkou na ktory nezabudnem..
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

jejej..prvy bozk je podla mna vzdycky ten najkrajsi..nejde o to kto by ho mal zacat....ide o to aby sa zacal..a ide to aj samo..no niekedy tomu treba trosililinku pomoct :wink:..
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

v 15 neskoro vecer cez letne prazdniny na lavicke s najsam kamaratkou (byvalou) :?
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

prvy krat to bolo na diskoteke...a tancoval som s babou a ona ma pobozkala prva na lice alebo na krk (uz presne neviem) a ja som jej to vratil na usta a uz sme sa francovali

neskor som mal taku skusenost, ze som tancoval s dvoma naraz a pekne som ich striedal...raz jednu raz druhu...to sa mi velmi pacilo
r4wMUnt34q
Star
Star

Moj 1. bozk

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Bolo to v 2. triede na zakladnej skole s babou, ktoru som mal velmi rad a travili sme spolu vela casu na preliezkach.. Rozpravali sme sa, nahanali, lozili a tak.. Sedeli sme spolu v jednej lavici.. Raz sa isla hrat ona ku mne, raz ja ku nej :).. K tomu bozku.. S naspulenymi perami sme sa dotkli pier toho druheho.. Bola to skor taka rychlovka, ze dotyk na 1 sekundu (neskor sme pridavali po kusku, ale stale s naspulenymi perami :)) Nic moc, ale citil som sa super :)
Napísať odpoveď