hm ??? pretoze to ma iba 600 mAh !!!

majko007 napísal:mohol by som vymenit baterku v tomto mobile za sinejsiu ??? da so to vobec ??????
hm ??? pretoze to ma iba 600 mAh !!!xem ho kupit... len ta baterka ma stve !
tak ? thx
MicroSC mas v kazdom velkosklade a kazdom lepsom kamennom obchode..sluchadla je uz vacsi problem, preto budem tento mobil brat od Orange-u ktory ich k nemu dava...ale viem na 100% ze som ich videl na nete za asi 500sk..ale vazne ti nepoviem kde. Niekde na siemensmanii bol odkaz, asi..nordkapp_pb napísal:... mam ho asi tyzden telefonu naozaj nic nechyba ( keby samozrejmä ruzovi zlodeji dali do krabice aj kartu a sluchatka ) ... jedinou chybou je ta baterka Li-Ion 3.7V / 570mAh , ktorej problem som po zhliadnuti hladal v mieste vyroby ( vyrobene v hungarii) ... ok teraz vazne na ten telefon sa neda na slovensku zohnat hadam nic .. skusal som sa pytat na sluchatka .. nic ..na nete .. nic ... microSD karty .. skoro nikde ... ak su tak velice drahe .. nejaka lepsia ( najlepsie polymerova ) baterka .. nikde ! ... no zatial skoda ..hadam sa to rozhybe
...
sluchadal do siemensu som kupoval za 300 sk... v dajakom obycajnom obchode v poprade !kukiak napísal:MicroSC mas v kazdom velkosklade a kazdom lepsom kamennom obchode..sluchadla je uz vacsi problem, preto budem tento mobil brat od Orange-u ktory ich k nemu dava...ale viem na 100% ze som ich videl na nete za asi 500sk..ale vazne ti nepoviem kde. Niekde na siemensmanii bol odkaz, asi..
Neviem, kde si pozeral ale.. http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=8524900 to nie je 2500..nordkapp_pb napísal:... no na tie sluchatka som naozaj este nikde nenarazil ..a pochybujem ze by si ich kupil 1./ len tak v kamennom obchode 2./ za 300SK .. nenechaj sa vysmiat... no a s tou kartou ..som povedal ze netove obchody MicroSd bud neponukaju , alebo pytaju kua 2500 za 1Gb ..ale tie na ruke momentalne nemam
tak to sa vysmiat nenecham !!!nordkapp_pb napísal:... no na tie sluchatka som naozaj este nikde nenarazil ..a pochybujem ze by si ich kupil 1./ len tak v kamennom obchode 2./ za 300SK .. nenechaj sa vysmiat... no a s tou kartou ..som povedal ze netove obchody MicroSd bud neponukaju , alebo pytaju kua 2500 za 1Gb ..ale tie na ruke momentalne nemam