Vymena slabsej baterky za silnejsie... da sa to ?

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
majko007
Light Expert
Light Expert

Vymena slabsej baterky za silnejsie... da sa to ?

Príspevok od používateľa majko007 »

mohol by som vymenit baterku v tomto mobile za sinejsiu ??? da so to vobec ??????

Obrázok

hm ??? pretoze to ma iba 600 mAh !!! :cry: xem ho kupit... len ta baterka ma stve ! :? tak ? thx :?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Tiez ma ta baterka zatial odradila od jeho kupy...ale ako som cital na mobilmani tak zatial nie je..treba pockat kym bude telefon dlhsie na trhu...Co com cital tak pri 40% jas displeja a normalnym pouzivanim vydrzi baterka aj 2-3 dni.pri aktivnom pouzivani je to ten 1 den no :(
majko007
Light Expert
Light Expert

s tym jasom displeja...... mas pravdz teraz mam cx75.... mam displej 40 % .... ale pravda je tiez, ze v cx75 ma baterka 750 mAh :D
a drzi 3 a sem tam 4 dni ! 8)
mathev
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Vymena slabsej baterky za silnejsie... da sa to ?

Príspevok od používateľa mathev »

majko007 napísal:mohol by som vymenit baterku v tomto mobile za sinejsiu ??? da so to vobec ??????

Obrázok

hm ??? pretoze to ma iba 600 mAh !!! :cry: xem ho kupit... len ta baterka ma stve ! :? tak ? thx :?

krasny telefon.....

posli do servisu a novy soft ti trochu opravi vydrz baterie
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... mam ho asi tyzden telefonu naozaj nic nechyba ( keby samozrejmä ruzovi zlodeji dali do krabice aj kartu a sluchatka ) ... jedinou chybou je ta baterka Li-Ion 3.7V / 570mAh , ktorej problem som po zhliadnuti hladal v mieste vyroby ( vyrobene v hungarii :-) ) ... ok teraz vazne na ten telefon sa neda na slovensku zohnat hadam nic .. skusal som sa pytat na sluchatka .. nic ..na nete .. nic ... microSD karty .. skoro nikde ... ak su tak velice drahe .. nejaka lepsia ( najlepsie polymerova ) baterka .. nikde ! ... no zatial skoda ..hadam sa to rozhybe :-) ...

.... btw.: spotreba sa da zmensit viacerymi faktormi .. miesto setrica ( screensavera si das bud automaticke vypnutie displaya, alebo digitalne hodiny, jas si zmensis na 30 - 40 % ( takto mi pri takom normalnom pouzivani vydrzi skoro dva dni , ak este viac posupis a vypnes si tapetu displaya ( resp. nechas tu klasicku bielo ruzovu s tymi pismenkami :-D ... tak by si mohol dosiahnut aj tych 52 hodin mozno ) ...
majko007
Light Expert
Light Expert

jakze nemozes zohnat ??? hm ? kartu a sluchadla ???? sak ja mam cx75..a mam 512 MB pametovu kartu.....a aj sluchadla som si kupoval !!! v poprade
8)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

cital som, ze najnovsi firmware slusne vylepsuje vydrz baterie.
skus si o tom nieco pohladat.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:... mam ho asi tyzden telefonu naozaj nic nechyba ( keby samozrejmä ruzovi zlodeji dali do krabice aj kartu a sluchatka ) ... jedinou chybou je ta baterka Li-Ion 3.7V / 570mAh , ktorej problem som po zhliadnuti hladal v mieste vyroby ( vyrobene v hungarii :-) ) ... ok teraz vazne na ten telefon sa neda na slovensku zohnat hadam nic .. skusal som sa pytat na sluchatka .. nic ..na nete .. nic ... microSD karty .. skoro nikde ... ak su tak velice drahe .. nejaka lepsia ( najlepsie polymerova ) baterka .. nikde ! ... no zatial skoda ..hadam sa to rozhybe :-) ...
MicroSC mas v kazdom velkosklade a kazdom lepsom kamennom obchode..sluchadla je uz vacsi problem, preto budem tento mobil brat od Orange-u ktory ich k nemu dava...ale viem na 100% ze som ich videl na nete za asi 500sk..ale vazne ti nepoviem kde. Niekde na siemensmanii bol odkaz, asi..
majko007
Light Expert
Light Expert

kukiak napísal:MicroSC mas v kazdom velkosklade a kazdom lepsom kamennom obchode..sluchadla je uz vacsi problem, preto budem tento mobil brat od Orange-u ktory ich k nemu dava...ale viem na 100% ze som ich videl na nete za asi 500sk..ale vazne ti nepoviem kde. Niekde na siemensmanii bol odkaz, asi..
sluchadal do siemensu som kupoval za 300 sk... v dajakom obycajnom obchode v poprade ! :) alebo 260 sk ??? asi tak ! 8) tak potom jaky prblem ???
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

majko007 napísal:sluchadal do siemensu som kupoval za 300 sk... v dajakom obycajnom obchode v poprade ! :) alebo 260 sk ??? asi tak ! 8) tak potom jaky prblem ???
Lenze je benq siemens ma uz ine konektory..ak sa nemylim, co je dost mozne :)
majko007
Light Expert
Light Expert

kukiak napísal:Lenze je benq siemens ma uz ine konektory..ak sa nemylim, co je dost mozne :)
ee... :never:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

... no na tie sluchatka som naozaj este nikde nenarazil ..a pochybujem ze by si ich kupil 1./ len tak v kamennom obchode 2./ za 300SK .. nenechaj sa vysmiat :-) ... no a s tou kartou ..som povedal ze netove obchody MicroSd bud neponukaju , alebo pytaju kua 2500 za 1Gb ..ale tie na ruke momentalne nemam :-)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:... no na tie sluchatka som naozaj este nikde nenarazil ..a pochybujem ze by si ich kupil 1./ len tak v kamennom obchode 2./ za 300SK .. nenechaj sa vysmiat :-) ... no a s tou kartou ..som povedal ze netove obchody MicroSd bud neponukaju , alebo pytaju kua 2500 za 1Gb ..ale tie na ruke momentalne nemam :-)
Neviem, kde si pozeral ale.. http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=8524900 to nie je 2500..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

.. no tak to je krajsia cena, ale priznaj natvrdo .. poznas tu znacku ??? .. ma s tym niekto skusenosti ?? .. ja by som rad keby som nemusel cakat dva roky pokial mi nacita subory z karty :-) ....
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Este som nemal problem zo ziadnov pametovou kartou..Aj ked tuto znacku som este fakt nemal :P...ak sa pokazi, reklamujes. Mas tam napisane, urcena pre mobilne zariadenie, cize problem by v tom byt nemal..inac vseobecne cim vacsia pamet, tym pomalsie reakcie telefonu. Mne by v pohode stacila 512 MB..neviem naco tam chces pchat 1GB :P
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

... no jak sa podaria nejake tie lśluchatka a dobra baterka, tak by som to celkom vyuzival miesto playera ... naco su ti dva pristroje ked to mas v jednom ??? .. a som pocul ze nto hra cez ie sluchatka celkom fajn :-)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Presne, zvuk ma vraj vyborny..takisto reproduktor je kvalitny...akurat mi pri nom chyba FM radio..no a ta baterka, ta bude pri pocuvani hudby dost obmezovat..kto vie kolko hod. prehravanie vydrzi len cisto MP3 hrat..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

.. neviem, netusim a nechcem ani tak do vetra kraviny vravet .. kazdopadne polymerovy zasobnik energie by bodol .. len keby sa uz nejaka firma rozhybala ..a skusila do toho fromatu napchat aspon 1000mAh :-) ....

... edit:// .. jj FM by celkom bodlo .. ale zas nemozes mat vsetko :-) ...

... edit://2 .. no jo reproduktor kvalitny sice je ..ale iba pokial ti dobre dosada zadny kryt od baterky .. :-) .. potom to pocujes pri poslednych dvoch urovniach hlasitosti rezonovat ...
majko007
Light Expert
Light Expert

nordkapp_pb napísal:... no na tie sluchatka som naozaj este nikde nenarazil ..a pochybujem ze by si ich kupil 1./ len tak v kamennom obchode 2./ za 300SK .. nenechaj sa vysmiat :-) ... no a s tou kartou ..som povedal ze netove obchody MicroSd bud neponukaju , alebo pytaju kua 2500 za 1Gb ..ale tie na ruke momentalne nemam :-)
tak to sa vysmiat nenecham !!!
s tou kartou som sa pomylil...kartu som kupoval v orage !
AJ V OBYCAJNOM ORANGE PREDAVAJU PAMETOVE KARTY !!! !

za 1600 sk som kupoval 512 MB pamet.kartu sandisk ! s dozivotnou zarukov !!
a tie zasrane sluchadla som FAKT ! :evil: kupoval za 260 sk !!! v datarde !!!
tak sa nenechaj vysmiat ty ! ok ?
nordkapp_pb : ,,na tento mobil sa na slovensku neda zohnat nic" :lol: :lol: :lol: musim sa zasmiat
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

majko007 napísal:tak to sa vysmiat nenecham !!!
s tou kartou som sa pomylil...kartu som kupoval v orage !
AJ V OBYCAJNOM ORANGE PREDAVAJU PAMETOVE KARTY !!! !

za 1600 sk som kupoval 512 MB pamet.kartu sandisk ! s dozivotnou zarukov !!
Fuu 1600 za 512 MB..ehm zato mam 1GB, ale ved budis...
Napísať odpoveď