Cigarety - Vedia rodičia že fajčíte?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Vedia vaši rodičia, že fajčíte?

nie, tajím, fajčím iba vonku
34
15%
vedia, ale doma nefajčím
21
9%
vedia, kľudne pred nimi fajčím
14
6%
do 18tky mi nadávali, tak som sa tajil, po 18tke nadávali tiež, ale je mi to jedno
7
3%
som nefajčiar
145
63%
ani jedna z možností.
9
4%

Celkom hlasov: 230

C954
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa C954 »

a kto povedal, ze fajcim??? v mojej rodine fajcia obidvaja rodicia, nie to este ja :lol:
moham3d
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moham3d »

dufam ze nevedia, snazim sa to tajit
vtn
Novice
Novice

Príspevok od používateľa vtn »

takze podla toho ako ste hlasovali, tak sa zda, ze vacsina z Vas nefajci a ty co fajcia sa skryvaju pred rodicmi. Kedy im to chystate povedat?, alebo kedy sa chystate prezradit? :)
hols
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hols »

Fajcim uz niaky te rok ,od mojich 17 o tom vedia aj rodicia (tiez fajciary) najprv mi to prislo take blbe pred nimi fajcit alebo doma tak som to ani nerobyl,ale casom to preslo a teraz v pohode doma fajcime a pijeme kavicku.Tiez je zaujimave ked niekedy rodicom dojdu cigarety a pridu za mnou ze ci im nemozem dat ze si nestihly kupit.
Ale nic sa nemoze vyrovnat rannemu ritualu kavicka+cigaretka
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ja fajcim iba v piatok vonku alebo na nejakej akcii..nemam abstaky a tak podobne..proste v piatok si zapalim pre chut a pre atmosferu.nemusim sa aspon cez tyzden skryvat :wink:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

ja som tiez uz nejaky ten rok fajcil.... spociatku len cez vikendy vmeste, potom uz normalne... cez prestavky v skole, prejst sa von a zapalit si no a samo vecer vmeste, daka party alebo chata.... akurat ze sa mi kus zhorsilo zdravie- mal som neprijemny kasel a hrdlo tiez bieda, no najviac ma asi sralo ze som minal tolko penazi (ved kazdy si to skusal zratat :D ) no potreboval som si najst daky dovod prestat a nasiel som- priatelku :D a tak uz 12 dni nefajcim 8)
btw kym som fajcil tak jasne ze som sa skryval pred fotrovcami, ved mam 17 a isto by ma nepochvalili...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

neviem ci vedia, nepytal som sa ich. nikdy som s nimi nemal taky vztah ze by som sa s nimi o vsetkom rozpraval takze ani o tom sa nebavim.
ale mam taky fajny ritual ze ked idem v nedelu poobede robit do krcmy, tak si kupim neue zeitung a tyzden nacapujem kofolu, zapalim a citam. to je slast ked tam este nikto nieje
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

zelovoc napísal:kupim neue zeitung a tyzden nacapujem kofolu, zapalim a citam. to je slast ked tam este nikto nieje
veru take chvilkove radosti milujem ... najem sa , kavicka , a no okne cigaretka :smt025
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

ja fajcim pravidelne 10-15 denne, oco o tom vie, mama si mysli ze si dam len vonku cez weekendy, obcas..
ale doma si nezapali, to mi pride dost BLBE(teda ak som sam doma, neodolam :roll: )..
lepsie ked to vedia, aspon sa nemusim skryvat pri kazdej cige niekde v tmavom kute ulice:)
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

najprv skakala mama,ze mam nabeh na astmu a fajcim,ale zmierila sa.a kebyze si pred nou zapalim tak mi z otocky pridrbe.ked to nevidi tak to celkom berie...
jAssin
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jAssin »

Ja uz sedem rokov fajcim nasi to vedia sest??Takze v poho.Fotrovci tiez fajcia otec az moc tak 35 denne.Aj som vedel prestat ale teraz by to bolo tazke,potrebujem ten zlom \ a potom to ide!Ale ta slast by mi chybala......
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

vie to mama, ucitelia, okolie proste vsetci, blbe narazky nato ignorujem :wink:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

pár kráť mi cigy našli ale myslím že neviedia- aj keby vedeli tak predsa musia vedieť že ma neprinútia prestať dohováraním ani trestami- môžu mi akurát vynadať a niečo trápne zakázať, no musí im byť jasné že ma neprinútia prestať.... Ale aj keby ma videli na vlastné oči taxa im asi nepriznám- aj keby mi ukázali fotku tak budem zapierať s úsmevom na tvári :D lebo neviem či by pochopili kebyže prídem za nimi že serus papa, zdar mutka, fajčím a nespavíte mi nič... :P
inač pre rodiča nefajčiara to musí byť ťažké vidieť svoje vlastné dieťa ako fajčí..
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ja fajčím 4 mesiace.Rodičia mi na to už 6 krát prišli z toho 3 krát zaracha raz mi fotrik drbol.
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

vedia ved to je samozrejme..ved mam mi perie veci..a je to isty druh zapachu :lol: takze vediia..ale taku odvahu prist pred nich a zaplalit si..to urcite nieeee
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

moji rodicia nevedia. teda aspon uspesne tajim. zatial som mal stastie. nemam uz sice 15, ale stale este beriem od nich peniaze, takze asi by neboli nadseni, ze si z toho platim (aj) cigarety
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

No tak ja si zapálim iba obvykle... Hlavne ked mam nervy... Ale rodicia o tom urcite nevedia... Tí by ma poslali aj pod zem keby sa to dozvedeli... :!: :!: :!:
m4r3k
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m4r3k »

geoge046 napísal:No tak ja si zapálim iba obvykle... Hlavne ked mam nervy... Ale rodicia o tom urcite nevedia... Tí by ma poslali aj pod zem keby sa to dozvedeli... :!: :!: :!:
Ak chces, tak im to s Martinom poviem. :lol:
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Rodicia o tom vedia, par krat som fajcil a pred nimi, ale pravdu povediac ani neviem preco ale mam z toho taky zvlastny pocit si pri nich zapalit...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

no ja pravidelne fajcim len kratko a aj ked mam strasne tolerantnych rodicov(niekedy az prilis)..zatial som im to nepovedal :)

btw. fakt nepoznam nic krajsie(nooo poznam, ale na to su tu ine temy :wink: ) ako ked mam pri sebe skvelu kavicku, noviny a k tomu cigaretku
Napísať odpoveď