takze podla toho ako ste hlasovali, tak sa zda, ze vacsina z Vas nefajci a ty co fajcia sa skryvaju pred rodicmi. Kedy im to chystate povedat?, alebo kedy sa chystate prezradit?
Fajcim uz niaky te rok ,od mojich 17 o tom vedia aj rodicia (tiez fajciary) najprv mi to prislo take blbe pred nimi fajcit alebo doma tak som to ani nerobyl,ale casom to preslo a teraz v pohode doma fajcime a pijeme kavicku.Tiez je zaujimave ked niekedy rodicom dojdu cigarety a pridu za mnou ze ci im nemozem dat ze si nestihly kupit.
Ale nic sa nemoze vyrovnat rannemu ritualu kavicka+cigaretka
ja fajcim iba v piatok vonku alebo na nejakej akcii..nemam abstaky a tak podobne..proste v piatok si zapalim pre chut a pre atmosferu.nemusim sa aspon cez tyzden skryvat
ja som tiez uz nejaky ten rok fajcil.... spociatku len cez vikendy vmeste, potom uz normalne... cez prestavky v skole, prejst sa von a zapalit si no a samo vecer vmeste, daka party alebo chata.... akurat ze sa mi kus zhorsilo zdravie- mal som neprijemny kasel a hrdlo tiez bieda, no najviac ma asi sralo ze som minal tolko penazi (ved kazdy si to skusal zratat ) no potreboval som si najst daky dovod prestat a nasiel som- priatelku a tak uz 12 dni nefajcim
btw kym som fajcil tak jasne ze som sa skryval pred fotrovcami, ved mam 17 a isto by ma nepochvalili...
neviem ci vedia, nepytal som sa ich. nikdy som s nimi nemal taky vztah ze by som sa s nimi o vsetkom rozpraval takze ani o tom sa nebavim.
ale mam taky fajny ritual ze ked idem v nedelu poobede robit do krcmy, tak si kupim neue zeitung a tyzden nacapujem kofolu, zapalim a citam. to je slast ked tam este nikto nieje
ja fajcim pravidelne 10-15 denne, oco o tom vie, mama si mysli ze si dam len vonku cez weekendy, obcas..
ale doma si nezapali, to mi pride dost BLBE(teda ak som sam doma, neodolam )..
lepsie ked to vedia, aspon sa nemusim skryvat pri kazdej cige niekde v tmavom kute ulice:)
najprv skakala mama,ze mam nabeh na astmu a fajcim,ale zmierila sa.a kebyze si pred nou zapalim tak mi z otocky pridrbe.ked to nevidi tak to celkom berie...
Ja uz sedem rokov fajcim nasi to vedia sest??Takze v poho.Fotrovci tiez fajcia otec az moc tak 35 denne.Aj som vedel prestat ale teraz by to bolo tazke,potrebujem ten zlom \ a potom to ide!Ale ta slast by mi chybala......
pár kráť mi cigy našli ale myslím že neviedia- aj keby vedeli tak predsa musia vedieť že ma neprinútia prestať dohováraním ani trestami- môžu mi akurát vynadať a niečo trápne zakázať, no musí im byť jasné že ma neprinútia prestať.... Ale aj keby ma videli na vlastné oči taxa im asi nepriznám- aj keby mi ukázali fotku tak budem zapierať s úsmevom na tvári lebo neviem či by pochopili kebyže prídem za nimi že serus papa, zdar mutka, fajčím a nespavíte mi nič...
inač pre rodiča nefajčiara to musí byť ťažké vidieť svoje vlastné dieťa ako fajčí..
vedia ved to je samozrejme..ved mam mi perie veci..a je to isty druh zapachu takze vediia..ale taku odvahu prist pred nich a zaplalit si..to urcite nieeee
moji rodicia nevedia. teda aspon uspesne tajim. zatial som mal stastie. nemam uz sice 15, ale stale este beriem od nich peniaze, takze asi by neboli nadseni, ze si z toho platim (aj) cigarety
geoge046 napísal:No tak ja si zapálim iba obvykle... Hlavne ked mam nervy... Ale rodicia o tom urcite nevedia... Tí by ma poslali aj pod zem keby sa to dozvedeli...