Bermúdsky trojuholník
-
r3sp3ct
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Bermúdsky trojuholník
Veríte tomu ? Čo si pod tým predstavujete ? Myslíte, že tam je aj Blúdny holanďan ? 
Re: Bermúdsky trojuholník
ja neviem ved o tom je dako strasne malo informacii...r3sp3ct napísal:Veríte tomu ? Čo si pod tým predstavujete ? Myslíte, že tam je aj Blúdny holanďan ?
btw chcel som tuto temu zalozit ja no nechapem ci je to mytus abo fakt
-
---Aaron---
Light Star
Re: Bermúdsky trojuholník
hm...daco som pocul a videl....to je na tom mieste v oceane nejake krystali....a maju velmi silnu gravitaciu...a pritahuju veci smerom do mora....tak preto sa stracaju ...aspon tak som to pochopil 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
.. nefim ale mam taky dojem ze cely trojuholnik je len prezitok z dob davno minulych .. v dobach ked lode este nemali take vybavenie ako teraz sa casto stavalo ze sa stracali ..a este k tomu v Karibiku ... no tak to uz je kompletka .. je tam dost nestabilna klima ( vsetky hurikany a podobne svinstva sa zenu na floridu cez karibik ) ...
.. aspon nejako tak som to postrehol ja ..a prosim opravte ma ak sa mylim ...
-
audiotrack
VIP
ako uz pisal nordkapp_pb - prezitok z dob davnych, nemyslim si ze by sa tam teraz niekto stratil - sak existuju podobne technologie ako GPS atd, a ak by sa tam vraj niekto "stratil" bola by to len snaha medialne sa zviditelnit ( ako napr.: americania - jeden sa pere v pracke, druha spi v chladnicke...)
Lode sa tam strácajú preto lebo v tých oblastiach je príliš veľa nahromadeného metánu v zemskom povrchu. Metán sa samovoľne uvoľňuje v obrovských dávkach. Kým sa dostane na povrch nie je to jedna veľká bublina ale hromada malých. To spôsobuje že voda náhle stratí svoju hustotu až na 7-13% bežnej hustoty. Loď automaticky klesá ku dnu.
Strata lietadiel nie je úplne prebádaná. Metán by mal na lietadla len malý vplyv.
Strata lietadiel nie je úplne prebádaná. Metán by mal na lietadla len malý vplyv.
-
uelektronik
Star
-
krupica_dnb
Medium Professional
>>>>>>>>> preeesnee.... cital som myslim minuly tyzden nieco o tom.... presne- zo sopecnej cinnosti sa uvolnuje plyn a voda uz nema vlastnosti ako voda ale ako napr. "tekuty piesok" vo filmoch... lode sa prepadnu....Avalong napísal:Lode sa tam strácajú preto lebo v tých oblastiach je príliš veľa nahromadeného metánu v zemskom povrchu. Metán sa samovoľne uvoľňuje v obrovských dávkach. Kým sa dostane na povrch nie je to jedna veľká bublina ale hromada malých. To spôsobuje že voda náhle stratí svoju hustotu až na 7-13% bežnej hustoty. Loď automaticky klesá ku dnu.
-
blazer
Professional
Jeden dokument v telke bol o malom sukromnom lietadle, ktore malo max speed okolo 250km/h (sorry ak trepem, ale neni to tak dolezite) a ked letelo ponad ten "trojuholnik" tak sa strhla burka, pilotka to nevzdala a letela cez burku, kde zbadala zrazu nieco ako tunel z oblakov, letela cez neho a ked vyletela na konci uz bola skoro nad pevninou a preletela za par minut 2x viac nez by mohla s tou jej rychlostou. Co si o tom myslite? 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
OMFG WTFhumming napísal:hovori vam daco jak fraza
diamagnetycke uzly
v jeden taky uzlik je v nasom troiuholniku
(a na jednom stoji pyramida ale to len tak medzi recow)
Co to bolo napisane na brozurke od kindervajca? Dmnt.humming napísal:hovori vam daco jak slovne spojenie/vyraz
diamagneticke uzly
v jeden taky uzlik je v nasom trojuholniku
(a na jednom stoji pyramida ale to len tak medzi recou)