Dik za pomoc... uz to nemozem vydrzat strasne mi to spomaluje net...
Ako zakazat hru...
Ako zakazat hru...
Chcem sa spytat ako zakazat Hru dofus, na bratovom pocitaci... ked mame zosietovane pocitace a cez moj ide internet do switchu a do jeho pocitaca...???
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hm nenapadne ked sa brat hraje vytiahni klavesnicu a mys a ked zacne nadavat tak povez ze tomu PC sa to obcas stava (nesmie vidiet ked to vyberas nefim ako mate PC) ja ked som bol mensi tak brat mi zadre ze priebezne savuj bo sibe PC a restartuje sa sam a vzdy nenapadne tukol nohou do resetu pol roka ma takto nicil
kym som si to vsimol
-
Lord PROXI
King
neviem, ak si ty akoze server, skus si pohadat programiky na sledovanie ostatnych pc, a zakaz to.
alebo asi sa vola winbox ten programek, a daj mu mensiu rychlost netu, zvysok si hod sebe, a ak by sa to snazil hrat, no take lagy a ping by mal, ze by ho to rychlo prestalo bavit
-
caesar1987
Addict
-
caesar1987
Addict
-
lekoklatik
VIP
my mame kazdy svoj pocitac svoju izbu, ale potrebujem mu to nejako obmedzit, takze potrebujem nejake riesenie ako zakazat aplikaciu nie aby som ho odhanal od pocitaca...lekoklatik napísal:tak si napiste uradne hodiny pri nete. Snad sa nehra cely den a ty niesi tiez na nete cely den. My mame jedene PC a sme nan 4-ria. Ja za PC sedavam viac menej v noci.
-
RainbowSix
Light Professional
no myslim ze sa ten program vola radix nainstalujeho na svojom a potom aj na jeho a tam si to vsetko nastavis mozes prevzat ovladanie pc tak ze mu to vipnes mozes sledovat co robi atd.. Alebo tu este dakto spominal net limiter neviem ci sa vnom da zablokovat rychlost stahovania ale tvom sa da len asi urcit omedzenie na data.A inak ak neches nic instalovat na jeho pc tak to sa zmojho pohladu neda len keby si omedzila premnos priamo na sieti.

No tak toho chalana asi vistreFatal napísal:sak ved vyskusaj ten Net Limiter
instalni ho na jeho PC ked na nom nebude, zapni hru, chod do windowsu (hru nechaj
zapnutu) a v tom programe sa ti zobrazi exe subor (budes tam mat vsetky momentalne
zapnute procesy, tak mu na tu hru jednoducho obmedz rychlost na nejakych 5kb)