hned cloveku prejde chut do jedla..
Straty a nalezy v potravinach
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna mal na mysli, ze tie love neboli zabalene, takze vlastne pouzite love, ktore malo pred tebou v spinavych, zasratych, ostatych ogrcany rukach niekolko ludi a ktovie ci si niekto po honeni neutrel ruky do tej dvadsat korunacky...mirak2 napísal:to som bars nepochopil
My sme raz doma mali spagety, vsetko ok zabalene a tam bol taky chrobacik, ako KLIEST to vyzeralo, este zil
Este som pocul, ze v cine ci kde maju taky alkac, v ktorom je mrtvy had alebo nieco take, a jeden co si to kupil, tak mal smolu, pretoze jak sa isiel napit z flase, tak ho ten had kusol a zadrbal ho.
O bordeli v salamach ani nebudem hovorit, tu uz zasadne nejem, tie tvrde kktiny BLEEE !!!
-
daniel.daniel
Medium Star
ja som raz zerel venceky... a zrazu chrup... a tiez som sklo vypluval.. som mal fajne dasno dorezane... ale som to prezill... venceky uz nejemPACO8 napísal:ja som raz krajal bochnik chleba na krajaci a zrazu sa zasekol a zaskripal pozrem co to a tam kus rozbiteho skla dost sa to podobalo na rozbitu gulu o priemere asi 5cm, a mal som po veceri
![]()
-
misokgb
King
Jj, budem si vymslat, aby som pobavil hojkacov, zedaniel.daniel napísal:ten alkac som vydel v telke a podla mna je to blbost ze ho ten had uhrizol a potom zomrel vsak tie hady by tam neprezili v tom alkohole a urcite tam nedavaju jedovate hady ved keby si to vypil tak mozes zomriet.
-
daniel.daniel
Medium Star
asi tam nebudu davat jedovate hady trochu porozmyslaj vsak skus vypit nejaky jed z hada a uvidime ze co to s tebou spravy alebo skus zavriet nejakeho hada do alkoholu som zvedavy ze ci prezije. ano roby sa z jedu vakcina ale ten jed prejde najprv nejakou upravou az potom je z neho vakcina. preco by niekto vymyslal vyrusi a rozne hoaxy no preco 
-
miki690
Medium Professional
to asi nebol strk , ale slabo podrvene kosti bezne to tak vyrobcovia robia .... btw ako robia tie salaty z tesca ? lebo som mal prave tesco treskuSeymour napísal:Straaaaasne daaavno som mal spekacky s kamenmi, ale nie ze nejaky maly kamienok, ale strk cca 10 kusov... Odvtedy ihc uz nejem...![]()
btw:pre vlastnu bezpecnost si v ziadnom pripade nekupujte v Tescu salaty, ktore nemaju originalne nietesco balenie. Kebyze viete ako to v tescu vyrabaju
-
PAIN
Light Professional
Potraviny a Tesco
Takze dnes po ceste zo skoly som sa zastavil v Tescu, ze si kupim daco na obed, pridem domov, spravim si prazenicu a zrazu spagat v rozku
. Viem ze za toto konkretne nemôze Tesco ale dodavatel peciva, ale podobnych pripadov je stale dost. Napr. zhnita paprika, pokazene maso, super tesco akciove jablka z ktorych je 1/3 zhnita atd. Po mojom obede som sa vybral pekne spat do Tesca ze co mi povedia bo som bol zvedavy na ich reakciu. Ked som prisiel k reklamacnemu oddeleniu, tak som to tam ukazal jednej tete a ona ze ci môzem dokazat, ze som to kupil v Tescu. Bohuzial dokazat to neslo, pretoze blocek som uz nemal a ani neviem ci by mi pomohol, pretoze aj keby na nom bolo, ze 10 rozkov, aj tak by sa nedalo dokazat ze je to rozok prave z tej predajne
Zaujmave, ze mi ten rozok ta teta chcela nenasilne zobrat a odpratat ho kdesi...zobral som si ho a este stale ho tu mam. Aky je Vas nazor na podobne pripady ? Stalo sa nieco take aj vam ?