Vymena slabsej baterky za silnejsie... da sa to ?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ked xes !!! tak ti obal s tych sluchatok aj s cenou ! preskenujem a dam tu obrazok !nordkapp_pb napísal:to MAJKO007: ... sorry teraz citam ze si pisal o cx75 .. to ani nefim aky je .. a tak nefim kolko stoja nan sluchatka ... ale nefim nefim ci do el71 pasuje to iste ... a 260 sa mi zda priku*evksy malo na origos doplnky ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
mathev
Star
NIE nejdu tam rovnake sluchadla nove rady benq siemensov maju "nano konektor" (tak sa vola) skus si pozret na internete handsfree HHS-700 a mam taky pocit ze neni rpoblem ich niekde kupit - je to stereo handsfree co sa dodava origos v baleni .. teda ak tam jenordkapp_pb napísal:.. nie nejde o to ... ale keby si sa nevytacal kvoli somarinam a radsej reagoval na moju pohnutku, ze nefim ci tam idu rovnake sluchatka .. hend by bola lahsia diskusia ...
edit: no teraz som sa sekol vyzera to ze HHS-700 sa vyraba s obidvoma typmi konektora nejak mam z toho halusky... ked nezabudnem zajtra v robote sa ti pozrem kolko stoja tie na EL71 u nas....
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
moj phone :nordkapp_pb napísal:.. ok to uz je lepsie... inaaak skus hodit linku na nejake info o tom tvojom fone ?? ...
Kód: Vybrať všetko
http://www.fony.sk/recenzie/index.php?page=article&art_id=104&cat_id=11-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
nordkapp_pb
Hardcore addict