ty to hras alebo si naozaj taky?p4ra napísal:Videl som to. Jedna vec je, ze Slotu nenavidim. Ale evidentne dieta Lipsic, ako ho vsetci tuto nazyvaju inteligentnejsi a proste ukazal, ze Slota nema argumenty nanho.
Slota odišiel v priamom prenose
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
p4ra napísal:nacionalistickeho fasistu
//mastermind: juchuchu pravidlo 6. Hubu si laskavo otvaraj na svojich kamaratov ked si ozraty a nie na tomto fore. 24 hodin
// nechapem zaco som dostal basu. kvoli tomu ze som povedal ze p4ra je debil? no a? ved to nie je nadavka ale diagnoza(skus mi to vyvratit). ked uz tak posielal som ho aj na liecenie. nechapem odkedy ludia dostavaju trest za to, ze niekomu poradia aby sa dal vysetrit, alebo mu stanovia diagnozu....
Hm, napriek tomu, ze na Slotu mam nazor aky mam- viac krat som ho prezentoval v inych temach- myslim si, ze ten kto v tomto pripade argumentacne zlyhal bol prave Lipsic. T.j. nie Jano, ale Lipsic by sa mal hanbit za to, co po vecnej stranke v tejto diskusii predvadzal. BTW. najskor som podrobil kritike Jana a nadalej si myslim, ze politik by mal zvladat aj krizove situacie- neodchadzat z diskusie- ale potom ako som mal moznost pozriet si celu relaciu, konaniu Slotu sa az tak necudujem. That´s allp4ra napísal:Ale evidentne dieta Lipsic... proste ukazal, ze Slota nema argumenty nanho.
-
p4ra
Redeemer
Mam pocit, ze som trosicku starsi nez ty, tak by som chlapcekom mohol nazyvat ja teba. A predstav si, ze ked mam vypite, nemam ziadne ani trosicku podobne reci fasisticky-xenofobne orientovane, ako nas mily alkoholik Janko. Ostatne si sa len predviedol vo svojom poste, takze uz ta komentovat viac nema zmysel..Xantyp napísal:![]()
chlapcek moj ty by si mal ist na liecenie. nedokazem pochopit takych debilov ako si ty. slota nie je fasista maximalne ma len extremisticke vyroky ked je ozraty. zato ze je proti sovinizmu siracemu sa z madarska(viz. povedal to aj v defacto, ktore si ty podla mna nevidel) tak uz ho treba hned odsudzovat a kricat ze je extremisticke fasisticke xenofobne hovado. hej ma niekedy sproste reci ked je ozraty ale priznajme si kto vtedy nema(a tu zase vela zalezi na formulaci jeho vyrokov novinarmi, ktori cakaju vzdy nejaku senzaciu a za kazdu cenu sa ju snazia spravit).
//mastermind: juchuchu pravidlo 6. Hubu si laskavo otvaraj na svojich kamaratov ked si ozraty a nie na tomto fore. 24 hodin
Toto je moj nazor na Janicka a nemienim ho zmenit. Ked sa tebe nepaci, ako som ho nazval, prosim. Mas na to pravo, ale ja osobne na tom nevidim zo svojho pohladu nic prehnane.@ndrejko napísal:tak sa mi zda že toto už trošku prehanaš para
Tomasito: Ja nehovorim, ze Lipsic je nejaky extra politik, ale myslim si, ze minimalne ukazal svoju inteligenciu, narozdiel od alkoholika. Ak sa niekomu zda, ze vsetko co povedal boli "bludy", tak je to zase len politicky nazor. Ja s nim suhlasim v mnohych veciach. Ale zase je to len moj nazor.
-
peterkozel
Medium Professional
slota
nebral bysom janov odchod ako strach a strata argumentov, jano sa asi pozna, radsej idem prec ako spomenut veskere vulgarizmi, myslim ze nespravil nic zle, proste uz nemal sil pocuvat keci
-
p4ra
Redeemer
Re: slota
Inteligentny a schopny politik by mal byt schopny obhajit svoj nazor a postoj bez invektiv, vulgarizmov a pod. excesov si myslim.peterkozel napísal:nebral bysom janov odchod ako strach a strata argumentov, jano sa asi pozna, radsej idem prec ako spomenut veskere vulgarizmi, myslim ze nespravil nic zle, proste uz nemal sil pocuvat keci
-
vendo
Guru
aha toto si povedal ako keby tam bol Jano uz nadaval ak sa nemylim nepovedal tam ani jednu nadavku ty xenofobny paranoidny alkoholikp4ra napísal:Inteligentny a schopny politik by mal byt schopny obhajit svoj nazor a postoj bez invektiv, vulgarizmov a pod. excesov si myslim.
ty nieco ani nemusis vidiet ty si to spravis podla svojho obrazu vlastne ty si dotvaras veci ktore ti nevyhovuju a sustavne ich podavas svojim stylom ktory vyhovuje iba tebe ako keby si bol kral tohoto sveta fakt si zaujimavy clovek p4ra
btw myslim si ze za to ze mas o 2-3 roky viac ako vacsina tohoto fora sa tu nehraj na toho co vsetko vie a kazdeho moze poucovat
PS: ak by ta zaujimalo preco som ta nazval alkoholikom tak je to preto preco aj ty Slotu ---- kazdy z vas sa par krat v zivote ozral on mozno viac lebo ma asi o 30rokov viac
-
mastermind
VIP
ano kazdy z nas sa mozno opil, ale nikto potom nesiel do prace, nesiel robit rozhovor do radia atd. je to najma o sebakontrole a zodpovednosti.vendo napísal:PS: ak by ta zaujimalo preco som ta nazval alkoholikom tak je to preto preco aj ty Slotu ---- kazdy z vas sa par krat v zivote ozral on mozno viac lebo ma asi o 30rokov viac![]()
nehraj sa na to ze ty si svaty
inak netusim preco si paru nazval xenofobnym a paranoickym...
-
r3sp3ct
Light Professional
p4ra rozdiel medzi tebou a Janom, je ten, že on keď je ožratý, tak je na nohách celé Slovensko a TV nemá iné čo dávať, len to ako Jano alebo Mojsej pijú, pritom v politike sú aj iný, ktorí tiež nie sú na tom lepšie... hučiš ako beneš do rádia, a stále len to svoje isté... vôbec neberieš do úvahy to o čom sa písalo, či je pravda... druhý KDHak Paľko tiež rozprával stále to isté, KDH JE JEDNA VEĽKA ŠPINA, tie ich kokociny, ktoré sa snažia a snažili presadzovať sú jednou veľkou sračkou, hrajú sa na stranu princípov a pod... vadili im Mečiarové amnestia a preto nechceli s ním do vlády ale v pohode by išli s Jankom. Moc im zachutila, za vlády Mikiho mali silové rezorty a zo štátu urobili sračku ako sa patrí špeciálne súdy, operácie jastrab, pochybné sútaže a pod... Paľko a Lipšic sa tvária ako vodcovia, pritom morálna napr. Paľka, nábožensky, principiálne založeného človeka mu dovolila, to čo mu dovola... najviac sa mi páčila na tomtotýždňovom DeFacte vec, ako ho Kaliňák sfúkol, že Policajty prišli skandovať jeho meno, "nechajte nám Paľka" Trošku OT, ale ide o to, aby pán p4ra pochopil to, že Ľudia ako Slota, Fico, Kaliňák za tie 3 mesiace urobili aspoň v pár rezortoch dobré kroky, výmena vedenia PZ SR bol výborný krok a ako tak sledujem situáciu na SVK ide to k dobrému,,, kauza Hedviga, chytenia vraha detí, akcie kukláčov a pod... žiadne blbé buzerácie vodičov, skôr aj posledný krok na diaľniciach vedie k tomu aby vodič mal cestu čo najpohodlnešiu a nie to, aby ho nejaký policajt buzeroval, lebo štát potrebuje do prasiatka money, ktoré minulá vláda pokradla... Myslím si, že ľudí ako Jano tu treba, vidia, že národ nie je 2x bohatý (druhé švajčiarsko ktoré sľubovali Mikiovci pred 8 rokmi tu dávno nie je) a táto vláda upustila od kokocin ako platenie u lekára, zbytočné akcie jastrab, skôr robia užitočnú prácu pre ľudí (viď kamióny na D1) ktoré nestoja nič)
K tomu Janovi, ak by bol ako politík o hovne nebol by také obdobie primátor v meste, ktoré prosperuje, kamoš tam chodí na školu, a vravel že Janko je nenávidený ale aj milovaný, nikto mu však neuprie to, čo pre mesto spravil, a ak spraví aspoň 1/3 toho aj pre štát, tak budem brať aj politika ktorý pije. Ako viete milovaný bol aj pán ex. prezident Schuster, založil stranu ktorá vydržala pár rokov (zdá sa mi 4), áno pán ex- prezident urobil pre KOŠiCE veľa, občania chytajú orgazmy z tých dlhov ktoré stáli rôzne výstavby v meste a pod...
Na Janka nadávate za jeho proti-maďarské výroky, za to, že pije, Priezvisko Duray z SMK vám niečo hovorí ? Ten kecá aj keď je triezvy. Načo tu ten kkt na SVK žije, berie poslanecký plat z SVK daní, a pritom v Maďarsku p*čuje o SVK, hovorí o dolnej zemi.
K tomu Janovi, ak by bol ako politík o hovne nebol by také obdobie primátor v meste, ktoré prosperuje, kamoš tam chodí na školu, a vravel že Janko je nenávidený ale aj milovaný, nikto mu však neuprie to, čo pre mesto spravil, a ak spraví aspoň 1/3 toho aj pre štát, tak budem brať aj politika ktorý pije. Ako viete milovaný bol aj pán ex. prezident Schuster, založil stranu ktorá vydržala pár rokov (zdá sa mi 4), áno pán ex- prezident urobil pre KOŠiCE veľa, občania chytajú orgazmy z tých dlhov ktoré stáli rôzne výstavby v meste a pod...
Na Janka nadávate za jeho proti-maďarské výroky, za to, že pije, Priezvisko Duray z SMK vám niečo hovorí ? Ten kecá aj keď je triezvy. Načo tu ten kkt na SVK žije, berie poslanecký plat z SVK daní, a pritom v Maďarsku p*čuje o SVK, hovorí o dolnej zemi.
Dnes som na vl. očí pri Praxi videl v škole učiteľa s flaškou Šariša 12tky v ruke... my sme tá škola čo bola včera na STV1, že im netopili. Niekto príde ožratý do práce a niekto sa ožere v nej.mastermind napísal:ano kazdy z nas sa mozno opil, ale nikto potom nesiel do prace, nesiel robit rozhovor do radia atd. je to najma o sebakontrole a zodpovednosti.
inak netusim preco si paru nazval xenofobnym a paranoickym...
r3sp3ct
tato vlada len zadlzi Slovensko, Fico neustale rozdava z rozpoctu a minister financii je uz z toho nervozny.. Tie poplatky u lekara kludne mohli zostat. Akcia Jastrab je velmi dobra akcia hlavne pre arogantych vodicov z BA A IL. Dopravaci by mali stat na cestach kazdy tyzden. Kto jazdi ten vie o com hovorim.
Slota je obycajny hulvat a ozran, ktory by mal zmiznut z verejneho zivota.
tato vlada len zadlzi Slovensko, Fico neustale rozdava z rozpoctu a minister financii je uz z toho nervozny.. Tie poplatky u lekara kludne mohli zostat. Akcia Jastrab je velmi dobra akcia hlavne pre arogantych vodicov z BA A IL. Dopravaci by mali stat na cestach kazdy tyzden. Kto jazdi ten vie o com hovorim.
Slota je obycajny hulvat a ozran, ktory by mal zmiznut z verejneho zivota.
-
mastermind
VIP
to r3sp3ct: chapem ze pred 8 rokmi si nosil zrejme este plienky takze si nemozes pamatat co miki vtedy sluboval. Preto ta len vyvediem z omylu ze v 1998 sluboval druhe svajciarsko vladimir meciar. HZDS malo po celom slovensku vylepene bilboardy s idilickou krajinou a s utopistickymi napismi.
Dalsia vec, doteraz som naozaj neveril, ze tejto novej vlade niekto na tie "solidarne" ciny skoci. To su take veci, ktore maju zalepit oci a zapchat usta tym najjednoduchsim ludom. Tato vlada pre mna ostane stelesnenim tuzby po moci, kym nezacne plnit tie velkohube sluby ktore mala. Nechapem ako mohla len 3 mesiace po volbach zabudnut na to, ze chce zrusit take nesolidarne reformy z dielne byvalej vlady.
a co sa tyka toho ucitela s pivom. mal by prist o pracu. Ak si myslis ze je nejaky ucitel pod vlyvom alkoholu preco to nenahlasis riaditelovi?
Dalsia vec, doteraz som naozaj neveril, ze tejto novej vlade niekto na tie "solidarne" ciny skoci. To su take veci, ktore maju zalepit oci a zapchat usta tym najjednoduchsim ludom. Tato vlada pre mna ostane stelesnenim tuzby po moci, kym nezacne plnit tie velkohube sluby ktore mala. Nechapem ako mohla len 3 mesiace po volbach zabudnut na to, ze chce zrusit take nesolidarne reformy z dielne byvalej vlady.
a co sa tyka toho ucitela s pivom. mal by prist o pracu. Ak si myslis ze je nejaky ucitel pod vlyvom alkoholu preco to nenahlasis riaditelovi?