Bermúdsky trojuholník

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

jin153 napísal:Hej verim tomu. Zevraj su aj ine take oblasti nad Kambodzou a diablovym morom :twisted:
Hej je ich viacej, presne 6 na severnej pologuli a 6 na juznej, su pravidelne od seba vzdalene a vsade sa deju cudne veci :roll: Najznamejsi je bermudsky trojuholnik lietadlom, ktore na 10 minut zmizlo z radarov a potom sa zasa objavilo na rovnakom mieste. Prekvapeny cestujuci nechapali, preco rozruseny personal beha hore-dole a preco maju hodinky o 10 minut pozadu.
Diablovo more obdoba, mizli tam lode, hlavne pocas vojny, preto japonske namornictvo tam zakázalo plavby a odtial aj ten nazov -diablovo more. Jedna taka oblast sa aj nachadza nedaleko egypstskych pyramíd..

//ops. tak som sa o 2 sekol :oops:
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ja som tiez videl dokument o tom metane... a testovali to aj na maketach robili pokusy... je to asi najrealnejsie s tym metanom... a na lietadla tiez moze mat dost velky vplyv ten metan...
---Aaron---
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ---Aaron--- »

tam sa dokonca stracali v jeho blizkosti lietadla...v druhej svetovej..aj v prvej...co mali zariadenia na zistenie kde to lietadlo leti...tam nejake vlny su ci co...ze prerusia signaly :?
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

bermudsky trojuholnik sa vravi preto , lebo to uzemie pripomina trojuholnik ? alebo ako to je
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

M4jk1:-) napísal:bermudsky trojuholnik sa vravi preto , lebo to uzemie pripomina trojuholnik ? alebo ako to je
na linku co tu bol je obrazok: Obrázok
undertaker35
Expert
Expert

Príspevok od používateľa undertaker35 »

:shock: stale je na tom nieco mystericke ze je desat nejakych energetickych bodov kde sa deju haluze :) ale stale ma zaujima co bolo na tom linku "Glowing water" ze stale nevedia co to sposobuje.
Frito22
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Frito22 »

ako sa volali tie dokumenty ? by som si rad pozrel
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

blbosť...videl som jeden pokus...típci si zobrali inú náhodnú oblasť na mori s približnou rozlohou ako má bermudský trojuholní a skúmali či sa tam diali nejaké nevysvetliteľné javy...a tipnite si čo zistili?...dialo sa tam porovnateľné množstvo "nevysvetliteľných" javov ako v bermudskom trojuholníku... je to preoste nezmysel... hovorí sa o tom viac len preto, že tá oblasť je dosť frekventovaná... a navyše si myslím, že je to len proste tvrdenie ľudí, ktorý chcú byť obklopený nejakým tajomnom... väčšina z údajných javov je podľa mňa nezmysel a dali by sa vysvetliť... ale nikomu sa do toho nechce a aj keď to niekto vysvetlí tak čo si myslíte... ľudia budú veriť nezaujímavej skutočnosti, alebo tajomnej polopravde?
nadl
Medium Star
Medium Star

balkymotor

Príspevok od používateľa nadl »

balkymotor napísal:Uz tu bola spomenuta gravitacna sila a teraz metan. Ja som zasa videl dokument kde hovorili o velmi silnom magnetickom poli ktore sposobuje zblbnutie elektroniky a kompasov. No neviem, ale bez vetra sa ani listok nepohne
Prikľanam sa tvojmu názoru, že tam dochádza magnetickým anomáliam a to za určitých podmienok, len že pesimitov nepresvedčíš. Tak tiež o otázke ako je Panpa de Naska?
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

nevysvetlitelnych javov a podobnych udalosti je na svete vela. na vsetko sa musi dojst, len to potrva. osobne na bermudsky trojuholnik moc neverim...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

taha ma to tu s vami diskutovat o tom ci su tam viry a magneticke anomalie,ale v podste priznajme si piloti pocas 2. svetovej vojny papkali viac amfetaminu a podobnych sraciek ako bolo dovolene takze mohli vidiet rozne veci( aj ufo videli ),takze nebudem to rozoberat pokial nezazijem na vlastnej kozi............ :wink:
no schvalne--mat financie tak tam letim prvym lietadlom.
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa shanoy »

qwerty-xyz napísal:taha ma to tu s vami diskutovat o tom ci su tam viry a magneticke anomalie,ale v podste priznajme si piloti pocas 2. svetovej vojny papkali viac amfetaminu a podobnych sraciek ako bolo dovolene takze mohli vidiet rozne veci( aj ufo videli ),takze nebudem to rozoberat pokial nezazijem na vlastnej kozi............ :wink:
no schvalne--mat financie tak tam letim prvym lietadlom.
to asi niesi sám..ej kebyže som milionár tak táto záhada je už dávno vyriešená :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

nám učiteľ spomínal že je tam voľáka veľká frevencia ktorú necítime ale že sa vám rozbúcha srdce tak veľmi že sa odtrhne voľáka somarina na ňom.. vraj to tak voľáky vedci vysvetľovali
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

bermudsky trojuholnik je ako dost haluz
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa shanoy »

spiro napísal:bermudsky trojuholnik je ako dost haluz
ako to môžeš vedieť? buď to je alebo nieje tým si nikdo nemôže byť istý iba sám pán búh 8)
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

bermudsky trojuholnik ma dost fascinoval ale neskor ked som bol na Floride a pracoval od Mexica az po Bermudy co je vlastne priestor trojuholnika, tak mi doslo aka je to blbost. Je tu strasne vela dopravnych liniek atd.... Ak by sa tam nieco divne dialo tak by to bolo znamejsie ovela viac. Podla statistik je takychto miest na svete vela a nikto o nich nehovori ako o B.T. a ufo ... :?
Btw ak ste citali tie haluze co sa tam postavali, kedy niekto vlasne pocul posledne ze nejake lietadlo alebo lod zmizla?
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

vo mne b.t. vyvolava rozne emocie...skor nan verim ako by som to mal povazovat za nejaku haluz...ale velmi by ma zaujimalo co sa tam deje..ved preco nechodia vedci to tam studovat..cistovat priciny miznutia atd...btw nema niekto nejake stranky kde sa o tom pise nieco mohli by ste to tu hodit a by sme o tom podiskutovali viac velmi zaujimva tema!
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Najzaujímavejšie na tom je, že tam miznú veci bez stopy a náhle a niekedy sa ani nenájdu. Nestáva sa to však vždy a všade (čo je obľúbený fakt, s ktorým pesimisti radi vyrukujú, že "Keď sa to nedeje všade a furt, je to hovadina!" a pod.). Mám doma o tom knižku. Môžem sa vám v nej na niečo pozrieť ak chcete, sú tam aj popísané niektoré zaujímavé prípady.
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

popozeraj tu knizku a napis nieco zaujime!
Napísať odpoveď