Ako prist co najrychlejsie ku prachom?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

M142 napísal:No možeš pestovať grass.Je to hrozne výnosné stačí na to len dobré miesto.
More gres sa teraz neda predavat jako chces sak nato treba trosku aj znamosti !
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

Digital napísal:More gres sa teraz neda predavat jako chces sak nato treba trosku aj znamosti !
Presne tak, je blbost mysliet si, ze kazdy moze vsetko len tak predavat. Mozu byt z toho dost velke problemy, nechcel by som to zazit. Kro pozna, tak vie o com asi hovorim. Pokutky a tak...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

moja rada - hlavne zabudni na vsetky nepoctive, nemoralne zarobky, fakt to zato nestoji.
najdi si obor, co Ta bavi - kompy, praca s ludmi, grafika atd atd, a zdokonaluj sa. pokial tomu venujes hodinu denne, za par rokoch budes uz slusny odbornik a mozes robit sice za par korun, ale predsa v obore.
tym ziskas prax a po strednej popri vyske sa uz da stihat part-time job, a si za vodou. po vyske plynule prejdes do zamestnania.
Pokial teda v sebe nenajdes talent a dar byt podnikatel, myslim seriozny podnikatel.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

no celkom lahko sa da zarobit tak ze poskytnes svoje telesne tekutiny spermobanke... na intraku teraz mame ponuku na takyto "one-hand-job" a za jeden odber je 1200 ceskych korun co je dost povedal by som... jedine co neviem je ako casto sa odbery mozu robit :lol: neviete niekto? nie ze by som sa chystal, to zase nie, len ma to zaujima
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

ades napísal:no celkom lahko sa da zarobit tak ze poskytnes svoje telesne tekutiny spermobanke... na intraku teraz mame ponuku na takyto "one-hand-job" a za jeden odber je 1200 ceskych korun co je dost povedal by som... jedine co neviem je ako casto sa odbery mozu robit :lol: neviete niekto? nie ze by som sa chystal, to zase nie, len ma to zaujima
hmm raz to bolo v inkognite ... taka tetka zo spermobanky a vravela ze raz za 3 dni ...
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

miki690 napísal:hmm raz to bolo v inkognite ... taka tetka zo spermobanky a vravela ze raz za 3 dni ...
jak v kurvahosigutntag: chlapi, ja su milionar :lol: :lol: :lol:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Ako 14 rocny podla mna love nepotrebujes, mas co jest, mas kde byvat, mas co obliect, mozes si zavolat a aj dopravu a pod ti rodicia zaplatia atd... A pokial ides niekde, kde ti love treba tak ti ich urcite doma daju.

Pokial ti ich treba na cigy, chlast a pod tak zacni obchodovat s drogami alebo telefonmi na sidlisku a budes mat love. :wink: Samozrejme aj ku tomu treba nejaky ten startovny kapital. :wink:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

"obchodovat s drogami" jaj to je taka peachovina jak mraky. Davam mu tyzden na to ze skonci v base:) a odkial by ich akoze mal? 14 rocny? Si vyrobi doma? omg. to uz je najlepsia rada co tu niekto pisal ze porozhliadni sa po izbe co by si predal.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

to sheep - take prispevky ani nepis, starsim je jasne ze to myslis aj trosku ironicky, ale co taky 14 rocny.
mozno to pochopi zle a skutocne sa zapletie do takychto svinstiev.
spesko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spesko »

Patyk napísal:Najrýchlejšie sa dostaneš k peniazom, ak vyhráš v lotérii. Skús vsadiť 4 8 15 16 23 42 ... :twisted:
no aj ja som toho nazoru :D:D:D a hlavne ked da tie cisla 4 8 15 16 23 42 tak to keby vyhral a stalo sa to co sa stalo v jedno najlepsom seriali tak prisambohu by som bol radsej bez penazi :D:D:D
Mc krik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Mc krik »

M142 napísal:No možeš pestovať grass.Je to hrozne výnosné stačí na to len dobré miesto.
Dobré miesto?To chceš pestovat outdoor?
To nikto nekupi.Dobra technolagia je pestovanie travi vnutry s hydrolampamy a filtracným zariadeným.A uplne bomboklad je pestovanie
pomocou zavlazovanym piva či vodky.ma to potom zaujmave učinky.
Investuj do toho 10 000 sk a zachvilu sa ti investicia vrati.Stačí mat len
znamosti,cas,ochranu
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Ty vole ako tak kukam fasa rady, stat sa dilerom :D
Krik ma pravdu potrebujes hlavne ten cas po nedavnej razii v nasom meste a okoli ho uz mnohi maju , tak vela stastia :wink:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

schw33k napísal:Ty vole ako tak kukam fasa rady, stat sa dilerom :D
Krik ma pravdu potrebujes hlavne ten cas po nedavnej razii v nasom meste a okoli ho uz mnohi maju , tak vela stastia :wink:
dokonaly comment:)
vsetkym timto dilerom by som doprial zohnut sa pre mydlo par krat vo vazani a hned by ich ubudlo.
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

stavkova kancelaria:-)
púekne naptipovat ato ze nemas 18 to nevadi staci popytat kamosa brata atd.....natipujes si sam..
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa daniel.daniel »

alebo vybehni na kopec a pohladaj nejake huby tie teraz dobre idu 5-10Sk za kus
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

:D:D:D tak tie huby teda hej!
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

daniel.daniel napísal:alebo vybehni na kopec a pohladaj nejake huby tie teraz dobre idu 5-10Sk za kus
sup na lysohlávky :aasmile27:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

Frco napísal:"obchodovat s drogami" jaj to je taka peachovina jak mraky. Davam mu tyzden na to ze skonci v base:) a odkial by ich akoze mal? 14 rocny? Si vyrobi doma? omg. to uz je najlepsia rada co tu niekto pisal ze porozhliadni sa po izbe co by si predal.
poznam jedneho ktory zacinal v 13 takze nevim a teraz do 16 nemal problem iba par krat od mami a vacsinou povedal ze je to caj.. inac do drog nechod je to najvacsia pi*ov*** lebo vzdy ta nekdo ponukne komu budes chcet predavat a on ti ako na oplatku ze si mu to zohnal ta bude chcet ponuknut poznam to a potom ti to urobi zo par krat plus navikovy a bude z teba troska to co zarobis na drogach minies na drogach.. ja to vidim jedine na zber a zlodejstvo.. ked potrebujes fakt cash tak to zlodejstvo mobile penazenky to ta udrzi
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Pozeram tie nazory , tak mi je z Vas zle chlapci : drogy , kradez .. ste normalni?
Praca = brigada to Ta dovedie k peniazom, cestne ...
Ine prilezitosti max.tak do cely predbezneho zadrzania
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

schw33k napísal:Pozeram tie nazory , tak mi je z Vas zle chlapci : drogy , kradez .. ste normalni?
Praca = brigada to Ta dovedie k peniazom, cestne ...
Ine prilezitosti max.tak do cely predbezneho zadrzania
Konečne sa ozval rozumný človek.
Nechcel som tu písať, pretože toto čo tu čítam je nenormálne...Drogy, krádeže...
Prácou, brigádou popri škole to síce ide pomaly, no peniažky prídu. Potom si ich človek aj omnoho viac váži. Ak si niečo z vlastne zarobených peňazí kúpite, viac si to ceníte.
Život nie je o tom, mama daj 500 korún, chcem sa ožrať. To by som od mamy nedokázal opýtať. Ale poznám mnoho takých, pár krát som to videl na vlastné oči.

Jo mimochodom. Mnoho mladých ľudí SR plače, že nemá prácu. Prečo? Pretože nemá prax. Prečo? Pretože ako študent si privyrábal predajom drog, kradnutím mobilov a pod.
A potom do životopisu napíše čo???
Pracovné skúsenosti:
5/2003-3/2004 Predaj marihuany
3/2004-10/2005 Krádež a následný predaj mobilov...

Pracovné skúsenosti
5/2003-3/2004 Pokladník v hypermarkete
3/2004-10/2005 Práca v centre služieb zákazníkom

Ktorá možnosť podľa vás je pre pre personálnu pracovníčku prijateľnejšia? Skúste sa pozerať na toto aj takto.
Napísať odpoveď