Ziarlivost
Ziarlivost
Verím mu, viem že by ma nesklamal..ale aj tak sa niekedy bojím..a cítim žiarlivosť, keď viem, že sa o neho nejaká snaží.aj keď viem, že na ňu absolutne nereaguje??asi je to prirodzeny pud- žiarliť
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: ako prekonať žiarlivosť??:)
urcite, a takisto je prirodzene ze mu vo vztahu nehas urcitu volnost, ze ho nebudes furt kontrolovat a ze mu budes verit,... pokial neni kkt tak ta nepod*ebe a bude verny,...Kwetinka napísal:Verím mu, viem že by ma nesklamal..ale aj tak sa niekedy bojím..a cítim žiarlivosť, keď viem, že sa o neho nejaká snaží.aj keď viem, že na ňu absolutne nereaguje??asi je to prirodzeny pud- žiarliť
proste mu ver, a ak mas opodstatneny dovod neverit, potom sa to snaz vyriesit rovnou cestou,..
hlavne si nic nenamyslaj (v negativnom aj v pozitivnom zmysle)
-
r4wMUnt34q
Star
Presne tak.. A keby si aj mas nieco namyslat, tak mu to povedz a on ta uvedie na spravnu mieru, teda aspon by mal.. Dôveruj, ale preveruj !Traktorista napísal:urcite, a takisto je prirodzene ze mu vo vztahu nehas urcitu volnost, ze ho nebudes furt kontrolovat a ze mu budes verit,... pokial neni kkt tak ta nepod*ebe a bude verny,...
proste mu ver, a ak mas opodstatneny dovod neverit, potom sa to snaz vyriesit rovnou cestou,..
hlavne si nic nenamyslaj (v negativnom aj v pozitivnom zmysle)
Presne takFrikso napísal:Je to dokaz, ze ho lubis
Je to dokaz, ze ho lubisKwetinka napísal:....asi je to prirodzeny pud- žiarliť
uplne suhlasim....kto miluje, musi aj trochu ziarlit...problematicke to zacne byt az vtedy, ked je tej ziarlivosti neprimerane vela...Frikso napísal:Je to dokaz, ze ho lubis
-
audiotrack
VIP
Osobne neziarlim nemam na to dovod , ziarlim som niekedy ...
Ale nejaky pripad keby sa mi stal : zbadas ze nejaky curdes sa zacne venovat tvojej kocke, viac ako treba , nemas ani minimalne obavy o jej nedajboze nevere ani niecoho takeho podobneho , ale su to tie pocity v tebe , lebo si proste chlap , nemam Ti to ako inac vysvetlit
skor by ma vytacalo , ako si to vlastne dovolil pokusit sa flirtovat , to je v tom
Ale nejaky pripad keby sa mi stal : zbadas ze nejaky curdes sa zacne venovat tvojej kocke, viac ako treba , nemas ani minimalne obavy o jej nedajboze nevere ani niecoho takeho podobneho , ale su to tie pocity v tebe , lebo si proste chlap , nemam Ti to ako inac vysvetlit
skor by ma vytacalo , ako si to vlastne dovolil pokusit sa flirtovat , to je v tom
-
t0m4s3
Admin
To co si popisal, je normalne muzske ego, ktore dostava zabrat...schw33k napísal:Osobne neziarlim nemam na to dovod , ziarlim som niekedy ...
-
erytrocyt
VIP
Tomas, nič proti tebe, ale Playboy napísal veľmi múdru vetu vo vzťahu k tvojmu výroku.Playboy napísal:pre mna mozes byt aj admin, ale toto je velmi velmi velmi mierne povedane hlupost.
Ak vo vzťahu chýba tá správna zdravá dávka žiarlivosti, je to dôkazom ľahostajnosti, alebo vlastne žiadna láska sa nekoná
Môžeš byť geroj gigantických rozmerov, no žiarliť určitým spôsobom budeš vždy. Niekto žiarli viac, niekto menej... Ak je to prehnané, alebo až chorobné, tak to je tiež zle, pretože to už nie je láska, ale majetníctvo.
Ja som na svoju trošičku žiarlil vždy, a ona tiež. A vždy nám to klapalo.
Ak je žiarlivosť zdravá, vzťah môže len posilniť.
Ďalšia vec je tá, žiarlivosti treba predchádzať. T.j. nedávať príležitosť...aby vznikla.
ako sa da predchadzat ziarlivosti? tym ze budes niekoho obmedzovat alebo sa nechas liecit? treba sa s tym zmierit, ta moja ide von kedy sa jej chce a s kym chce, ked s spolu nemozeme byt tak casto, tak mi zostava len doverovat, pokial to samozrejme neprehana... ak mi da dovod na to aby som ziarlil, dam jej ten dovod tiez a je to vyriesene, ak ma svedomie, tak mi nema co vycitat