Firewall k NODu

Informácie o software, ankety...
nate29
Amateur
Amateur

Firewall k NODu

Príspevok od používateľa nate29 »

Zdravim,
pouzivam NOD32 a rozmslam ze pre istotu si dam aj firewall, oplati sa(resp. je to potrebne) ak ano....aky odporucate, aby sa navzajom "nebil" s NODom... :?:
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

NOD32 robi nieco uplne ine ako firewall.. takze bit sa urcite nebudu. Odporucam nainstalovat aj firewall.. aspon Sunbelt Kerio Personal Firewall. :)

A este do tretice k antiviru a firewallu si este doinstaluj aj antispyware (ak nahodou este nemas). Aky? ..to uz posurfuj toto forum, je tu dost popisane.. ;)
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

kedze pouzivas NOD32 tak ti z vlastnej skusenosti odporucam Kerio Personal firewall, odkedy pouzivam takuto zostavu (NOD32, Kerio, AD-aware) som virus dostal asi len 1x a to pouzivam takmer 6 mesiacov, a navstevujem rozne stranky :wink:
nate29
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa nate29 »

brm napísal:NOD32 robi nieco uplne ine ako firewall.. takze bit sa urcite nebudu. Odporucam nainstalovat aj firewall.. aspon Sunbelt Kerio Personal Firewall. :)

A este do tretice k antiviru a firewallu si este doinstaluj aj antispyware (ak nahodou este nemas). Aky? ..to uz posurfuj toto forum, je tu dost popisane.. ;)
mam AD-AWARE...uz len firewall ..(ten vo windovse pocitam ze asi nestaci :roll: )
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

pokial nainstalujes iny firewall tak sa ten windovsovy vypne (podla mojho nazoru aj tak stoji za ....)
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa shanoy »

a co mate proti windowsáckému firewalu? no podla mna uplne staci.
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

shanoy napísal:a co mate proti windowsáckému firewalu? no podla mna uplne staci.
ten FW od okien je deravejsi ako sitko :) Ak firewall, tak si nainstaluj k tomu Nodu nejaky Kerio,Outpost,ZoneAlarm,alebo nejaky z tych kvalitnejsich
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa shanoy »

Sajmon napísal:ten FW od okien je deravejsi ako sitko :) Ak firewall, tak si nainstaluj k tomu Nodu nejaky Kerio,Outpost,ZoneAlarm,alebo nejaky z tych kvalitnejsich
ale aj tak mi usiel pojem firewal..od coho nas ma chranit? od utokov hekrov? virusov? ved ked mam avast a nejaky vir stiahnem tak automaticky mi to zacne hlasit...takze mne staci aj tak iba FW od MS 8)
Napísať odpoveď