pouzivam NOD32 a rozmslam ze pre istotu si dam aj firewall, oplati sa(resp. je to potrebne) ak ano....aky odporucate, aby sa navzajom "nebil" s NODom...
Firewall k NODu
Firewall k NODu
Zdravim,
pouzivam NOD32 a rozmslam ze pre istotu si dam aj firewall, oplati sa(resp. je to potrebne) ak ano....aky odporucate, aby sa navzajom "nebil" s NODom...
NOD32 robi nieco uplne ine ako firewall.. takze bit sa urcite nebudu. Odporucam nainstalovat aj firewall.. aspon Sunbelt Kerio Personal Firewall. 
A este do tretice k antiviru a firewallu si este doinstaluj aj antispyware (ak nahodou este nemas). Aky? ..to uz posurfuj toto forum, je tu dost popisane..
A este do tretice k antiviru a firewallu si este doinstaluj aj antispyware (ak nahodou este nemas). Aky? ..to uz posurfuj toto forum, je tu dost popisane..
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
mam AD-AWARE...uz len firewall ..(ten vo windovse pocitam ze asi nestacibrm napísal:NOD32 robi nieco uplne ine ako firewall.. takze bit sa urcite nebudu. Odporucam nainstalovat aj firewall.. aspon Sunbelt Kerio Personal Firewall.
-
masterdead
SysAdmin
-
shanoy
Star
ale aj tak mi usiel pojem firewal..od coho nas ma chranit? od utokov hekrov? virusov? ved ked mam avast a nejaky vir stiahnem tak automaticky mi to zacne hlasit...takze mne staci aj tak iba FW od MSSajmon napísal:ten FW od okien je deravejsi ako sitkoAk firewall, tak si nainstaluj k tomu Nodu nejaky Kerio,Outpost,ZoneAlarm,alebo nejaky z tych kvalitnejsich