Ako som bol bezdomovcom v USA

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

dair napísal:les tu nechodi asi preto lebo ho tu kamenuju uz za kazdy prispevok len tak z principu.... :?
hmm aj to sa niekedy stáva, a mnoho krát aj neprávom, možno to čo tu pisal je pravda všetko, ale to vie len on...
Toxikoman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Toxikoman »

okonenipica napísal:jak vies ze to je trapne ked si to necital :? :?:
som to necital cele ...sa nauc citat
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

ja som bol bezdomovcom v uzbekistane :)
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kwetinka »

hmm..zaujimave:)a prečo sis a nevratil domov nejakym sposobom?preco si neskontaktoval svojich blizkych, rodinu doma??
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

fu nece sa mi citat cela debata ale teraz sa ti dari mas tam rodinu a dobry job a tak ??? napis daco zo sucasnosti a tiez by ma zajimalo ako tuto kolega nadomnou pise preco si sa nevratil na SVK
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Runes napísal:fu nece sa mi citat cela debata ale teraz sa ti dari mas tam rodinu a dobry job a tak ??? napis daco zo sucasnosti a tiez by ma zajimalo ako tuto kolega nadomnou pise preco si sa nevratil na SVK
Ja som si prave docital celu tuto temu, keby si to docital aj ty tak by si zistil ze les tu uz nechodi a tiez by si zistil trocha viac o jeho povahe. Aj mne sa ten pribeh celkom pacil. Bola to ako taka rozpravka, no zaujimave citanie. No ked neskor Les prezentoval svoje nazory thak sa mi to prestalo cele pacit. Tato cela tema je v podstate o tom ze nevermind alias fuCKYou brani Lesa , pretoze si mysli ze mu rozumie ... btw ty tomu co tu napisal fakt veris ? asi sa tam ma velmi dobre ked neustale pinda na svoju rodnu vlast :?
Napísať odpoveď