Bermúdsky trojuholník

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

bermudsky trojuholnik je uzavrety obvod v ktorom ste zamotani a neviete ako dalej, na slovensku sa tomu zvykne hovorit byrokracia :wink:
shanoy
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa shanoy »

Sheep napísal:bermudsky trojuholnik je uzavrety obvod v ktorom ste zamotani a neviete ako dalej, na slovensku sa tomu zvykne hovorit byrokracia :wink:
heh mas pravdu :) ale myslim ze nie iba na slovenksu
min01
Expert
Expert

Príspevok od používateľa min01 »

tam maju mimozemštania zakladnu kde skumaju ludi
min01
Expert
Expert

Príspevok od používateľa min01 »

ale ne.nemyslite si ze to je niečo take ako tornado alebo vodny vir gravitacia magnetizmus a ine. určite na to existuje nieake rišenie ako napriklad na "TORNADO" ale vedci to ešte neskumali
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Bermudsky trojuholnik bol povodne stvorec, ale Chuck norris odkopol jeden roh.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

blazer napísal:Jeden dokument v telke bol o malom sukromnom lietadle, ktore malo max speed okolo 250km/h (sorry ak trepem, ale neni to tak dolezite) a ked letelo ponad ten "trojuholnik" tak sa strhla burka, pilotka to nevzdala a letela cez burku, kde zbadala zrazu nieco ako tunel z oblakov, letela cez neho a ked vyletela na konci uz bola skoro nad pevninou a preletela za par minut 2x viac nez by mohla s tou jej rychlostou. Co si o tom myslite? :?
videl si niekedy zavody aut? preco jazdec ked ide, tak sa nalepi hned za toho co je pred nim? lebo vtedy nema proti sebe taky odpor. cize vzduch ho nebrzdi a dosiahne lahsie vyssiu rychlost. no a toto je podla mna to site. ked je v oblakoch nejaky tunel, tak to je asi nieco podobne. ovela mensi odpor = ovela vyssia rychlost :)
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Skorocel »

turtlak69 napísal:videl si niekedy zavody aut? preco jazdec ked ide, tak sa nalepi hned za toho co je pred nim? lebo vtedy nema proti sebe taky odpor. cize vzduch ho nebrzdi a dosiahne lahsie vyssiu rychlost. no a toto je podla mna to site. ked je v oblakoch nejaky tunel, tak to je asi nieco podobne. ovela mensi odpor = ovela vyssia rychlost :)
Tak to ma nikdy nenapadlo. Len akosi nechapem naco je tomu pretekarovi vacsia rychlost, ked aj tak musi ist tak rychlo ako ten perd nim.
Ale napr. pri cyklistike to chapem, lebo ten vzadu sa ovela menej namaka.

Inak pardon za OT...
turtlak69
Guru
Guru

Skorocel napísal:Tak to ma nikdy nenapadlo. Len akosi nechapem naco je tomu pretekarovi vacsia rychlost, ked aj tak musi ist tak rychlo ako ten perd nim.
Ale napr. pri cyklistike to chapem, lebo ten vzadu sa ovela menej namaka.

Inak pardon za OT...
trik je v tom, ze motor fici na nejakych otackach. motor sa namaha ako diva svina a ked sa dostane za toho pred nim tak odpor sa zmensi a tym sa rychlost zvysi rapidne a potom ho moze lahko predbehnut :) zaujimavy trik. teda ziaden trik, len fyzika :D
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

ja som zase cital ze tam kedysi padla hviezda a ze je tam teraz velke magneticke pole
turtlak69
Guru
Guru

paradajka napísal:ja som zase cital ze tam kedysi padla hviezda a ze je tam teraz velke magneticke pole
keby to tak bolo, tak by to bolo verejne zname. zmerat magneticke pole neni az taky obrovsky problem :) no ale je to mozne. magneticke pole + kompas = pruser :) no ale odkedy padaju magneticke hviezdy?
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

turtlak69 napísal:keby to tak bolo, tak by to bolo verejne zname. zmerat magneticke pole neni az taky obrovsky problem :) no ale je to mozne. magneticke pole + kompas = pruser :) no ale odkedy padaju magneticke hviezdy?
ne magneticka hviezda ale to funguje tak ze je to velmi velôka ta hviezda tak pritahuje predmety chapes ako ked na nasu zem padaju meteority lebo ma tez nejake magneticke pole a preto ze je velka :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

len tak BTW: ... tajomstvo "Bermudskeho trojuholnika" je vysvetlene .. cital som o tom v nejako mudrom casopise ako je 100+1 ( nevim ci presne v nom, ale v niecom takom, proste ziadny bulvar ) ... nooo a v tych miestach su celkom rozsiahle loziska metanu ..a co robi metan, kedze je to plyn? .. ked je porusene morske dno, tak stupa k hladine .. a co spravi lodicka, ked plava po normalnej vode a zrazu vhupne na metanovu bublinu ? .. samozrejmä, ze sa potopi a to celkom rychlo :-) ... takze tak ..

.. a k tym lietadlam v bermudskom trojuholniku ... IMHo sa to pripisalo mytu zvanemu " bermudsky trojuholnik ", aj ked v podstate havarovali z vysvetlitelnych pricin ( pocasie v karibiku :-/ ) .. A VIDITE AKO TO POMOHLO TURIZMU ! ! ! :-D :-D ... skusme si cosi aj na slovensku zrobit :-) ...

.. ak to tu uz je niekde napisane tak sorry ... a zmazte ...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Re: Bermúdsky trojuholník

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

r3sp3ct napísal:Veríte tomu ? Čo si pod tým predstavujete ? Myslíte, že tam je aj Blúdny holanďan ? 8)
blduny holandan nema s bermudskym trojuholnikom absolutne nič spoločne :roll: bludny holandan je už vlastne legendou... lod plavajuca bez posadky.. ak ju ludia videli plavat na roznych miestach po svete tak asi nebude v bermudskom trojuholniku..
turtlak69
Guru
Guru

nordkapp_pb napísal:len tak BTW: ... tajomstvo "Bermudskeho trojuholnika" je vysvetlene .. cital som o tom v nejako mudrom casopise ako je 100+1 ( nevim ci presne v nom, ale v niecom takom, proste ziadny bulvar ) ... nooo a v tych miestach su celkom rozsiahle loziska metanu ..a co robi metan, kedze je to plyn? .. ked je porusene morske dno, tak stupa k hladine .. a co spravi lodicka, ked plava po normalnej vode a zrazu vhupne na metanovu bublinu ? .. samozrejmä, ze sa potopi a to celkom rychlo :-) ... takze tak ..

.. a k tym lietadlam v bermudskom trojuholniku ... IMHo sa to pripisalo mytu zvanemu " bermudsky trojuholnik ", aj ked v podstate havarovali z vysvetlitelnych pricin ( pocasie v karibiku :-/ ) .. A VIDITE AKO TO POMOHLO TURIZMU ! ! ! :-D :-D ... skusme si cosi aj na slovensku zrobit :-) ...

.. ak to tu uz je niekde napisane tak sorry ... a zmazte ...
aj u nas je take, ale v inej forme. chod s kamosmi na lunik 9 a uvidis, ze vam z nevysvetlitelnych pricin zmizli telefony, penazenky, ... :) a tiez v tom niektori vidia vidinu, ze to pomoze turistickemu ruchu. raz som niekde v TV zachytil, ze budu organizovane "pobyty" v tychto destinaciach. a malo by to vraj pomoct cestovnemu ruchu. takze netreba dlho hladat
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

turtlak69 napísal:aj u nas je take, ale v inej forme. chod s kamosmi na lunik 9 a uvidis, ze vam z nevysvetlitelnych pricin zmizli telefony, penazenky, ... :) a tiez v tom niektori vidia vidinu, ze to pomoze turistickemu ruchu. raz som niekde v TV zachytil, ze budu organizovane "pobyty" v tychto destinaciach. a malo by to vraj pomoct cestovnemu ruchu. takze netreba dlho hladat
lol to velmi pomaha cestovnemu ruchu :) uz vidim jak sa niekto ide pozerat na cigosov do Luniku 9... ale cigani s tym sami nesuhlasia podla ich reakcii pre markizu (alebo aka to bola TV)
turtlak69
Guru
Guru

kubikjuice napísal:lol to velmi pomaha cestovnemu ruchu :) uz vidim jak sa niekto ide pozerat na cigosov do Luniku 9... ale cigani s tym sami nesuhlasia podla ich reakcii pre markizu (alebo aka to bola TV)
no neviem, mozno by to aj pomohlo. pre turistov je to nieco exoticke :) a jasne, ze to neni lunik 9 zrovna. to nejaka ich klasicka osadka. nieco typicke (nepredstav si hlavne pod tym spinu, bordel a choroby), nieco co mozu ukazat
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

turtlak ma pravdu .. pozri si napr. rumunsko ... to su tiez cigani .. ziju vseliako a predsa tam chodia turisti .. medzi nemcami to zacina byt exoticky boom, bo egypt a tunisko uz maju pobehane :-D. .. takze nevidim na tom v podstate nic zle, keby sa to rozumne podalo .. nie tym klasickym slovenskym sposobom, ze no tak to spravme takto .. Preco ? .. no kua lebo ! ,.. ja som sef .... tak by to nemalo byt :-) ale ked sa naucime toto, tak mozno aj turizmus :-) ...
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

paradajka napísal:ja som zase cital ze tam kedysi padla hviezda a ze je tam teraz velke magneticke pole
Mno porozmyslaj najprv a potom pis. Keby padlo teleso velke ako Mesiac sme v riti. Eh...a taka hviezda...to by skor na nej bol Bermudsky trojuholnik sposobeny padom planety :shock:
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

paradajka napísal:ne magneticka hviezda ale to funguje tak ze je to velmi velôka ta hviezda tak pritahuje predmety chapes ako ked na nasu zem padaju meteority lebo ma tez nejake magneticke pole a preto ze je velka :)
lol slovo gravitacia si uz pocul? omg ako moze hviezda padnut? Hviezda, to je napriklad Slnko. porozmyslaj co by sa stalo keby na nas padlo slnko omg ty si asi prespal novovok
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

Avalong napísal:Lode sa tam strácajú preto lebo v tých oblastiach je príliš veľa nahromadeného metánu v zemskom povrchu. Metán sa samovoľne uvoľňuje v obrovských dávkach. Kým sa dostane na povrch nie je to jedna veľká bublina ale hromada malých. To spôsobuje že voda náhle stratí svoju hustotu až na 7-13% bežnej hustoty. Loď automaticky klesá ku dnu.
Strata lietadiel nie je úplne prebádaná. Metán by mal na lietadla len malý vplyv.
hm asi si videl film triangel ze ??
Napísať odpoveď