Čo vám vadí na fore?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
mastermind
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mastermind »

moderatori tu nie su ani na to aby buzerovali ani na to aby pomahali. modi su modmi preto aby sa starali o cistotu a bezproblemovy chod fora.
Ak sa moderatorov prispevok netyka chodu fora, neupozornuje v nom niekoho, pripadne neusmernuje diskusiu, tak je to prispevok od bezneho uzivatela.
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marko5211 »

akoze nic proti tebe ale vecsinou mi to ich spravanie nepripomona
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

treba sa na to pozerat s nadhladom. aj moderatori su len ludia. mame svoje problemy, svoje povinosti a teda sa moze velmi lahko stat ze prideme na forum nabruseni.
Ak sa ti nieco nezda a tyka sa to moderatorovania napis do temy co ti poslal tomasito. ak sa ti nezda nejaky prispevok moderatora tak mu posli karmu. aj na to je tu ten system.
filipo_rk
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa filipo_rk »

zatial nic je to cool forum.
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

Marko5211: sa im ani len necudujem, ze su taky ako su, ved keby mal kazdy mod, odpisovat kazdemu na daky ich blby topic alebo ss, a pod. by im z toho preplo.
Ved je tu zatial 11990ludi, ved si domysli kolko to je, ako hodne sem nechodi casto, ale aj tak je to masa ludi, a obcas salene male deti, co nevedia ako si maju spustit skicar a pod.
A to keby mali sa vzrusovat nad kazdou temou v style " aha mam na nose pupak, co s nim teraz ? " tak sa im ani necudujem.

Alebo ked usseri sustavne porusuju pravidla, a aj na ich napomenutia ich porusuju aj tak, tak no neviem, tebe by z toho nepreplo ?
tymto pozdravujem filipa_rk :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Lord PROXI napísal:.....
Ja neviem, ale výnimočne musím s Lordom súhlasiť...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Marko5211 suhlasim s tebou z casti , a z casti s master.
Je pravda , ze na stale porusovanie pravidiel nema nik nervy ,ze su to len ludia, pravdou vsak zostava , ze ked sa niekto na to da, tak to uz musi trpiet , a v poslednom case , s problemami so zacinajucimi prip. spammerovymi usermi dost pomahaju aj "obycajny" useri - teda vysvetluju , oznacuju chybne topici a pod.. No ale o to mi neslo ..

Mne vadi jedna vec : Zda sa to iba mne , ze na tomto fore je inteligencia merana podla poctu prispevkov ? To je moj nazor , proste ked ma clovek uz nejaky ten pocet prispevkov a je tu uz nejaky ten cas regnuty , sam sa povazuje za mudrejsieho , inteligentnejsieho ako nejaky zacinaju user ( a na to nadvazuje aj nasledne povysenectvo )... Nemyslim v prehlade stranky, pravidlach , ale v nazoroch ...
Cest vynimkam , ale niektori sa fakt chovaju ako keby sa riadili heslom : cim viac mas prispevkov a starsi datum , tym si viac inteligent , a to je proste LOL - a s touto vecou nadvazujem na tvoju pravdu Marko
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

no niektory useri(priklad: frostik), inac v pohode
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

schw33k: jj dako tak, ako mne je uplne jedno ci ma upozorni na daku blbost novy co ma 10prisp. alebo dakto co ma 1000, ale ked ma pravdu, tak ma pravdu, a hadat sa nebudem.
Ved napr. ma ucil robit auta do gta jeden chalan 13rocny, z coho som bol ako dost mimo, a obcas ma viac rozumu ako dakto co tu ma 1000postou, a v hlave dieru. :)
ved nejde tu iba o tie prispevky, alebo datum, ale hodne usserou to bere vazne, tak isto ako s karmou, a myslia si ze su daky " pani " ked maju vecsiu ako niekto iny, a zacnu buzerovat ostatnych ( sry za vyraz, ale ine som nevimyslel ).
tymto nemyslim vedenie fora, ale par ludi si myslia ze su bohvie aky kingovia s velkym K :king:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

ja by som sa len chcela opytat, preco bol 1 moj prispevok vymazany, napriek tomu, ze bol k teme, nebol oplzly ani nijakym sposobom nikoho neurazal ani nic podobne????
aspon nejake zdovodnenie by som ocakavala, ked uz sa taketo nieco praktizuje.... :?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a to si máme ako pamätať ktorý tvoj príspevok sme vymazali? Možno som ho vymazal ja, možno niekto iný. Možno naň niekto reportoval, možno ho vymazal mod z vlastného uváženia.. to je jedno. Ak bol vymazaný, určite na ňom nebolo niečo v poriadku. Ale fakt neviem ktorý príspevok máš na mysli, nedá sa ustriehnuť všetko a pamätať si kto čo napísal.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

ja mam dennicek kde si pisem komu som vymazal prispevok a preco :hehe: tak ako povedal audiotrack to uz si asi nikto nepamata kto ho zmazal a preco ...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

alebo to suvisi s obnovou fora zo zalohy :flower: a ide to aj bez nejakeho vsmechu, ze?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

zuzkazuzka: Pocas tyzdna vznikli problemy, musela byt obnovena zaloha fora, ktora bola stara dva dni. Ak si tvoj prispevok pisala niekedy v obdobi utorok az stvrtok, tak bol nenavratne strateny, rovnako ako vsetky prispevky a temy na fore.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

dik. tak asi tym to bolo. :)
nemam totiz absolutne ziadne tendencie zaplavovat to tu vulgarizmami alebo pisat otravne prispevky, tak som len bola zvedava, preco k tomu doslo. uz je to v poho.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

zuzkazuzka napísal:dik. tak asi tym to bolo. :)
nemam totiz absolutne ziadne tendencie zaplavovat to tu vulgarizmami alebo pisat otravne prispevky, tak som len bola zvedava, preco k tomu doslo. uz je to v poho.
Ak ta to potesi, nebola si sama, komu zmizlo par prispevkov. :weep:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Kód: Vybrať všetko

Pravidlo 16: 
Výhrady na prácu administrátorov alebo moderátorov budú ignorované. Ak sa Vám nepáči, nájdite si iné fórum. 
Absolútne prihamané pravidlo, neviem kto na toto prišiel, ale na fóre ako je toto by takéto niečo nemalo byť. Minimálne sa to dalo inak formulovať...
Ja osobne výhrady voči práci adminov a módov nemám, ale toto pravidlo :censored:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

eritrocit: Nic v zlom, ale myslim, ze "mod team" na tomto fore je este velmi, veeeelmi benevolentny a chapavy k istym veciam. Na inych forach by si za hoc-aku sprostost dostal ban a ani by si nestacil podakovat. Nechcem teraz vykreslivat ani mna, ani kolegov modov ako neakych svatcov, ale myslim ze je to tak, ako ma byt. Imho, ani ja a ani ostatni modi by asi nemali nervy "obhajovat" svoj krok kazdemu urazenemu, nespokojnemu a neviem este akemu uzivatelovi. Proste, ak sa tu nieco niekomu nepaci, nech kontaktuje admina (sorry hojko, t0m4s3 : P), alebo nech postupuje podla postupu uvedenom v tomto pravidle ;)

:)
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Neviem, ci sa to da opravit, ale vadi mi trochu, ked niekoho citujem, tak necitujem cely jeho prispevok, iba cely text, co napisal on+obrazky(ak nie su v prilohe).. Cize k veci=ked niekoho citujem a on vo svojom prispevku niekoho cituje, tak to nezobrazi ten povodny citat, iba to co napisal ten, koho citujem.. Dakujem za porozumenie a vycerpavajucu odpoved :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

r4wMUnt34q: Ano, je to spravene tak umyselne, aby ostava len posledna citacia. Dovod je jednoduchy a to, aby neboli na fore dlhe a zbytocne citacie ako to bolo v minulosti. Vela for preslo na tento sposob citovania a ver mi, ze je to daleko prehladnejsie.
Napísať odpoveď