Virus v mobile alebo len vtip?
Virus v mobile alebo len vtip?
Vcera pri cakani na autobusovej zastavke sa mi niekto v priebehu 5min pokusal zaslat cez bluetooth akesi spravy. Prve dve som prijal.. bol tam ten isty subor getobject1.php.mid, tak vsetky dalsie som uz zamietal. Uvedeny subor sice vyzera cudne, ale prehrat mi siel.. bola to obycajna pesnicka. A teraz sa pytam.. moze v niecom takom byt ukryty virus? Alebo si iba niekto robil prcu?
Nazov odosielatela bol n6230 a potom w800i. Na zastavke stalo dost ludi, bola uz aj tma, takze som nikoho nezbadal s takymi mobilmi zeby sa hrali..
Moj mobil je 6260 so Symbianom zatim bez antiviraku. 
-
qwerty-xyz
Re: Virus v mobile alebo len vtip?
jo tak ked mas chytry telefon....tak si daj antivirak.....alebo vypni BT......brm napísal:Vcera pri cakani na autobusovej zastavke sa mi niekto v priebehu 5min pokusal zaslat cez bluetooth akesi spravy. Prve dve som prijal.. bol tam ten isty subor getobject1.php.mid, tak vsetky dalsie som uz zamietal. Uvedeny subor sice vyzera cudne, ale prehrat mi siel.. bola to obycajna pesnicka. A teraz sa pytam.. moze v niecom takom byt ukryty virus? Alebo si iba niekto robil prcu?Nazov odosielatela bol n6230 a potom w800i. Na zastavke stalo dost ludi, bola uz aj tma, takze som nikoho nezbadal s takymi mobilmi zeby sa hrali..
Moj mobil je 6260 so Symbianom zatim bez antiviraku.