Virus v mobile alebo len vtip?

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Virus v mobile alebo len vtip?

Príspevok od používateľa brm »

Vcera pri cakani na autobusovej zastavke sa mi niekto v priebehu 5min pokusal zaslat cez bluetooth akesi spravy. Prve dve som prijal.. bol tam ten isty subor getobject1.php.mid, tak vsetky dalsie som uz zamietal. Uvedeny subor sice vyzera cudne, ale prehrat mi siel.. bola to obycajna pesnicka. A teraz sa pytam.. moze v niecom takom byt ukryty virus? Alebo si iba niekto robil prcu? :) Nazov odosielatela bol n6230 a potom w800i. Na zastavke stalo dost ludi, bola uz aj tma, takze som nikoho nezbadal s takymi mobilmi zeby sa hrali.. :roll: Moj mobil je 6260 so Symbianom zatim bez antiviraku. :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Virusy vacsinou vplyvaju na vydrz baterky. Ked zbadas ze sa ti chova mobil dako divne tak daj antivir a nechod po ulici so zapnutym BT :wink:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

pochybujem ze to bol virus ... ale ked sa velmi bojis tak si stiahni nejaky antivir ... kaspersky or tak a preskenuj si phone ... budes spokojnejsi ...
bukelo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bukelo »

Nezabaval sa z tebou nahodou nejaky Bluejacker?
Lukkas
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukkas »

Jj chcel som povedat ze to bol niaky Bluejacker a ked aj on stebov sa zabava preco sa ty nazabavis snim ?:D
bukelo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bukelo »

JJ kazdy kto ma "modry zub" by mal vediet co to obnasa, a popripade sa vediet aj proti pripadnym utokom branit. (alebo si aspon nezabudnut vypnut BT, popripade si skry viditelnost a mozes ho mat zappnuty kolko chces, nemal by zautocit nik na teba)
qwerty-xyz

Re: Virus v mobile alebo len vtip?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

brm napísal:Vcera pri cakani na autobusovej zastavke sa mi niekto v priebehu 5min pokusal zaslat cez bluetooth akesi spravy. Prve dve som prijal.. bol tam ten isty subor getobject1.php.mid, tak vsetky dalsie som uz zamietal. Uvedeny subor sice vyzera cudne, ale prehrat mi siel.. bola to obycajna pesnicka. A teraz sa pytam.. moze v niecom takom byt ukryty virus? Alebo si iba niekto robil prcu? :) Nazov odosielatela bol n6230 a potom w800i. Na zastavke stalo dost ludi, bola uz aj tma, takze som nikoho nezbadal s takymi mobilmi zeby sa hrali.. :roll: Moj mobil je 6260 so Symbianom zatim bez antiviraku. :)
jo tak ked mas chytry telefon....tak si daj antivirak.....alebo vypni BT...... 8)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Šak jasné.. ;) mňa by len skôr zaujímalo, či v tom midi môže byť nejaký "škodlivý" kód. :) ..či nemá niekto s tým nejakú skúsenosť. ;) Ale asi nie.. :)
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

to robia ludia ked sa nudia v buse :D skoda ze ja nemam bt ale iba irda :roll:
Napísať odpoveď