Dark-Messiah-of-Might-and MAgic rpg novej generacie!

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Eru
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

slovencinu do hier nfs:mw a san andreas som mal ale hned som ich vymazal a vymenil za cestinu. slovencina sa proste nehodi do hier. a podla mna aj do filmov. vzdy je cesky dabing lepsi
Kuliprd
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Hm

Príspevok od používateľa Kuliprd »

Eru napísal:slovencinu do hier nfs:mw a san andreas som mal ale hned som ich vymazal a vymenil za cestinu. slovencina sa proste nehodi do hier. a podla mna aj do filmov. vzdy je cesky dabing lepsi

Prepáč, protinárodný zbabelec, nič iné, ty slovák nie si.
Slovák hrá po slovenskya vo svojej reči, ak má na výber kvalitenjší slovenský, nejde za češtinou, ak ti to nesedí, je to len sila zvyku. Nič iné, len sila zvyku. Poznám ludí čo začali so Slovenčinami a češtinu nechcu ani vidieť.
paracentesis
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paracentesis »

Kuliprde, neplacej blbosti a netlac jinym do hlavy sve ujete rozumy. Kdyz chce nekdo radeji pouzivat cestinu tak at ji pouziva. Tobe do toho nic neni. Vsadim se, ze ty jsi nikdy v zivote cesky preklad nevyuzil. Nebo snad ano? :)
Kuliprd napísal: Zastanem sa, ten web patrí bratrancovi.
Aha, uz chapu :D
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Hm

[quote="Kuliprd"]Prepáč, protinárodný zbabelec, nič iné, ty slovák nie si.
[quote]

:lol: :lol: :lol:
M4rQu5S
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa M4rQu5S »

Kuliprd, akoze ked som videl tvoje priispevky tak som spravil toto :smt081. Sa vedom chlapce!! Ty si ale riadny gulaas DMNC. Okrem toho ze si :new03: tak trepes riadne kraviny. Nechaj Eru nech si nahraava co chce! Premna-zamna nech maa preklady v madarcine, perstine alebo africkom naarecii je mi to fuk a tebe by malo byt tiez!! Podla mna suu slovenciny dost na h0\/n0. Tie co som zatial mal tak sa s ceskyymi prekladmi nedali porovnat. Akoze "blown engine" ked ti niekto prelozii ako "totalka" tak ides az plakat alebo "too slow" na "slimak" akoze si niekto robii srandu??!! Najnovsie vsak uz cestiny ani slovenciny nepouziivam lebo suu mi zbytocnee a radiim aj tebe ked nechces zostat zaostalyy, degenerovany alebo retardovanyy tak by si sa mal naucit hrat takee traapne a jednoduuche hry ako NFS MW alebo GTA v originaalnom jazyku.
Ked chces byt takyy velkyy naarodniar tak sa nauc spisovne rozpraavat a spraavne piisat a kupuj si slovenskee jugurty alebo podobne. Tyym ze si niekto bude menit jazyk v hraach tak slovaakom fakt velmi nepomuoze.

Co sa tyyka tej hry tak aj ja som videl to video a bolo to fakt nadupanee. Nieco ako HL2 akuraat vo fantasy svete.
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

jj presne do bodky :lol:
D30RU5
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa D30RU5 »

sorry ale musim sa trochu pridat k tomuto off topicu,
clovek ktory sa chvali slovencinou na NFS MW a GTA SA tak musi byt uplne mimo sak v NFS neni poradne ani co prekladat a ako uz M4rQu5S napisal blow engine totalka atd....a na GTA prelozit Niga Homie Bi*** Fu** Sh** tiez neni problem, tym ze Eru nepodporuje slovenciny dava najavo ze su Amaterske a ze ich tvorcovia by sa mali polepsit.... :?
Kuliprd
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

inteligent

M4rQu5S napísal:Kuliprd, akoze ked som videl tvoje priispevky tak som spravil toto :smt081. Sa vedom chlapce!! Ty si ale riadny gulaas DMNC. Okrem toho ze si :new03: tak trepes riadne kraviny. Nechaj Eru nech si nahraava co chce! Premna-zamna nech maa preklady v madarcine, perstine alebo africkom naarecii je mi to fuk a tebe by malo byt tiez!! Podla mna suu slovenciny dost na h0\/n0. Tie co som zatial mal tak sa s ceskyymi prekladmi nedali porovnat. Akoze "blown engine" ked ti niekto prelozii ako "totalka" tak ides az plakat alebo "too slow" na "slimak" akoze si niekto robii srandu??!! Najnovsie vsak uz cestiny ani slovenciny nepouziivam lebo suu mi zbytocnee a radiim aj tebe ked nechces zostat zaostalyy, degenerovany alebo retardovanyy tak by si sa mal naucit hrat takee traapne a jednoduuche hry ako NFS MW alebo GTA v originaalnom jazyku.
Ked chces byt takyy velkyy naarodniar tak sa nauc spisovne rozpraavat a spraavne piisat a kupuj si slovenskee jugurty alebo podobne. Tyym ze si niekto bude menit jazyk v hraach tak slovaakom fakt velmi nepomuoze.
nuž toľjki
Co sa tyyka tej hry tak aj ja som videl to video a bolo to fakt nadupanee. Nieco ako HL2 akuraat vo fantasy svete.

toto cituješ preklad na Need for speed Underground 1 ? tak ty si dobrý ubožiak vol. Si prečítaj čo je v ňom napísané vo vnútri, a potom si kritizuj. Dobre ?

Len kôli tejto správe som písal tvorcovi toho prekladu lebo ten preklad bol aj na www.needforspeed.sk - a všetci normálny ludia vedia že to bolo robené cez HEX spôsob. Takže ten idjockejší si tu zrejme ty. Lebo si nepochopil čo je HEX, ja som to pocchopil a skúsil som si tak otvoriť súbor pôvodný anglický, lebo preklad otvoriť neviem. A vieš čo mi spravil anglický pri preložení Too slow ? -- no šasla hra a už mi vobec nejde až po reinstaly. Skús si ty upraviť kódovanie chytrák.

A si niekoľko rokov pozadu. Tvoja urážka práce patrila človeku čo to robil zadarmo ľudom a nie chudákom ako ty. Okrem toho by som teba chcel vidieť ako by si to niekomu z prekladateľov povedal do očí.

Mne sa to hovorí, tel asi najlepší býva 4 paneláky nadomnou . Keď budú sedieť za prekladom tri mesiace za prachy, potom to bude aj kvalitnejšie. Ale ty predsa túto sprácvu nečítaš, že ? na čo by si ju čítal, veď tvoj názor je tu zcela zhodený. Absolútne si to neprečítaš a neporozmýšľaš nad tým, lebo keby si mal dostatok rozumu už sem nenapíšeš na túto tému nič.

:lol: :lol: :lol: nuž toľko môj malý bezvýznamný názor

PS: hlboko sa ti ospravedlnujem, pre teba bezchybného je to predsa urážka mat vo svojom vynimočnom počítači taký brak ako je slovenčina z čias keď slovenské preklady ešte ani poriadne neexistovali. Musí to byť asi hanba, že ? Slovenské preklady začali na plno a lepšie fungovať až vieš kedy a vďaka komu ?
M4rQu5S
Light Star
Light Star

Re: inteligent

Príspevok od používateľa M4rQu5S »

Kuliprd napísal:toto cituješ preklad na Need for speed Underground 1 ? tak ty si dobrý ubožiak vol. Si prečítaj čo je v ňom napísané vo vnútri, a potom si kritizuj. Dobre ?
Zrejme to bol preklad na NFS U. Nechaapem preco ma hned zacnes uraazat?? Ved ty tu obhajujes slovenciny do hier. Je mi fakt jedno co je tam napiisanee. Mna zaujiima vyysledok ktoryy bol na h0\/n0 a na mieste autora by som to ani neuverejnoval!!
Len kôli tejto správe som písal tvorcovi toho prekladu lebo ten preklad bol aj na www.needforspeed.sk - a všetci normálny ludia vedia že to bolo robené cez HEX spôsob.

Raad by som vedel ktorii suu to tii normaalni ludia lebo pochybujem ze to vedelo 95% ludii co ten preklad mali a este viac pochybujem ze boli vsetci preto nenormaalny.
Takže ten idjockejší si tu zrejme ty. Lebo si nepochopil čo je HEX, ja som to pocchopil a skúsil som si tak otvoriť súbor pôvodný anglický, lebo preklad otvoriť neviem. A vieš čo mi spravil anglický pri preložení Too slow ? -- no šasla hra a už mi vobec nejde až po reinstaly. Skús si ty upraviť kódovanie chytrák.
Viem co je to HEX. Ked si chces uz nieco upravovat cez HEX tak by si sa v tom mal lepsie vyznat a daavat lepsii pozor inaac to celee doseres co sa ti aj podarilo :smt082. Ja sa v tyychto veciach priiliz nevyznaam a ani ma to velmi nezaujiima takze to ani robit nebudem lebo sa moje zaaujmi suu inam smerovanee.
A si niekoľko rokov pozadu. Tvoja urážka práce patrila človeku čo to robil zadarmo ľudom a nie chudákom ako ty. Okrem toho by som teba chcel vidieť ako by si to niekomu z prekladateľov povedal do očí.
Pozadu nie som ale vela ludom ako aj mne stacii jedna zlaa skuusenost na to aby viackraat nespravili tuu istuu blbost. Povedz mi jeden normaalny duovod preco by som to niekomu mal hovorit do ocii. Nemaa to jedno ci to napiisem na chodniik, poslem faxom, mailom, postou, holubom alebo inee. Hlavnee je ze sa to dozvie.
Mne sa to hovorí, tel asi najlepší býva 4 paneláky nadomnou . Keď budú sedieť za prekladom tri mesiace za prachy, potom to bude aj kvalitnejšie. Ale ty predsa túto sprácvu nečítaš, že ? na čo by si ju čítal, veď tvoj názor je tu zcela zhodený. Absolútne si to neprečítaš a neporozmýšľaš nad tým, lebo keby si mal dostatok rozumu už sem nenapíšeš na túto tému nič.
Neviem ako u vaas ale na nasom siidlisku sa panelaaky stavajuu vedla seba a nie na seba!! Neviem preco by som neciital spraavu ktoraa sa ma tyyka a jej autor sa ma pokuusa urazit. Pritom saam maa skoro az rasistickee naazory ktoryymi zhadzuje nejedneeho ucastniika na foore. Keby som neodpiisal by som akuraat ukaazal ze si nestojiim za slovom a nie som dostatocne inteligentnyy aby som odpiisal takeeho panaaka ako si ty.
:lol: :lol: :lol: nuž toľko môj malý bezvýznamný názor
Ako si povedal - bezvyyznamnyy.

PS: hlboko sa ti ospravedlnujem, pre teba bezchybného je to predsa urážka mat vo svojom vynimočnom počítači taký brak ako je slovenčina z čias keď slovenské preklady ešte ani poriadne neexistovali. Musí to byť asi hanba, že ? Slovenské preklady začali na plno a lepšie fungovať až vieš kedy a vďaka komu ?[/quote]
Vidno ze si ma odhalil. Presne ako si povedal. Viac info o slov. prekladoch ma fakt nezaujiima!! Ja chcem kvalitnee vyysledky a nic inee ma ako uziivatela nezaujiima

PS: piise sa kvôli a nie kôli; idjockejší - slovo idiot sa nedaa stupnovat (pozri slovniik slov. pravopisu); na tvojom mieste by som sa uz daavno bol :smt022 a daaval si lepsii pozor na jazyk a nenazyyval tu ludii vlastizradcami kuoli blbyym prekladom do hier. Ako som uz povedal nekupuj Danone ale jogurty zo Zilinskkej mliekarne, Figaro a nie Milku, chod do divadla a pomuozes tak svojej vlasti urcite viac ako ked si nahraas slovenskyy preklad.
Chcel by som este uviest ze je moznee ze sa slovenskee preklady stali kvalitnyymi ale je to len na uziivatelovi ci si ho viberie a ty nemaas praavo ho za to odsudzovat.
Tolko moja rez. Bol by som raad keby sme uz tuuto nekonecnuu teemu uzavreli lebo to fakt nemaa zmysel dalej si nadaavat. Takze :smt006. Ja uz idem :coffee:....
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Hm ste zaujimavy, dobre nazory... na Slovencine budem robit ked bude cas kedze som trocha mimo a casu nie je... caka sa na plnu i ked v deme texty su :)
SLIMO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SLIMO »

mozem sa spytat KDO vlastne je ten Dark Messiah?
Kuliprd
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Dem0n napísal:Hm ste zaujimavy, dobre nazory... na Slovencine budem robit ked bude cas kedze som trocha mimo a casu nie je... caka sa na plnu i ked v deme texty su :)
A ty si kto ? tuto henten macher vypisoval more textu no ved ako inak a ty sa pripojíš jednou vetou. Ty robíš preklad a do čoho ? . - a ten Chudák..........., ja na slovecniny nedám dopustit. Ved si predstavte že odkedy začali slovenčiny vznikať žije sa slovákom lepšie. Asi napíšem autorovi prekladu možno u neho pochopenie mojho zastávania dostanem
Kuliprd
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Re: inteligent

M4rQu5S napísal:Vidno ze si ma odhalil. Presne ako si povedal. Viac info o slov. prekladoch ma fakt nezaujiima!! Ja chcem kvalitnee vyysledky a nic inee ma ako uziivatela nezaujiima

PS: piise sa kvôli a nie kôli; idjockejší - slovo idiot sa nedaa stupnovat (pozri slovniik slov. pravopisu); na tvojom mieste by som sa uz daavno bol :smt022 a daaval si lepsii pozor na jazyk a nenazyyval tu ludii vlastizradcami kuoli blbyym prekladom do hier. Ako som uz povedal nekupuj Danone ale jogurty zo Zilinskkej mliekarne, Figaro a nie Milku, chod do divadla a pomuozes tak svojej vlasti urcite viac ako ked si nahraas slovenskyy preklad.
Chcel by som este uviest ze je moznee ze sa slovenskee preklady stali kvalitnyymi ale je to len na uziivatelovi ci si ho viberie a ty nemaas praavo ho za to odsudzovat.
Tolko moja rez. Bol by som raad keby sme uz tuuto nekonecnuu teemu uzavreli lebo to fakt nemaa zmysel dalej si nadaavat. Takze :smt006. Ja uz idem :coffee:....

OK - fajn, vieš kde ťa aj tak mám, ak mna maju niekde niekto ja tiež tak

prelož to ty a uvidíme. prelož to ty. ja som si to dnes rano skusil. Sice na tej slovenčine som to skušal lebo nebudem renstalovat hru. ke´d si to skusis ty potom mi povedz ak osi dopadol.
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

SLIMO napísal:mozem sa spytat KDO vlastne je ten Dark Messiah?
Temný Mesijáž :sly: :D
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Od dneska je o na lamkach tak tahajte....ale ma to 7GB OMG :lol:
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

njnj Dark Messiah Of Might And Magic CLONEDVD PROCYON ... Vyzera to chrumkavo :mnaminky: v score to ziskalo celkom vysoke hodnotenie (okoo 85-86 alebo tak) :)
Voloda737
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Voloda737 »

7GB :!: :? A to som si myslel, ze Just Cause tromfol rekord... :cry:
piston
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piston »

uz to mam a zajtra sa tomu budem podrobnejsie venovat,ale vyzera to velmi dobre :)
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

chcemsa spitat ci ej to naozaj v HL2 engine komplet ?
pretoze HL2 mi isiel krasne 8)
no ale toto neviem neviem ake to ma vlastne minimalne poziadavky?
mam 1gb ram 2500+ procak a geforce 5200fx 128mb. pojdemito?
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

je to supa mal som moznost vyskusat multiplayer asi pred 2 - 3 tyzdnami :) aj ked na slabej grafe ale je to fakt supova hra :roll: odporucam
Napísať odpoveď