CHILDREN OF BODOM

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Aký album je podla vás najlepší?

Something Wild (1997)
4
13%
Hatebreeder (1999)
5
17%
Follow The Reaper (2000)
7
23%
Hate Crew Deathroll (2003)
1
3%
Are You Dead Yet? (2005)
9
30%
Trashed, Lost & Strungout EP (2004)
2
7%
Trashed, Lost & Strungout DVD-EP (2004) - koncert
0
Žiadne hlasovania
Tokyo Warhearts - Live in Japan (1999) - koncert
2
7%

Celkom hlasov: 30

Luciorka666
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Luciorka666 »

Stopa napísal:som si vypocul pesnicku ktoru mi odporucil Jamess a rozhodne to moj playlist nezmenilo, zaskriekat dokazem aj ja a znie to lepsie :lol:
ok, zaskriekaj a zahraj pri tom vsetky tie riffy a hlavne solo...som velmi zvedava, ako ti to pojde :wink:
doher
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa doher »

mirak2 napísal:vtipnejsie... ja pocuvam Linkin Park, Static-X, Celldweller, Disturbed, Bullet For My Valentine, System Of A Down, Rammstein a nie taketo bludy co niekto nazve hudbou..
no vies ty co chlapec? tieto skupiny su take, ze vydaju jeden album stanu sa z nich hviezdicky zarobia peniaze a dokonca zivota nerobia nic, a ako to dokazali? nijak lebo nevedia hrat a nic podobne, children of bodom zahraju v jednej pesnicke viac akordov ako linkin na celom albume...k teme...najlepsi album je podla mna are you dead yet? ako i hudobne tak aj textovo aj ked tento styl nemam rad ako ten svoj ale je to jeden z mojich najoblubenejsich :roll:
impending_disaster
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa impending_disaster »

Najlepsi album od COB je podla mna Follow the reaper, divim sa ze mu nikto nedal doteraz hlas.

A prosim neporovnavajte kinder-heavy metalove kapely ako Linkin Park, Static-X, Celldweller, Disturbed, Bullet For My Valentine, Rammstein s dospelym metalom ako je Children of Bodom.
ToRtiK
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

OMFG

Príspevok od používateľa ToRtiK »

to mirak2: ty si voľáky trápny jebko čo? och och ja som EMO lol lama.. bullet nie su zlí ale mi nepovedz že oni tam nejačia do toho ty lamo. ďalej Static X? SOAD? lol to sú už samé komerčné sračky zober si kapely ako Symphony X, CHOB, Arakain, Holy Moses, Slayer, Berzerker, Mystic Circle, Hypocrisy, Ai I Lay Dying, Dream Theater, Opeth... a mnoho mnoho ďalších... to je hudba a nie tie komerčné bludy čo ty načúvaš.. preber sa!
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Follow the Reaper ale aj Hatebreeder je okej inac vlastnim vsetky albumy a je mi naozaj jedno ktory hra lebo je to super hudba :wink: a naozaj to neporovnavajte s tym "akoze-metalom"
vandal666
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vandal666 »

Luciorka666 napísal:ok, zaskriekaj a zahraj pri tom vsetky tie riffy a hlavne solo...som velmi zvedava, ako ti to pojde :wink:
veru, ludia si myslia, ze to je len take jednoduche "zaskriekat" , hrat popritom brutalne riffy a hadzat masakralne dych vyrazajuce sola :shock:
jo a inac vsetci mudrci, co osocujete skrekot: skuste si hocktoru "skriekaciu" pesnicku odskriekat a zistite, ze to jednoducho neviete a este k tomu to zaskrieekate falosne :P
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

podla mna skupina o jednom cloveku zase raz :roll: ... akoze je to v podstate dobre ale strasna nuda na poslednych albumoch ziadna napaditost, stale ten isty trapny otrepany vokal a o textovej strankie sa ani nevyjadrujem... :roll: par kvalitnejsich pesniciek ktore si clovek aj zapamata ale na druhej strane zvysok na jedno kopyto... Alexi a Janne hraju dobre ale napady 0 bodov obzvlast na poslednom albume... takze tak :wink:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

mne sa are you dead yet? pacil.imho celkom pocuvatelny.ale celkovo maju v poho texty a po tecnickej stranke su dokonaly.som pocul velmi malo takych sol ktore by sa im vyrovnali
btw mirak2 sialeny mix odlisnych zanrov.total gulas.a hlavne dost nefkusny
a laskavo neslovujte ho metalcorista lebo nemate preco.nepocuva ziadny metalcore (iba BfmV ale aj o tom by sa dalo spekulovat)
ja strasne lubim metalcore ale zase si vypocujem aj CoB,Roba Zombieho a pod.podla chuti.a ked neviete o metalcore nic tak si radsej on neobtierajte hubu :wink:
milujem tych kvazi metlakov co si obtieraju hubu do metalcoru :evil:
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

pinacolada napísal:mne sa are you dead yet? pacil.imho celkom pocuvatelny.ale celkovo maju v poho texty a po tecnickej stranke su dokonaly.som pocul velmi malo takych sol ktore by sa im vyrovnali
btw mirak2 sialeny mix odlisnych zanrov.total gulas.a hlavne dost nefkusny
a laskavo neslovujte ho metalcorista lebo nemate preco.nepocuva ziadny metalcore (iba BfmV ale aj o tom by sa dalo spekulovat)
ja strasne lubim metalcore ale zase si vypocujem aj CoB,Roba Zombieho a pod.podla chuti.a ked neviete o metalcore nic tak si radsej on neobtierajte hubu :wink:
milujem tych kvazi metlakov co si obtieraju hubu do metalcoru :evil:
ale jeho tu metalcoristom nikto nenazyval....to si myslim ze by bolo este mu pekne tak vynadat :D
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jamess napísal:ale jeho tu metalcoristom nikto nenazyval....to si myslim ze by bolo este mu pekne tak vynadat :D
haha :roll:
btw prave ty si ho nazval metalcoristom 8)
heinrich
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa heinrich »

CoB moc nepoznam...viem len, ze prespievali pesnicku Somebody put something in my drink od Ramones... podla mna je ten cover lepsi ako original a je to asi jediny cover lepsi ako original pesnicka od Ramones.Takze klobuk dole....
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:haha :roll:
btw prave ty si ho nazval metalcoristom 8)
fakt? tak ma odcituj kde som to napisal....
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jamess napísal:aha, ty si drsny mallcore-ista :lol: :lol: :lol:
:roll: ...
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal::roll: ...
nauc sa citat, este raz si precitaj co si odcitoval, a najdi mi tam kde ho nazyvam metalcoristom...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jamess napísal:nauc sa citat, este raz si precitaj co si odcitoval, a najdi mi tam kde ho nazyvam metalcoristom...
som myslel ze ty si zabudol citat lebo pojem malcore fakt nepoznam
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:som myslel ze ty si zabudol citat lebo pojem malcore fakt nepoznam
hh, v pohode 8) , to je celkom zauziavny pojem v anglicky hovoriacich krajinach, tu mas navod na to ako sa stat mallcoristom, aspon ti bdue jasne co sa pod tym pojmom mysli ;) http://www.entertainment.inuk.com/music ... guide.html
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

no.dal som si mallcore do wikipedie a ze vraj ze tak extremne drsny metalisti nazyvaju kapely hraju heavy metal,ale podla nich nie su heavy metal.a medzi mallcorovimi kapelamy som nasiel moju najoblubenejsiu aj ked mi pride divne preco je to mallcore ked sa oni nepovazuju za heavy metal.asi im vadi ze hraju uzasne a vdaka tomu aj prerazili extremne rychlo.ako sa hovori:zavist plodi nenavist :wink:
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:no.dal som si mallcore do wikipedie a ze vraj ze tak extremne drsny metalisti nazyvaju kapely hraju heavy metal,ale podla nich nie su heavy metal.a medzi mallcorovimi kapelamy som nasiel moju najoblubenejsiu aj ked mi pride divne preco je to mallcore ked sa oni nepovazuju za heavy metal.asi im vadi ze hraju uzasne a vdaka tomu aj prerazili extremne rychlo.ako sa hovori:zavist plodi nenavist :wink:
Mallcore is a derogatory term typically used by fans of a heavy metal subgenre, such as extreme metal, to demote a group or subgenre that they feel should not be called heavy metal, such as nu-metal or metalcore. The term is also derogatorialy used by punk fans (typically hardcore punk fans) to describe genres like pop-punk and metalcore.

neviem si ce ake su tovje znalosti anglicitny ale zle si pochopil. mallcore je vyraz pre skupiny hrajuce numetal. mallcore ako pojem bol ZAVEDENY heavy metalistmi, resp. extremnymi metalistmi...
nie ako pises ze extremaci tak nazyvaju heavy metlakov

PS:a at tvoja naj kapela je aka?(slubujem ze sa ta tu nebudem ponizovat za to (mozno sa len trosku zasmejem za PC...:) ved ludia nie su blbi len za to co pocuvaju :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

atreyu
samozerejme pocuvam aj ine co tam su aj nie su,ale atreyu jednoznacne vedie
ty sa doma zarehoces aj ked sam nevies preco,skratka iba preto ze heavy metalisti sa smeju z inych stylov aj ked si pravdepodobne atryu v zivote nepocul..ale sak fajn.tvoja vec :wink:
btw moja uroven ang je taka ze som absolvoval maturitnu skusku z anglictiny na urovni b1
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:atreyu
samozerejme pocuvam aj ine co tam su aj nie su,ale atreyu jednoznacne vedie
ty sa doma zarehoces aj ked sam nevies preco,skratka iba preto ze heavy metalisti sa smeju z inych stylov aj ked si pravdepodobne atryu v zivote nepocul..ale sak fajn.tvoja vec :wink:
btw moja uroven ang je taka ze som absolvoval maturitnu skusku z anglictiny na urovni b1
to ze sa zasmejem som myslel len sarkasticky, prepac ak to nebolo z toho zrejme :oops: gratulujem k mature, ja ti nehovorim ze mas zlu anglictinu, len ti hovorim ze si zle pochopil ;)
Napísať odpoveď