ok, zaskriekaj a zahraj pri tom vsetky tie riffy a hlavne solo...som velmi zvedava, ako ti to pojdeStopa napísal:som si vypocul pesnicku ktoru mi odporucil Jamess a rozhodne to moj playlist nezmenilo, zaskriekat dokazem aj ja a znie to lepsie
CHILDREN OF BODOM
-
Luciorka666
Novice
- Kontaktovať používateľa:
no vies ty co chlapec? tieto skupiny su take, ze vydaju jeden album stanu sa z nich hviezdicky zarobia peniaze a dokonca zivota nerobia nic, a ako to dokazali? nijak lebo nevedia hrat a nic podobne, children of bodom zahraju v jednej pesnicke viac akordov ako linkin na celom albume...k teme...najlepsi album je podla mna are you dead yet? ako i hudobne tak aj textovo aj ked tento styl nemam rad ako ten svoj ale je to jeden z mojich najoblubenejsichmirak2 napísal:vtipnejsie... ja pocuvam Linkin Park, Static-X, Celldweller, Disturbed, Bullet For My Valentine, System Of A Down, Rammstein a nie taketo bludy co niekto nazve hudbou..
-
impending_disaster
Medium Expert
-
ToRtiK
Amateur
OMFG
to mirak2: ty si voľáky trápny jebko čo? och och ja som EMO lol lama.. bullet nie su zlí ale mi nepovedz že oni tam nejačia do toho ty lamo. ďalej Static X? SOAD? lol to sú už samé komerčné sračky zober si kapely ako Symphony X, CHOB, Arakain, Holy Moses, Slayer, Berzerker, Mystic Circle, Hypocrisy, Ai I Lay Dying, Dream Theater, Opeth... a mnoho mnoho ďalších... to je hudba a nie tie komerčné bludy čo ty načúvaš.. preber sa!
-
vendo
Guru
-
vandal666
Medium Star
veru, ludia si myslia, ze to je len take jednoduche "zaskriekat" , hrat popritom brutalne riffy a hadzat masakralne dych vyrazajuce solaLuciorka666 napísal:ok, zaskriekaj a zahraj pri tom vsetky tie riffy a hlavne solo...som velmi zvedava, ako ti to pojde
jo a inac vsetci mudrci, co osocujete skrekot: skuste si hocktoru "skriekaciu" pesnicku odskriekat a zistite, ze to jednoducho neviete a este k tomu to zaskrieekate falosne
-
Vesper
Professional
podla mna skupina o jednom cloveku zase raz
... akoze je to v podstate dobre ale strasna nuda na poslednych albumoch ziadna napaditost, stale ten isty trapny otrepany vokal a o textovej strankie sa ani nevyjadrujem...
par kvalitnejsich pesniciek ktore si clovek aj zapamata ale na druhej strane zvysok na jedno kopyto... Alexi a Janne hraju dobre ale napady 0 bodov obzvlast na poslednom albume... takze tak 
-
pinacolada
Guru wannabe
mne sa are you dead yet? pacil.imho celkom pocuvatelny.ale celkovo maju v poho texty a po tecnickej stranke su dokonaly.som pocul velmi malo takych sol ktore by sa im vyrovnali
btw mirak2 sialeny mix odlisnych zanrov.total gulas.a hlavne dost nefkusny
a laskavo neslovujte ho metalcorista lebo nemate preco.nepocuva ziadny metalcore (iba BfmV ale aj o tom by sa dalo spekulovat)
ja strasne lubim metalcore ale zase si vypocujem aj CoB,Roba Zombieho a pod.podla chuti.a ked neviete o metalcore nic tak si radsej on neobtierajte hubu
milujem tych kvazi metlakov co si obtieraju hubu do metalcoru
a laskavo neslovujte ho metalcorista lebo nemate preco.nepocuva ziadny metalcore (iba BfmV ale aj o tom by sa dalo spekulovat)
ja strasne lubim metalcore ale zase si vypocujem aj CoB,Roba Zombieho a pod.podla chuti.a ked neviete o metalcore nic tak si radsej on neobtierajte hubu
-
jamess
Light Professional
ale jeho tu metalcoristom nikto nenazyval....to si myslim ze by bolo este mu pekne tak vynadatpinacolada napísal:mne sa are you dead yet? pacil.imho celkom pocuvatelny.ale celkovo maju v poho texty a po tecnickej stranke su dokonaly.som pocul velmi malo takych sol ktore by sa im vyrovnali
ja strasne lubim metalcore ale zase si vypocujem aj CoB,Roba Zombieho a pod.podla chuti.a ked neviete o metalcore nic tak si radsej on neobtierajte hubu![]()
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
-
jamess
Light Professional
hh, v pohodepinacolada napísal:som myslel ze ty si zabudol citat lebo pojem malcore fakt nepoznam
-
pinacolada
Guru wannabe
no.dal som si mallcore do wikipedie a ze vraj ze tak extremne drsny metalisti nazyvaju kapely hraju heavy metal,ale podla nich nie su heavy metal.a medzi mallcorovimi kapelamy som nasiel moju najoblubenejsiu aj ked mi pride divne preco je to mallcore ked sa oni nepovazuju za heavy metal.asi im vadi ze hraju uzasne a vdaka tomu aj prerazili extremne rychlo.ako sa hovori:zavist plodi nenavist 
-
jamess
Light Professional
Mallcore is a derogatory term typically used by fans of a heavy metal subgenre, such as extreme metal, to demote a group or subgenre that they feel should not be called heavy metal, such as nu-metal or metalcore. The term is also derogatorialy used by punk fans (typically hardcore punk fans) to describe genres like pop-punk and metalcore.pinacolada napísal:no.dal som si mallcore do wikipedie a ze vraj ze tak extremne drsny metalisti nazyvaju kapely hraju heavy metal,ale podla nich nie su heavy metal.a medzi mallcorovimi kapelamy som nasiel moju najoblubenejsiu aj ked mi pride divne preco je to mallcore ked sa oni nepovazuju za heavy metal.asi im vadi ze hraju uzasne a vdaka tomu aj prerazili extremne rychlo.ako sa hovori:zavist plodi nenavist
neviem si ce ake su tovje znalosti anglicitny ale zle si pochopil. mallcore je vyraz pre skupiny hrajuce numetal. mallcore ako pojem bol ZAVEDENY heavy metalistmi, resp. extremnymi metalistmi...
nie ako pises ze extremaci tak nazyvaju heavy metlakov
PS:a at tvoja naj kapela je aka?(slubujem ze sa ta tu nebudem ponizovat za to (mozno sa len trosku zasmejem za PC...
-
pinacolada
Guru wannabe
atreyu
samozerejme pocuvam aj ine co tam su aj nie su,ale atreyu jednoznacne vedie
ty sa doma zarehoces aj ked sam nevies preco,skratka iba preto ze heavy metalisti sa smeju z inych stylov aj ked si pravdepodobne atryu v zivote nepocul..ale sak fajn.tvoja vec
btw moja uroven ang je taka ze som absolvoval maturitnu skusku z anglictiny na urovni b1
ty sa doma zarehoces aj ked sam nevies preco,skratka iba preto ze heavy metalisti sa smeju z inych stylov aj ked si pravdepodobne atryu v zivote nepocul..ale sak fajn.tvoja vec
btw moja uroven ang je taka ze som absolvoval maturitnu skusku z anglictiny na urovni b1
-
jamess
Light Professional
to ze sa zasmejem som myslel len sarkasticky, prepac ak to nebolo z toho zrejmepinacolada napísal:atreyu