Tak rozhodol som sa aj ja spraviť zoznam ne/obľúbených užívateľov tohto fóra

:
Takže najprv
useri , keďže k ním mám najbližšie a keďže sa mi páči úprimnosť :
pinco : chlap , ktorého názor mi nikdy neujde , sadol mi už na začiatku , častokrát asi nestihnem napísať názor , lebo taký je tam už od neho
eritrocit : najprv som si ho všimol ako bezchybného romantika, ale po prečítaní jeho príspevkov v iných témach súdim , že je to inteligentný chalanisko , veru ...
( btw nepíšem to preto , že ma oni pochválili tiež , proste to tak je )
Holubár: celkovo sa mi páčia jeho názory , je vidieť , že to si za slovom stojí a nebojí sa povedať čo si myslí
Ďalej si rád prečítam názor : miki24686
ov , Te-Wei
ov, Mek
ov , Krija
ov , zelovoc
ov , Frikso
ov, Sajmon
ov , Gothar
ov ,
Moderátori :
Tak v tom mám jasno , je ním
kinjeril : spočiatku som ho v láske nemal , ako som ho kúsok spoznal , je to úplne v pohode chalan
tomasito : je jasné , že má všobecný rozhľad , len niekedy by mi mohol uľaviť z jeho profesionality
Ďalši chlapi , ktorý sú ochotní pomôcť , čo sa mi na nich páči :
audiotrack,
mastermind uplink
Admini
hojko : nemám dôvod naňho povedať nič zlé ...
t0m4s3 : z mojho osobného hľadiska je to admin , ktorý je raz úplne v pohode , s ktorým sa dá fajn pokecať , raz je dôležitý ako riť a myslí si že iba on má pravdu
Špeciálna kategória čo sem prinášajú aj dosť humoru a dokázali ma veľmi dobre zabaviť : r4wMUnt34q - chlap proste povie ako je , niekedy je až príliš otvorený
atrey a Saq.utd tiež vcelku zaujímavé typy
No a nakoniec useri s ktorými , by som si k stolu nesadol - no tak tam jednoznačne kraľuje artabenes - tie jeho názory sú niekedy až neuveritelné, dalej toxicoman , Aryan Angel a ten tvoj pomocník , Gangy - tebe by sa zišlo naučiť sa naspamäť netiketu , r3sp3ct - to je nič ,a ak ma napadne niekto tak dopíšem
Ďakujem za pozornosť
// edit : Čo sa zmenilo po pár mesiacoch ?
Asi ani nič , len viac registrujem Te-Weia , veľmi rád po ňom čítam
S pincom sranda stále
Z Erika sa nám stal Nikodým
Mikiho hádky s AA sa mi veľmi páčia