Charakterizujte userov, modov, adminov niekolkymi slovami

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Drago
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Drago »

Joker, Trizzo, kinjeril a uplink su jednoznacne best :)
Joker za svoje upy na lamky.net ( ja viem ze sme na hojku ale aj tak )
Trizzo si myslim ze rad poradi a proste celkovo sa mi pacia jeho prispevky
kinjeril za to ze je fer, je vtipny a dobre si s nim zapařím CS :)
uplink je skvely grafik...to nepotrebuje viac komentar
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

R1k1nko napísal:nechapem za co sa nafukal ! :lol: :lol: :lol:
atrey ? hm ? co ti vadi ?!
hah tez nechapem ale sak co asi to potreboval hh hojko:vodca stada,spravodlivy clovek
gothaR: :aasmile1: super clovek(simpson rulezz)
tomase:ten ma jedine dobru ritku :aasmile23: ale nie je to celkom dobry clovek
uplink je absolut najlepsi clovek btw ked som mu prvy raz napisal(co som ho hned o nieco prosil)cakal som nejaky odvrk alebo odpis ale on uplne perfektne zareagoval :arrow: uplink rulezz
les:totalna tatrovka
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

btw co je s Lesom? chcem Lesa spat!
Drago
Guru
Guru

zelovoc napísal:btw co je s Lesom? chcem Lesa spat!
asi spachal samovrazdu strielajucou kravatou :hehe:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Takze uz som sa tu na fore trocha usadil, tak spustim malu charakteristiku adminov, modov a userov, ktorí sa mi vrili do pamati, prip. s niecim pomohli, vyriesili problem.
Hojko - Akesi oko, ktore bdie nad tymto forom. Nikdy sa nezapaja do sporov a co je zvlastne, nikdy som ho este nevidel, medzi ludmi, ktorí si prave prezeraju toto forum
T0M4S3 - Ma siroky rozhlad v ramci IT, casto jeho prispevky vidim medzi prvymi v temach ako su pomoc, poradna pri kupe, hladam..
Tomasito - Pacia sa mi jeho nazory v teme politika pre tuto cast fora ma asi najvacsi prinos
Audiotrack - Na fore sa zdrziava pomerne casto, vobec sa necudujem ze sa stal modom, skor by som povedal, ze som to cakal zatial sa mi jeho praca vo funkcii moderatora paci, neohana sa basou, radsej slusne napomenie, casto medzi prvymi.
Joker - Niekedy mam pocit, ze ma chut zamykat temy, niektore ho priam vytacaju
Pinco - Prinos v temach v Erotika a vztahy
IgiPop - V programovani sa vyzna, strucne a zrozumitele vie poradit
-Toto je 7 ludi, ktory mi ako prví vybehnu na mysel, ked sa spomenie hojko.com. Samozrejme, kazdy aktivny user ma velky prinos pre toto forum a robi takym, ake je.
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Drago napísal:asi spachal samovrazdu strielajucou kravatou :hehe:
ee zabudol si kľúče a jeho vlastné zabezpečovacie zariadenie domu ho zabilo
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

tak ja asi tak najviac registrujem: Aryan Angela
r3sp3cta
aj ked mame diametralne odlisne nazory(na vacsinu veci), kludne by som s nimi zasiel na pivo :)
naopak asi najoblubenejsimi su pre mna
schw33k
Tomasito
dair
ktorych nazory si velmi rad precitam..

edit/ schw33k ma inspiroval;) co sa zmenilo? tak r3sp3ct nam tu nejak chodit prestal, ale pribudli novi "kvitkovia"-vsakze kali :lol: , dalej: vyraz "najoblubenejsi" by som pri tomasitovi asi uz nepouzil, ale co uz..aspon vidno, ze clovek sa meni, rastie, starne :) stale si precitam rad jeho nazory(lebo je vidno, ze nazor ma..), ale...
dair nam tu tiez nejak moc nechodi, tak neviem..
k uzivatelom, ktorym by som sa delej chcel vopchat do zadku k 11.marcu 2007 patria: brm, pinco, zelovoc, ETieNne..
eritrocit je vychodnar a je to v pohode chlapik..
no a samozrejme este uzivatel, ktoreho nick je taky ako jedno tlacitko na klavesnici a k tomu dve nuly..to je rozumny chlap, ktoreho nazor je vo vela pripadoch uuplne rovnaky ako moj..
celky v pohode su aj "mlade pušky": uprimnaDUSA a p3bo(tak sa pises? :oops: ), ktore to tu "osviezuju"(pozitivne).. pri uzivatelovi exploid som nedavno pochopil ten rank spammer, k6 ma v niektorych temach udivuje svojou "chytrostou"...ak si spomeniem editnem to..no kuwa teraz som si spomenul-na gothara som zabudol(ked budem v KE musime zajst na nejake pivo(neviem preco, ale mam pocit, ze s tym chlapcom by bola ina party.. :) )
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Takže teraz napíšem ja o svojich obľúbencoch z fóra.
Aspoň tých, na ktorých si spomeniem.
Schw33k: Čo k nemu dodať. Vo väčšine názorov sa zhodneme, dokáže tvrdo ale rozumne napísať svoj postoj. Toto je človek ktorého by som bez rozmýšľania pozval na pivo. Aj na dva :wink:
r4wMUnt34q: Absolútne to posral keď zverejnil súkromné správy od Kiary. Vyskúšal aj to čo normálneho človeka nenapadne/chutnať svoje semeno/. Ale keď mi napísal na ICQ, vykľul sa z neho úplne v pohode chlapčisko s ktorým sa dá popísať o hocičom.
zuzkazuzka naša chameleónová Zuzanka :) Niektorým príspevkom mi padla do oka a od vtedy si rád prečítam čo napíše.
Nie je toho veľa, ale je to aspoň takto cez písmenká veľmi zlaté dievča :)
mastermind a tomasito: Týchto dvoch módov mám najradšej.
Myslím že aj v reálnom živote to sú správny ľudia.
Pinco: v niektorých jeho príspevkoch som sa s jeho názorom nestotožnil, ale aj napriek tomu je to človek, ktorého si všímam a vždy si prečítam to čo napíše.
Šu-Do: Vždy ochotne poradí ohľadom hier a pod. Myslím že je to v pohode človek.
Uplink: veľmi sa s ním v príspevkoch nestretávam, takže zhodnotiť ho neviem. No tie jeho logá sú skvelé.
Te-wei
: Čím viac čítam jeho príspevky, tým mám väčší pocit, že ten človek je moja krvná skupina. Aspoň v téme Erotika a vzťahy to tak určite je...
A potom ešte Expl!d, Lord Proxy, ppt, ... Určite som na niekoho zabudol.

Jednoducho, toto sú ľudia s ktorými by som si mal čo povedať, alebo ma jednoducho niečim zaujali. :)
Váš Čeky :lol:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Je tu vela aktivnych clenov, ale nie vsetci sa naplno prejavili. Tu je zoznam ludi, ktorych si najviac vsimam:
schw33k: zo zaciatku si mi akosi "nesadol", pretoze obcas sa trochu tvrdsie vyjadris, ale v podstate mas pravdu a tvoje nazory a skusenosti si velmi vazim. Rad si precitam kazdy tvoj prispevok. Super clovek.
Gothar: paci sa mi, ze vzdy vies o com hovoris a tvoje prispevky vzdy maju nieco do seba a neraz som sa aj ja od teba poucil.
eritrocit: V Erotika a vztahy si jednoznacne kral a nikto mi nedal tolko ako ty. Vela som sa od teba poucil, tvoje nazory si vzdy rad precitam aj ked niekedy vela pises :wink:
r4wMUnt34q: mas toho vela precitane a nastudovane, ale trochu mi chybaju u teba aj vlastne postrehy a skusenosti, inak si uplne v pohode chalan a tvoje prispevky som od uplneho zaciatku nikdy neignoroval a vzdy som si ich rad precital.
Frikso: takisto u mna jeden z clenov, ktoreho nikdy neprehliadnem. Vzdy napise k veci, nevyvolava konflikty, pohoda clovek.
Te-wei: poslednu dobu si ho vsimam a myslim, ze je to dobry chlap a aj jeho prispevky hlavne v Erotika a vztahy nikdy neprehliadnem.
kinjeril a audiotrack: v pohode modi, tychto modov mam najradsej. Stotoznujem sa s ich nazormi.
Toto su ludia s ktorymi by som sa velmi rad zoznamil a verim, ze by sme si mali co povedat, aj ked sa obcas mozno pritrafi mensia vymena nazorov, tychto ludi budem vzdy respektovat.
Ak som na niekoho zabudol, tak sorry, priebezne este doplnim.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Tak rozhodol som sa aj ja spraviť zoznam ne/obľúbených užívateľov tohto fóra :) :

Takže najprv useri , keďže k ním mám najbližšie a keďže sa mi páči úprimnosť :

pinco : chlap , ktorého názor mi nikdy neujde , sadol mi už na začiatku , častokrát asi nestihnem napísať názor , lebo taký je tam už od neho
eritrocit : najprv som si ho všimol ako bezchybného romantika, ale po prečítaní jeho príspevkov v iných témach súdim , že je to inteligentný chalanisko , veru ...
( btw nepíšem to preto , že ma oni pochválili tiež , proste to tak je )
Holubár: celkovo sa mi páčia jeho názory , je vidieť , že to si za slovom stojí a nebojí sa povedať čo si myslí
Ďalej si rád prečítam názor : miki24686ov , Te-Weiov, Mekov , Krijaov , zelovocov , Friksoov, Sajmonov , Gotharov ,

Moderátori :

Tak v tom mám jasno , je ním kinjeril : spočiatku som ho v láske nemal , ako som ho kúsok spoznal , je to úplne v pohode chalan
tomasito : je jasné , že má všobecný rozhľad , len niekedy by mi mohol uľaviť z jeho profesionality
Ďalši chlapi , ktorý sú ochotní pomôcť , čo sa mi na nich páči : audiotrack, mastermind uplink

Admini

hojko : nemám dôvod naňho povedať nič zlé ...

t0m4s3 : z mojho osobného hľadiska je to admin , ktorý je raz úplne v pohode , s ktorým sa dá fajn pokecať , raz je dôležitý ako riť a myslí si že iba on má pravdu

Špeciálna kategória čo sem prinášajú aj dosť humoru a dokázali ma veľmi dobre zabaviť : r4wMUnt34q - chlap proste povie ako je , niekedy je až príliš otvorený :D
atrey a Saq.utd tiež vcelku zaujímavé typy

No a nakoniec useri s ktorými , by som si k stolu nesadol - no tak tam jednoznačne kraľuje artabenes - tie jeho názory sú niekedy až neuveritelné, dalej toxicoman , Aryan Angel a ten tvoj pomocník , Gangy - tebe by sa zišlo naučiť sa naspamäť netiketu , r3sp3ct - to je nič ,a ak ma napadne niekto tak dopíšem

Ďakujem za pozornosť
:)

// edit : Čo sa zmenilo po pár mesiacoch ?

Asi ani nič , len viac registrujem Te-Weia , veľmi rád po ňom čítam
S pincom sranda stále
Z Erika sa nám stal Nikodým
Mikiho hádky s AA sa mi veľmi páčia
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

eritrocit, schw33k, krupica_dnb, Te-wei, pinco, zuzkazuzka tak to su ludia, ktorych prispevky si asi najviac vsimam, ked teda hovoirme o sekcii E and V, ktoru aj najviac sledujem, z nich musim vypichnut eritoricta, s ktorym si obcas aj na ICQ pokecam a vzdy mi to padne vhod :) . A ostatnych menovanych moc nepoznam, no z precitanych prispevkov co sem hadzu sudim, ze su to spravni ludia.

Ale inak mi tu neprekaza nikto, mozno len ludia, ktori su schopni 12 stran pisat to iste a cakaju az im niekto napise nieco co proste vyriesi ich problem :roll: , pre mna nepochopitelne...

A z nasej vrchnosti. No ked mam pravdu povedat, nejako ich nestretavam velmi v sekciach kam chodim cize ich asi ani nejako objektivne hodnotit nemozem :) . Alebo...si robia svoju pracu tak dobre a potichu, ze ich vidiet nepotrebujemm...ktovie. Ale kazdopadne, hojko je v pohode, ved to tu pisal snad kazdy, t0m4s3na mna posobi dojmom tvrdeho vedenia, ktore je vska podla mna tiez treba, z modom by som asi vypichol uplinka(rad si pecitam jeho prispevky o nabozenstve, kde vie svoj nazor povedta a nema potrebu pritom nikoho urazat a hlavne, co si najviac cenim, respektuje v tejto teme ine nazory s cim sa dost casto nestretavam), masterminda Tomasita. Ostatnych uz nepoznam ale naoaj ze vobec...

//a do prvej kategorie som zabudol 5-ulu, Shark NX a ETienNe...
R1k1
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R1k1 »

poslednych 6-7 postov sa mi zdalo take vtierkanie do ritky jeden druhemu
ON ma mam rad tak aj ja jeho ....
nejak mi to nevoni :? :)

posluzte si na znizovani karmy
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

R1k1 : pochopil by si , kebyže tú tráviš viac času a spoznáš fajn ľudí
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

R1k1 napísal:poslednych 6-7 postov sa mi zdalo take vtierkanie do ritky jeden druhemu
ON ma mam rad tak aj ja jeho ....
nejak mi to nevoni :? :)

posluzte si na znizovani karmy
povedz mi jeden rozumny dovod preco by som sa mal pchat do zadku niekomu na fore, dakujem :)
švík-dobry napad s tym editom, som aj editol na aktualny stav :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

mozem dat tiez edit :?:
all su v pohode ... ty nadriadeny aj darcovia + VIP
najme holubar - pise fakt haluzne veci ( vtipne )
--------------------------------------------------------------------
ale chcem dat slovo k userom : SU-DO :D pochadza z naseho mesta.... (ale inak po p*ci typek... )
Toxikoman :D (niekto tu pisal ze by ani na pivo nesiel a dobre by aj spravil lebo je agresivny :) no ale musis ho poznat v reale je uplne iny...
a tychto ludi si rad precitam : ETieNne,Explo!D a gothara ....
este : seth82 ma paradne hodnotenie filmov ...

mastermind znieto trochu ironicky ... ako kebyze nas navadzas na spamovanie ... :) :D
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

to all: nemusite editovat, staci ked napisete prispevok znova a pripadne ten svoj stary reportnete.
Nech sa kazdemu zvyraznia vsetky nove prispevky. thx
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Noo takze ak by som to mal zhoodnotit tak osobne preferujem userov s vyzsimi rankami ktory su tu uz nejaku tu dobu ktori pisu nieco zmysluplne viď: Krija, Schweek, Te-wei a Pinco :D ( martin44 rulezz.... strana temna raz zvitazi :lol: ) totiz si povedia to co chcu a stoja za svojim. ziadnemu modovi asi nemam co povedat nooo osobne nemam nic proti nim a ich nazorom .vacsinou pisu komplexne iba obcas sa rozohnia a vtedy je sranda a najviac ked uz tak si vazim nazory , Masterminda (inac to je jediny mod ktroreho otravujem s kazdou somarinou takze by to bolo neslusne keby som ho nespomenul ;) ) a Eritrocita ....ostatnych moc nepoznam takze ked som dakoho nespomenul neskor editnem :)

konecne som z basy von 8)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

P3Bo napísal:...
masterminda? :shock:

tak som si zase trochu pospamoval. idem het tak dopisem zajtra

edit: nemozem predsa uznavat cloveka co pije pivo z kvetinaca. Co sa tyka ludi ktorych prispevky si rad precitam, no tak to by som mohol dost dlho menovat. v kazdej sekcii niekto iny. V E&V asi nikoho bo celu tu sekciu by som zakazal dakedy podla toho co tam za perly dakedy najdem(chudak cervena krvinka), v politike jednoznacne Tomasito a AA aj ked pravda je ta ze nik iny tam temer nepise, co si rad pozriem su recenzie od setha82, sviiika mam rad lebo je to taky priamy cisty clovek, aspon tak na mna posobi, a menovat zatial dalej nebudem lebo to by trebalo aj zdovodnit.sa mi nehce. jaj som skoro zabudol, martin44 darth vader tohto fora aj ked v poslednej dobe sa dajak "pokazil" tak neviem ze co z neho bude. len nikdaj neviem aku karmu mu mam dat ci ho potesi + alebo - tak daj vediet.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

zelovoc napísal:masterminda? :shock:
Ano masterminda :) Mne osobne nic nespravil a pamatam si na prvy rozhovor s nim ked som ho popytal aby dal posilovanie do dôležité co spravil mastermind ?? Vyhodil vsetky temy v sekcii dolezite (v sporte) :lol: to ma dorazilo. A osobne vela ludi bolo na nho nasratych pre to ze zamkol temu karma vtedy. Myslim ze aj ta diskusia by tam uz aj tak dlho nevydrzala takze sa zase vytvorila plamenna debata v teme upadok. Vsetci sme mu to vtedy riadne vytmavili , ale po tom co som vcera dostal basu som sa tak zamyslel ze by to technicky mohol spravit aj on to co eritrocit vcera mne (pricom mam taky dojem ze to bola len objektivna kritika to co som vcera napisal :) ) . Vsetkych tych ktori mali blbe reci na neho mohol smarit do basy a nikoho by sa nepytal . Ale nespravil to. A myslim ze aj ty co teraz napisu zeby im to bolo jedno tak by si dva krat rozmysleli v tej chvili ci budu este dalej bu*erovat alebo nie. Tot môj názor na Masterminda.
Drago
Guru
Guru

kinjeril:v poho mod, vzdy si rad precitam jeho prispevky, navyse mi ochotne poradil
mastermind: asi najaktivnejsi mod, pripada mi zo vsetkych modov najrozumnejsi
Tomasito: podla jeho nazorov trebars v teme Politika usudzujem ze ma rozhlad ale je zbytocne prisny
Spoty, Joker: viacmenej inactive
audiotrack: Nominovanie tohto usera za moda ma neprekvapilo, vzdy ochotne poradi ( tema Pomoc )
uplink: Nas lama designer robi fajn avatary a loga a bez neho by toto forum nebolo ono
t0m4s3: To je typek. Jeho hadky s mystiqueom v Poradni si velmo rad citam, naviac vdaka nemu som sa co to priucil o HW a OC
hojko: Z casu na cas ho stretnem na fore, minule si u mna splhol lebo sa mu pacili moje tenisky :)
eritrocit: "najmladsi" mod. Celkom fajn ale kedze temu EaV nenavstevujem tak moc nepoznam

Useri: schw33k, mystique, Su-Do, Frikso, mikidajakecislo, zelovoc, Sajmon, Lord_3D, krija
ich nazory neminem
Napísať odpoveď