Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
matus121
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Sorry, ze prerusujem vasu debatu, ale konecne som si uz kupil Gainer (HyperMass5000).
Poradte mi niejake tipy alebo aj triky ako ho uzivat.Moze si dat aj viac ako jednu odmerku, napr. po narocnomo treningu, alebo nie je zbytocne ho brat tirkrat za den, pocas dna, v ktorom necvicim. Ja to fakt neviem a tak by som vas poprosil o vasu radu
... tiez neviem, ci to je pravda, ale pocul som, ze ak organizmus nema dostatok vsetkych vitaminom v tele, tak ma vo zvyku ukadat tuk v oblasti brucha stredu tela, co si o tom myslite?
Poradte mi niejake tipy alebo aj triky ako ho uzivat.Moze si dat aj viac ako jednu odmerku, napr. po narocnomo treningu, alebo nie je zbytocne ho brat tirkrat za den, pocas dna, v ktorom necvicim. Ja to fakt neviem a tak by som vas poprosil o vasu radu
... tiez neviem, ci to je pravda, ale pocul som, ze ak organizmus nema dostatok vsetkych vitaminom v tele, tak ma vo zvyku ukadat tuk v oblasti brucha stredu tela, co si o tom myslite?
-
matus121
Light Professional
nazrat sa az tak, aby ma napinalo??? nie je to trochu prehnane, ani neviem preco, nemam vo zvyku sa niejak prezierat a potom este gainerom to zapit, tak to by som bol OFF ... nie je lepsie jest pomenej a castejsie???Holubar napísal:Pi to po jedle. A preco jednu odmerku?Tie od Biotech su pri gaineroch nejak na 15-20g, takze 3-4. poriadne sa nazer, az tak, ze ta zacne napinat a potom to zapi pol litrom gaineru. Alkoholu a kofeinu sa vyhybaj, ten gainer co si si kpil obsahuje kreatin, takze nic mocopudne do seba nedavaj.
Odpovedal si si na otazku, ano je lepsie jest menej a casto, aj tak zaludok naraz nespracuje take velke mnozstvo bielkovin. Ale zase na druhej strane by si nemal jest nejake detske porcie, proste jedz vtedy ked na teba ide hlad, telo si postupne zvikne na to ze kazde tri hodiny musi jest a nakonie to bude brat ako samozrejmost. Jednu zakladnu vec si treba uvedomit, svaly nejde proste len tak vykrmit.MystiQ napísal:nazrat sa az tak, aby ma napinalo??? nie je to trochu prehnane, ani neviem preco, nemam vo zvyku sa niejak prezierat a potom este gainerom to zapit, tak to by som bol OFF ... nie je lepsie jest pomenej a castejsie???
-
Holubar
Darca
Uvidis, ze to je ta najlepsia cesta,ako nabrat (teda ak ti o to ide, ale ak si si kupil gainer, tak asi hej)MystiQ napísal:nazrat sa az tak, aby ma napinalo??? nie je to trochu prehnane, ani neviem preco, nemam vo zvyku sa niejak prezierat a potom este gainerom to zapit, tak to by som bol OFF ... nie je lepsie jest pomenej a castejsie???
Ono sa vravi, ze je dobre jest menej a casto, ale v objeme je najlepsie jest vela a casto. Skus to aspon na tyzden a uvidis, ze take dve kila ti pribudnu. A na noc zer tvaroh!!!!!!!
No tak tomu ver,ze ide.Mozno zaludok preziva trochu tazsie chvile,ale nejake 2-3 tyzdne to vydrzi a vysledok stoji za to. Proste neni nad poriadnu objemovku. Kto nezazil, neviekali520 napísal:.... Jednu zakladnu vec si treba uvedomit, svaly nejde proste len tak vykrmit.
ok, niekto si tu pytal foto, tak si to kukni...
moje osobne doporucanie, rokmi vyskusane-ovsene vlocky rozmiesaj v mede, ochut grankom, cele rozmiesaj...nie je nic lepsie pre kulturistiku, nez toto....nacala sa tu tema gajnerov, no nemyslim, ze by to chlapcovi prospelo hned na zaciatku, skor ho to nafukne, a bude vyzerat jak babika
jednorucky su v pohode, osobne preferujem velku cinku, ktora je viac ucinna na obvody, ako klasicke jednorucky...dolezita je predovsetkym pravidelnost cvicenia..je rozdiel, ked cvicis 5-krat do tyzdna, ako ked dvihnes cinku raz za tyzden, a ocakavas ohromujuci vysledok...
k velkym svalom ti nepomozu ani nadvesmirne tablety, chce to cvicit, cvicit a cvicit...nikdy som nepouzil nic take, no ked sa porovnam s casom, kedy som zacinal, a teraz, zastavi sa mi az rozum, ako som mohol tolko nabrat...bol som uplna trieska, upadnuty jak homer simpson, teraz je zo mna pomaly ale isto 100 kilove prasa
inak za najvacsiu nevyhodu aktivneho posilnovania povazujem pribratie lic...odkedy sa tomu nevenujem provizorne, strasne som na nich pribral, uz nie som ten sexos, co som bol, teraz som skaredy jak toto
moje osobne doporucanie, rokmi vyskusane-ovsene vlocky rozmiesaj v mede, ochut grankom, cele rozmiesaj...nie je nic lepsie pre kulturistiku, nez toto....nacala sa tu tema gajnerov, no nemyslim, ze by to chlapcovi prospelo hned na zaciatku, skor ho to nafukne, a bude vyzerat jak babika
k velkym svalom ti nepomozu ani nadvesmirne tablety, chce to cvicit, cvicit a cvicit...nikdy som nepouzil nic take, no ked sa porovnam s casom, kedy som zacinal, a teraz, zastavi sa mi az rozum, ako som mohol tolko nabrat...bol som uplna trieska, upadnuty jak homer simpson, teraz je zo mna pomaly ale isto 100 kilove prasa
inak za najvacsiu nevyhodu aktivneho posilnovania povazujem pribratie lic...odkedy sa tomu nevenujem provizorne, strasne som na nich pribral, uz nie som ten sexos, co som bol, teraz som skaredy jak toto
SOAD-503 napísal:ok, niekto si tu pytal foto, tak si to kukni...
moje osobne doporucanie, rokmi vyskusane-ovsene vlocky rozmiesaj v mede, ochut grankom, cele rozmiesaj...nie je nic lepsie pre kulturistiku, nez toto....nacala sa tu tema gajnerov, no nemyslim, ze by to chlapcovi prospelo hned na zaciatku, skor ho to nafukne, a bude vyzerat jak babikajednorucky su v pohode, osobne preferujem velku cinku, ktora je viac ucinna na obvody, ako klasicke jednorucky...dolezita je predovsetkym pravidelnost cvicenia..je rozdiel, ked cvicis 5-krat do tyzdna, ako ked dvihnes cinku raz za tyzden, a ocakavas ohromujuci vysledok...
k velkym svalom ti nepomozu ani nadvesmirne tablety, chce to cvicit, cvicit a cvicit...nikdy som nepouzil nic take, no ked sa porovnam s casom, kedy som zacinal, a teraz, zastavi sa mi az rozum, ako som mohol tolko nabrat...bol som uplna trieska, upadnuty jak homer simpson, teraz je zo mna pomaly ale isto 100 kilove prasa![]()
5krat za tyzden novacikovy neodporucam , vela , velmi vela je to. zaciatocnik nech chodi dva-trikrat do tyzdna , a nech cvici zakladne cviky.
a urcite nech sa na yaciatku vyhne doplnkom, malo by to na zaciatku ist "samo" .
a suhlasim v tvari som aj ja velmi pribral, ked som zacina lsom mal niejakych 66kga teraz ked mam okolo 93kg tak ten rozdiel ked sa pozriem pri holeny do zrkadla je brutalny, no co uz, sme take male prasiatka.
2 az 3 krat do tyzdna? neni to nejak malo? No neviem tiez vsade radia novacikom to neprehanat ale podla mna to zavisi od organizmu ako to prijme. Ja ked som zacal som okolo cvicenia moc nevedel, akurat to co som zapocul, ja som cvicil skoro kazdy den, do tyzdna som mal mozno raz volno, a prave vtedy som najviac nabral. Podla mna casty trenink moc nevadi, organizmus si na to zvikne, len treba dodrziavat spanok a casto odpocivat.5krat za tyzden novacikovy neodporucam , vela , velmi vela je to. zaciatocnik nech chodi dva-trikrat do tyzdna , a nech cvici zakladne cviky.
uplne s tebou suhlasim, intenzivnost posilnovania nezavisi od dlzky venovania sa tomuto "sportu". ak cvicis s hmotnostami adekvatnymi tvojim schopnostiam, neprehanas to, nevidim problem..aj ja som po zaciatkoch cvicil kazdy den, a svalov som nabral az az, hlavne na hrudi, pretoze som sa sustredoval hlavne na cviky pre tuto partiu...teraz ma uz posilnovanie nebavi, ostavam pri kondicnom treningu, pre udrzbu nabratych svalov...kali520 napísal:2 az 3 krat do tyzdna? neni to nejak malo? No neviem tiez vsade radia novacikom to neprehanat ale podla mna to zavisi od organizmu ako to prijme. Ja ked som zacal som okolo cvicenia moc nevedel, akurat to co som zapocul, ja som cvicil skoro kazdy den, do tyzdna som mal mozno raz volno, a prave vtedy som najviac nabral. Podla mna casty trenink moc nevadi, organizmus si na to zvikne, len treba dodrziavat spanok a casto odpocivat.
-
Te-wei
Medium Professional
relativne častokrát som sa stretol s názorom, že človek by práveže mal jesť tak aby nebol hladný, necítil pocit hladu.kali520 napísal:... Ale zase na druhej strane by si nemal jest nejake detske porcie, proste jedz vtedy ked na teba ide hlad, ...
No pokiaľ pod tým vykŕmením a objemovkou máš na mysli jesť+posilovanie, tak súhlas, no pokiaľ len jedenie, tak to sotva vykŕmiš tie svaly.Holubar napísal:No tak tomu ver,ze ide.Mozno zaludok preziva trochu tazsie chvile,ale nejake 2-3 tyzdne to vydrzi a vysledok stoji za to. Proste neni nad poriadnu objemovku. Kto nezazil, nevie
su to osobne skusenosti predovsetkych kamosov...vsetko chcelo mat velke svaly, tak do seba natrepali vsetko od kreatinu az po gajner, a skoncilo to tak, ze teraz vyzeraju jak balony v podobe cloveka..uplne "umele" svaly, bez dynamiky a prirodzenosti, moze si obsahovat aj nadvesmirne spektra aminokyselin, no na zaciatok by som to urcite nebral
-
Te-wei
Medium Professional
na toto by bola rozsiahla odpoveď poštuduj nejakú literatúru ale tak v stručnosti;Peter9510 napísal:ako sa ma cvicit na silu a ako na objem ? zaujima ma ten rozdiel lebo som mooooc chudy a chcel by som najprv nabrat svaly teda ten objem
-počet opakovaní pri objemovke ma býť 6-12x, cvikov tak 2-4,záleži na veľkosti danej svalovej partie. a strava kvalitná sacharidovo-bielkovinová pričom by mal byť príjem energie o niečo vyšší ako jej výdaj. A sila ti pôjde zákonite hore aj pri objemovke. Ale ak chceš vyslovene cvičiť na silu, tak tam sa používa,odporúča cvičiť tam 1-4 opakovania.
Z prispevku vycitujem, ze patris k ludom, ktori si myslia, ze posilnovanie je otazkou niekolkych dni...no v prvom rade si to musis ujasnit, ze to chce aj niekolko rokov, aby bolo vidno aj nejaky ten vysledok...co sa tyka toho objemu a sily, tak je tam velmi silna nadvaznost..sila nadvazuje s objemom, cize asi tak..ak chces nabrat hlavne vahu, a na zlozeni ti moc nezalezi, urob to, co kazu uzivatelia nadomnou, i ked za najlepsie riesenie povazujem asi to, ze pojdes za trenerom, poradis sa s nim, das si zostavit treningovy plan, ktory budes do bodky dodrziavat a objemy a sila pojdu rychlo...Peter9510 napísal:ako sa ma cvicit na silu a ako na objem ? zaujima ma ten rozdiel lebo som mooooc chudy a chcel by som najprv nabrat svaly teda ten objem
-
Holubar
Darca
Vedeli by ste mi poradit nejake cviky na trening 5x5?Cvicim PO,UT,STR,STVR,PI, potrebujem vtesnat trening do 60 min, dat cele telo 2x tyzdenne a vystacit si s velkou tycou,lavickou,hrazdou a stojanom na drepy. Cize potrebujem len navrhnut rozpis jednotlivych cvikov, nemam na tieto veci moc fantaziu, nieco by som sice zosnoval, no rad sa nechavam inspirovat