Tajne alebo verejne?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: ;)

Príspevok od používateľa drakeman »

miko6 napísal:aj romeo a julia boli spolu tajne, a nebola to pre nich nuda :D aj ked nakoniec pokapali ^^
aj to patri k zivotu. skor ci neskor kazdy somrie.
odpor14
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa odpor14 »

prosex napísal:tak si predstav ze tvoja dcera by kazdy tyzden prisla s inym frajerom... co by si si pomyslel? asi tolko ze co som to len za k.rvu vychoval...
pockaj ale kto tu vravi ze kazdy tyzden ineho chalan predstavovat? ak som spravne pochopil bolo tu pisane ze je dost "tazke" predstavit chalana rodicom...ja myslim ze ani nie...kde by mal byt problem? rodicia mozu len poradit vo vztahu ale nie rozkazovat skus to s tym a tym to nie...podla mna by to nemalo robit problem ako tu pisali ked sa vie ten chalan spravat...
a ci verejne aleho po tajnosti? podla mna verejne..ked niekoho lubim preco by som sa mal schovavat? to je blbost utekat pred svetom..nech to vedia o nas mne by to boo jedno ci to vie pol mesta alebo pol sveta hlavne ze sme stastny...nie?
Slizko
Light Star
Light Star

Re: Tajne alebo verejne?

Príspevok od používateľa Slizko »

djDELIRIUM napísal:Chcel by som vediet ze ci sa vam zda v niektorich pripadoch normalne ked niekto chodi s niekym verejne a niekto zase tajne? Mam babu a nechcem (ani ona nechce) aby to rodicia vedeli. Lenze to by sme museli chodit tajne. Ale tajne je to onicom. Ak by sme chodili verejne ze by vsetci otom vedeli tak rodicia sa to dozvedia dost lahko... Napiste vase nazory ... thanks
Hlavu hore je jedno či tajne alebo verejne hlavne že sa máte rady!. :smt049
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Odpor14 napísal:pockaj ale kto tu vravi ze kazdy tyzden ineho chalan predstavovat? ak som spravne pochopil bolo tu pisane ze je dost "tazke" predstavit chalana rodicom...ja myslim ze ani nie...kde by mal byt problem? rodicia mozu len poradit vo vztahu ale nie rozkazovat skus to s tym a tym to nie...podla mna by to nemalo robit problem ako tu pisali ked sa vie ten chalan spravat...
a ci verejne aleho po tajnosti? podla mna verejne..ked niekoho lubim preco by som sa mal schovavat? to je blbost utekat pred svetom..nech to vedia o nas mne by to boo jedno ci to vie pol mesta alebo pol sveta hlavne ze sme stastny...nie?
kazdy tyzden som uviedol cisto ako len priklad pretoze nie je prijemne ked vidia rodicia ako ich dcera strieda priatelov ako ponozky a k tomu ak nema este ani len 18... moj nazor teda ak sa nezhoduje s inym tak sorry ale nic s tym nenarobite :D ... rodicia mozu poradit?! no neviem podla mna rodicia mozu vsetko tak ako to bolo obcas aj v mojom pripade :D no ale potom ten vztah nema ani zmysel ked sa maju skryvat pred ostatnymi.
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

prosex napísal:kazdy tyzden som uviedol cisto ako len priklad pretoze nie je prijemne ked vidia rodicia ako ich dcera strieda priatelov ako ponozky a k tomu ak nema este ani len 18... moj nazor teda ak sa nezhoduje s inym tak sorry ale nic s tym nenarobite :D ... rodicia mozu poradit?! no neviem podla mna rodicia mozu vsetko tak ako to bolo obcas aj v mojom pripade :D no ale potom ten vztah nema ani zmysel ked sa maju skryvat pred ostatnymi.
aha tak sa ospravedlnujem ak som zle pochopil..jasne to suhlasim ze akk by mala kazdy tyzden predstavovat ineho bolo by to divne...
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

je to normalna vec ved neni preco sa hanbit :wink:
MCBuddy
Expert
Expert

...

Príspevok od používateľa MCBuddy »

ak sa mate radi je jedno ci sa budete skryvat alebo nie...proste budte spolu
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

presne naco sa skryvat neni to hanba a casom by sa to aj tak niekto dozvedel :wink:
MCBuddy
Expert
Expert

...

Príspevok od používateľa MCBuddy »

lol alebo sa obaja zavrite doma do skryne a prezite tam zvisok zivota stastny a spolu..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kwetinka »

djDELIRIUM napísal:Chcel by som vediet ze ci sa vam zda v niektorich pripadoch normalne ked niekto chodi s niekym verejne a niekto zase tajne? Mam babu a nechcem (ani ona nechce) aby to rodicia vedeli. Lenze to by sme museli chodit tajne. Ale tajne je to onicom. Ak by sme chodili verejne ze by vsetci otom vedeli tak rodicia sa to dozvedia dost lahko... Napiste vase nazory ... thanks
tak v prvom rade-tajne to je viac zaujimavejsie, nie??neni to adrenalinove, ked spolu idete dajme tomu popod okna nejakych znamych??to bol len blby prilad..ale zazila som to, zazivam..a je pravda, ze mam niekedy chut aby o tom vsetci vedeli, ale vzapeti si uvedomim, ze to nejde..a vdruhej rade...moze to byt uzitocne pre vas vtah..nemusia vzniknut nejake neziadane reci..a aj tak sa to niekedy rodicia dozvedia.lebo loz ma kratke nohy:)ale ak to vyskusate tajne, budete mat viac zaujimavych zazitkov, uvidis:)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Presne. Skus to tajne a ked uz to tom aj tak vsetci budu vediet, lebo vas tam ci onam videli, tak sa proste tvar, ze to je normalne, len si nemal potrebu sa s tym vsade chvalit :)
lukasione
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lukasione »

tak ako napisal frikso,najprv tajne,potom verejne.tajne ta to prestane po chvili aj tak bavit :D
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Kwetinka napísal:tak v prvom rade-tajne to je viac zaujimavejsie, nie??neni to adrenalinove, ked spolu idete dajme tomu popod okna nejakych znamych??to bol len blby prilad..ale zazila som to, zazivam..a je pravda, ze mam niekedy chut aby o tom vsetci vedeli, ale vzapeti si uvedomim, ze to nejde..a vdruhej rade...moze to byt uzitocne pre vas vtah..nemusia vzniknut nejake neziadane reci..a aj tak sa to niekedy rodicia dozvedia.lebo loz ma kratke nohy:)ale ak to vyskusate tajne, budete mat viac zaujimavych zazitkov, uvidis:)
V zásade nesuhlasím s ničím čo si napísala, teda až na to, že lož má krátke nohy.
v čom je chodenie tajne zaujímavejšie a nevidím na tom ani nič adrenalínové. A tiež neviem v čom by to mohlo byť pre vzťah užitočné? v blbých kecoch nevidím problém. To ani nerieším,ak sú. A viac zaujímavých zážitkou môžem mať aj pri verejnom vzťahu, ba čo... bude ich viac. Vzťah na tajno je obmedzujúci, nemôžeš robiť mnoho vecí ktoré ostatný môžu. A ak chcem niečo spraviť tajne, a mať z toho vzrušo, adrenalín, skvelý zažitok tak to môžem aj tak... Orál v poloplnom buse by na začiatok stačil.
flasch
Expert
Expert

Príspevok od používateľa flasch »

ked nechces aby to vedeli rodicia,neni problem aby si s nou chodil verejne ale nie pred rodicmi :) chapes ???to nemoze byt az taky problem
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

akoze ja si myslim ze rodicia nato pridu tak ci tak :roll: a pokial to nieje milenka tak nechapem preco chodt tajne :roll:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

heh tajne je blbost... my sme spolu chodili tajne lebo ona to tak chcela.. ale potom som sa na to vysral napisal som do statusu ze ju lubim a uz to nebolo tajne :D
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Ked s niekym chodim tak urcite sa za nu nehanbim a je mi uplne jedno ci o tom vedia moji rodicia alebo nie.
Upednostnujem verejne chodenie. Lebo mame to poviem aj tak a kamosom klamat nebudem.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

tak matka mne na to dosla jednoducho mal som koselu od make-upu a lala bol som odhaleny :D
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Te-wei napísal:V zásade nesuhlasím s ničím čo si napísala, teda až na to, že lož má krátke nohy.
v čom je chodenie tajne zaujímavejšie a nevidím na tom ani nič adrenalínové. A tiež neviem v čom by to mohlo byť pre vzťah užitočné? v blbých kecoch nevidím problém. To ani nerieším,ak sú. A viac zaujímavých zážitkou môžem mať aj pri verejnom vzťahu, ba čo... bude ich viac. Vzťah na tajno je obmedzujúci, nemôžeš robiť mnoho vecí ktoré ostatný môžu. A ak chcem niečo spraviť tajne, a mať z toho vzrušo, adrenalín, skvelý zažitok tak to môžem aj tak... Orál v poloplnom buse by na začiatok stačil.
ja ti tvoj nazor voobec neberiem..kazdy ma nazor na svoj..ale predstav si, ze to inak nez tajne nejde..to nebudes vobec s clovekom kotreho lubis??predstav si, ze tvoji rodicia su proti a skusil si uz vsetky sposoby aby to prijali ale oni nic a zakazuju stale viac a viac a ty uz ani len nedufas, ze sa to zmeni..predstav si pocity cloveka, ktory je neskutocne obmedzovany a to len preto , ze jeho rodicia nemaju pochopenie pre jeho vztah..ktory je velmi vazny...nepochpis,pokial nezazijes..nie sme vsetci rovnaki a nie sme vsetci z rovnakych pomerov
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

flasch napísal:ked nechces aby to vedeli rodicia,neni problem aby si s nou chodil verejne ale nie pred rodicmi :) chapes ???to nemoze byt az taky problem
ale mooze, neboj sa:)
Napísať odpoveď