aj to patri k zivotu. skor ci neskor kazdy somrie.miko6 napísal:aj romeo a julia boli spolu tajne, a nebola to pre nich nudaaj ked nakoniec pokapali ^^
Tajne alebo verejne?
Re: ;)
pockaj ale kto tu vravi ze kazdy tyzden ineho chalan predstavovat? ak som spravne pochopil bolo tu pisane ze je dost "tazke" predstavit chalana rodicom...ja myslim ze ani nie...kde by mal byt problem? rodicia mozu len poradit vo vztahu ale nie rozkazovat skus to s tym a tym to nie...podla mna by to nemalo robit problem ako tu pisali ked sa vie ten chalan spravat...prosex napísal:tak si predstav ze tvoja dcera by kazdy tyzden prisla s inym frajerom... co by si si pomyslel? asi tolko ze co som to len za k.rvu vychoval...
a ci verejne aleho po tajnosti? podla mna verejne..ked niekoho lubim preco by som sa mal schovavat? to je blbost utekat pred svetom..nech to vedia o nas mne by to boo jedno ci to vie pol mesta alebo pol sveta hlavne ze sme stastny...nie?
Re: Tajne alebo verejne?
Hlavu hore je jedno či tajne alebo verejne hlavne že sa máte rady!.djDELIRIUM napísal:Chcel by som vediet ze ci sa vam zda v niektorich pripadoch normalne ked niekto chodi s niekym verejne a niekto zase tajne? Mam babu a nechcem (ani ona nechce) aby to rodicia vedeli. Lenze to by sme museli chodit tajne. Ale tajne je to onicom. Ak by sme chodili verejne ze by vsetci otom vedeli tak rodicia sa to dozvedia dost lahko... Napiste vase nazory ... thanks
kazdy tyzden som uviedol cisto ako len priklad pretoze nie je prijemne ked vidia rodicia ako ich dcera strieda priatelov ako ponozky a k tomu ak nema este ani len 18... moj nazor teda ak sa nezhoduje s inym tak sorry ale nic s tym nenarobiteOdpor14 napísal:pockaj ale kto tu vravi ze kazdy tyzden ineho chalan predstavovat? ak som spravne pochopil bolo tu pisane ze je dost "tazke" predstavit chalana rodicom...ja myslim ze ani nie...kde by mal byt problem? rodicia mozu len poradit vo vztahu ale nie rozkazovat skus to s tym a tym to nie...podla mna by to nemalo robit problem ako tu pisali ked sa vie ten chalan spravat...
a ci verejne aleho po tajnosti? podla mna verejne..ked niekoho lubim preco by som sa mal schovavat? to je blbost utekat pred svetom..nech to vedia o nas mne by to boo jedno ci to vie pol mesta alebo pol sveta hlavne ze sme stastny...nie?
aha tak sa ospravedlnujem ak som zle pochopil..jasne to suhlasim ze akk by mala kazdy tyzden predstavovat ineho bolo by to divne...prosex napísal:kazdy tyzden som uviedol cisto ako len priklad pretoze nie je prijemne ked vidia rodicia ako ich dcera strieda priatelov ako ponozky a k tomu ak nema este ani len 18... moj nazor teda ak sa nezhoduje s inym tak sorry ale nic s tym nenarobite... rodicia mozu poradit?! no neviem podla mna rodicia mozu vsetko tak ako to bolo obcas aj v mojom pripade
no ale potom ten vztah nema ani zmysel ked sa maju skryvat pred ostatnymi.
tak v prvom rade-tajne to je viac zaujimavejsie, nie??neni to adrenalinove, ked spolu idete dajme tomu popod okna nejakych znamych??to bol len blby prilad..ale zazila som to, zazivam..a je pravda, ze mam niekedy chut aby o tom vsetci vedeli, ale vzapeti si uvedomim, ze to nejde..a vdruhej rade...moze to byt uzitocne pre vas vtah..nemusia vzniknut nejake neziadane reci..a aj tak sa to niekedy rodicia dozvedia.lebo loz ma kratke nohy:)ale ak to vyskusate tajne, budete mat viac zaujimavych zazitkov, uvidis:)djDELIRIUM napísal:Chcel by som vediet ze ci sa vam zda v niektorich pripadoch normalne ked niekto chodi s niekym verejne a niekto zase tajne? Mam babu a nechcem (ani ona nechce) aby to rodicia vedeli. Lenze to by sme museli chodit tajne. Ale tajne je to onicom. Ak by sme chodili verejne ze by vsetci otom vedeli tak rodicia sa to dozvedia dost lahko... Napiste vase nazory ... thanks
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
V zásade nesuhlasím s ničím čo si napísala, teda až na to, že lož má krátke nohy.Kwetinka napísal:tak v prvom rade-tajne to je viac zaujimavejsie, nie??neni to adrenalinove, ked spolu idete dajme tomu popod okna nejakych znamych??to bol len blby prilad..ale zazila som to, zazivam..a je pravda, ze mam niekedy chut aby o tom vsetci vedeli, ale vzapeti si uvedomim, ze to nejde..a vdruhej rade...moze to byt uzitocne pre vas vtah..nemusia vzniknut nejake neziadane reci..a aj tak sa to niekedy rodicia dozvedia.lebo loz ma kratke nohy:)ale ak to vyskusate tajne, budete mat viac zaujimavych zazitkov, uvidis:)
v čom je chodenie tajne zaujímavejšie a nevidím na tom ani nič adrenalínové. A tiež neviem v čom by to mohlo byť pre vzťah užitočné? v blbých kecoch nevidím problém. To ani nerieším,ak sú. A viac zaujímavých zážitkou môžem mať aj pri verejnom vzťahu, ba čo... bude ich viac. Vzťah na tajno je obmedzujúci, nemôžeš robiť mnoho vecí ktoré ostatný môžu. A ak chcem niečo spraviť tajne, a mať z toho vzrušo, adrenalín, skvelý zažitok tak to môžem aj tak... Orál v poloplnom buse by na začiatok stačil.
ja ti tvoj nazor voobec neberiem..kazdy ma nazor na svoj..ale predstav si, ze to inak nez tajne nejde..to nebudes vobec s clovekom kotreho lubis??predstav si, ze tvoji rodicia su proti a skusil si uz vsetky sposoby aby to prijali ale oni nic a zakazuju stale viac a viac a ty uz ani len nedufas, ze sa to zmeni..predstav si pocity cloveka, ktory je neskutocne obmedzovany a to len preto , ze jeho rodicia nemaju pochopenie pre jeho vztah..ktory je velmi vazny...nepochpis,pokial nezazijes..nie sme vsetci rovnaki a nie sme vsetci z rovnakych pomerovTe-wei napísal:V zásade nesuhlasím s ničím čo si napísala, teda až na to, že lož má krátke nohy.
v čom je chodenie tajne zaujímavejšie a nevidím na tom ani nič adrenalínové. A tiež neviem v čom by to mohlo byť pre vzťah užitočné? v blbých kecoch nevidím problém. To ani nerieším,ak sú. A viac zaujímavých zážitkou môžem mať aj pri verejnom vzťahu, ba čo... bude ich viac. Vzťah na tajno je obmedzujúci, nemôžeš robiť mnoho vecí ktoré ostatný môžu. A ak chcem niečo spraviť tajne, a mať z toho vzrušo, adrenalín, skvelý zažitok tak to môžem aj tak... Orál v poloplnom buse by na začiatok stačil.