Rodičia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Rodičia

Príspevok od používateľa pinacolada »

aky mate vztah s rodicmi?ako sa ku vam spravaju(a ako vy ku nim?)?
mate s nimi nejake problemy?ak ano ake?skuste napisat...niekto vam uz pomoze

tato tema tu najskor nie je(pouzil som hladat),ale ak je tak ju zmazte
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

ja osobne mam s rodicmi velmi kamaratsky vzath, co je dobre. respektujem ich, ale aj oni mna, pokail sa spravam ako hulvat tak aj oni, a naopak, ked sa spravam milo tak aj oni. myslim ze mam celkom dobrych rodicov...jediny problem mam s fotikom, cim je starsi tym sa viac sprava ako hulvat a prasa, zabuda vela, a s mati robime co sa da aby sme ho udrzali slusneho :D

a ty ako?:)
UrSuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa UrSuS »

mno ja som s mamou kamarat ale s ocom :/ .. neviem, potom ako som nechal jeho "milovany" hokej, tak sa sprava ku mne ako k najhorsiemu fetakovi a nvm akemu stokarovi, vymysla nezmyselne tresty atd. radsey sa s nim ani nebavim, lebo vzdy je len hadka... thakze asi tak.. ale aj tak bolo best ako som pocul rozhovor rodicov .. "keby robil to co xcem ja, mal by vsetko.." .. no cement, ...akzoe pritom neni som ziadny parxant, zeby som hulil a pil jak svina alebo nvm com proste mam kamosov ze ideme vypit a ty idu do bezvedomia, proste mam mieru ..s vlastnej vole, nie z toho ze sa bojim oca ze ci pridem domov opity.. neviem co si mam uz s ocom pocat -.- ..hovori ze odftedy co som nexal hokej tak xodim po diskotekach a flakam, pritom ani nevie ze xodim do posilky a hram basket za skolu .. ani mu to nepoviem :/..gg
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

S rodičmi vychádzam celkom dobre, konflikty málokedy, keď už, tak sa ich snažíme vyriešiť, s mamou v pohode, s tatom trošku horšie, čím je starší, tým je to horšie, dalo by sa povedať a to úplne vážne, dosť sa podobá na Lesa, s tým rozdielom, že môj oco je silný anti-američan a anti-maďar a to čo je neslovenské, tak to nemôže byť dobré. :lol:
Asi tak, celkom v pohode, i keď niekedy majú priblblé požiadavky, želania a občas aj obmedzenia, ale je to Okej, aspoň viem, že im na mne záleží. :)
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

S mamkou mam perfektny vztah. Boli casi ked sme ku sebe nemali tak blizko a povadili sa aj pre nejaku malickost. Ale myslim si ze kazdy ma pocas puberty take stavy. A kedze moji rodicia su rozvedeni, a moj foter o mna nejavi zaujem, mam s nim velmi chaby vztah (kontakt).
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ja mam s rodicmi velmi dobry vztah.hlavne s mamkou :oops: ale aj tato v poho.len on nevidi ze mam aj nejake sny.ked som chcel komp on ze "na co?budes furt bavit len hry",alebo ked som chcel novy mobil bo som mal shit ta ho islo porazit bo to mne zasranemu musi stacit aj taky (a on ma nevjem jaku vymakanu nokiu a som ho na nej smsky pisat ucil :roll: ) a teraz chcem gitaru a som sa pytal mami a ona zeby aj hej a ze mam oca ist spytat,ale sa mi normalne nechce.uz vidim "co??gitaru??a naco?ved hrat nevies.ta to rychlo omrzi a 15litrov v cudu"hmm....ale aby som komplexne povedal tak som spokojny,nic mi nechyba,ked nieco potrebujem tak mam,ale chcel by som aby aj na moje sny raz vysli prachy.nie len na nove sveter alebo topanky :cry:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Ja mám k svojim rodičom veľmi pozitívny vzťah. Urobili pre mňa veľmi veľa (a stále robia) za čo som im nesmierne vďačný, a určite im to budem chcieť vrátiť...
Týmto pozdravujem svojich rodičou ak toto čítajú :)
abstraktt
Expert
Expert

Príspevok od používateľa abstraktt »

zvonku to vyzera ze nas vztah je fajn,ale ked sa pozriem pod obal tak uz je to horsie, nerozumiem si s nimi,vlastne s celou rodinou ale to uz je o inom :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Mojich rodičia sú tí, ktorých si najviac cením a vážim. Viem, že to tak niekedy nevyzerá, ale pravda je taká, že v duchu si nedokážem predstaviť, kde by som bol ak by mi nepomohli tak ako mi pomohli. Možno iný rodič, by pre mňa toto nedokázal urobiť.
Mamka mi zachránila život, a to doslova. Nebiť jej, tak ako 3mesačný chlapček by som vďaka nedbanlivosti lekárov v gelnickej nemocnici prišiel o život.
Mám ju aj celú svoju rodinu nadovšetko rád...
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

mam s nimi vyborny vztah.Hlavne otec.ten je super.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

dakujem bohu ze mam takych rodicov ako mam ... ochota , laska , vychova , cas, zodpovednost , uprimnost, odhodlanost , trapenie , snaha , radost, odvdacenie - co mi zostava ? Velke DAKUJEM , za vsetko !!!
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

no moja mama je proste husta :wink: taku nema kazdy da sa znou poflipovat nic nezakazuje proste je skvela :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

no neni su uz najmladsi a kedze ja som zo 4 surodencov najmladsi tak ten vekovy rozdiel tam je citit, najme ked ocova zaluba je vyratuvavanie dochodku, ze ked pojde vtedy tak bude mat taky dochodok a mamina zase vnucence. takze ja uz len dostudujem a pojdem z domu. ale mam ich strasne rad a aj by som sa pobil kvoli nim, co ja som sa ete nikdy nebil.
ked som bol mensi tak som oca nechapal, ani jeho nazory ale cim som starsi tym sa nanho coraz viacej podobam(aj ked stale su temy, pri ktorych som radsej ticho,sice to som skoro furt bo ked som mal asi 6-7 rokov tak sa kvoli jednej veci tak na mna vykrical, ze potom som sa s nim uz nedokazal rozpravat a trva to doteraz :(
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

Ja sa na svojich rodicov nemozem stazovat, mam snimi vyborny vztah a velmi si ich vazim, samozrejme obcas nastane nejaka nezhoda no nikdy nic co by rano nebolo ok. Takze som rad, ze mam takych rodicov ako mam a som im vdacny za vsetko.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ja s otcom nezijem cely zivot, moji stari rodiacia z jeho strany o mna nejavili zaujem( mozem srat aj ja ich, ked oni takto :P ). Ale s mamou si vychadzam super, jakoze niekedy sa pohadame pre nejaku blbost, ale nakoniec sa aj tak vzdy zasmejeme natom. O mna s bratom sa vzdy skvelo postarala, budem jej zato vzdy vdacny a az sa budem o nu mat ja postarat tak jej to nalezite vratim, lebo si to naozaj zasluzi. Niekedy mam sice pocit, ze to so strarostlivostou prehana, no aj ta jej starostlivost uz zachranila bratovi zivot, tak si nato vzdy spomeniem.
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

S rodicmi vychadzam velmi dobre respektujem ich aj oni ma.semtam ma jeden z nich pekne vytoci ale to pomine.som rad ze som mamin a otcov :) a vyhovuje mi taky to vztah s rodicmi
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

Moj vztah s mojimi rodicmi je velmi dobry. Samozrejme ze vyskytnu sa sem tam nedorozumenia, hadky a tak.
S mamkou si rozumiem velmi dobre viem sa s nou niekedy rozpravat i zopar hodin asi sme naladeny na jednej vlne xixi rozumiem si snou velmi dobre
A s ocinom tak isto iked tu sa prejavuju nase vyrazne osobnosti co je dovod ze skorej prideme do sporu ale ak chceme rozumieme si velmi dobre velmi ma podporuje v mojich zaujmoch a studiu. Nikdy som nemal problem aby ma v niecom aj financne podporil ak som mu povedal o co ide. A myslim ze i dovera medzi nami je na dobrej urovni. Doveruju mi ked poviem to a to alebo o co ide veriami a s financiami rovnako. Takze nemam porblem oni respektuju mna ja ich a s ich doverou voci mne zaobchadzam nalezito.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Mam s nimi vyborny vztah aj s ocom aj s maminkou dakujem im za vsetko co pre mna urobili a robia . Nebit ich tak neviem kde by som bol . Aj ked sa sem tam povadime ked sa mi nechce ucit ale to nevadi o 5 minut je to zase tak ako bolo. Fakt som vdacny za takych rodicov :)
-Hajkli-
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa -Hajkli- »

Ja sa rozhodne nestazujem mam kazdy den pripraveny teple jedlo na stole staraju sa o mna a o brata velmi dobre a za to ich mam velmi rad a somim zaviazany.
Aj ked niekedy sa trosku pohadame ale to vetsinov kvoli skole, lebo nechcu pochopit, ze je rozumnejsie sa venovat odbornym predmetom ako napriklad ekologii alebo chemi ci fizyke. Teda aspon v mojom buducom obore to vyznam nema. Ja im vetsinov doverujema a oni mne aj ked svoj sukromny zivot je len moj a o nom moc nehovorim :D ale casto sa hadame lebo sa o mna moc boja napriklad nechceli ma pustit do Ziliny s kamaratmi (ale uz pustili diem tam 2.11.) alebo na brigady lebo sa boja ze sa mi nieco stane.

A tieto ich vlastnosti ze sa o mna staraju a boja sa o mna si velmi cenim, lebo su dokazom ze im na mne zalezi. :oops:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

coa viem... mama tá je v pohode- vážne sa o mňa vždy postarala a vždy vedela čo je pre mňa to najlepšie- nikdy nepochopím ako to dokázala ale fakt je ona super, aj keď je moja blbosť že jej to nedávam najavo :( a spávam sa k nej niekedy dosť zle ale keď sa dá tak sa snažím jej čo najviac pomôcť
a foter..... 50 na 50 - niekedy je fpoho, porozprávame sa normálne a tak ale je strašný nervík a zvlášť keď si vyžerie, vtedy všetkým nadáva a chová sa hnusne, už niekoľko krát sme sa o tom rozprávali či by nebolo lepšie keby sa rozviedli a skôr či neskôr k tomu asi aj dôjde.... proste ho nemám rád asi...
ale som rád že mám rodičov akých mám a tak to aj bude....
Napísať odpoveď