Kamaratstva s intimnym podtonom
-
Carver11
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
stalo sa mi, aj sme sa potom tak blizsie dali dokopy...ale to boli take dve roviny, v jednej sme spolu chodili a tak a v tej druhej sme boli aj nadalej velmi dobri kamosi...ale sme sa vcera rozisli...povedala mi, ze ostaneme nadalej taki kamarati, ako doteraz, ale ja si nemyslim, ze to ostane take...zalubil som sa do nej, takze teraz sa s nou nemozem len tak stretnut a tvarit sa, akoze super naj kamos...je to tazke 
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
jj stalo sa mi to ona bola rok bez vztahu ja tiez proste iba sme mali blbe reci zrazu sme sa vonku
keby raz nedosel brat skorej domov tak aj
ale nic trvalo to 2 tyzdne a potom to skoncilo smo to zatrhol bo sa mi to nelubilo lebo to nebolo spravne podla mna (ason ma to dost miatlo psychycky proste clovek ma potom taky pocit ako by ju podvadzal aj ked ju nepodvadza napr ked som zacal skusat u inej daco) aj ked sa par krat este stalo ze ked sme sli von tak zrazu sme zasa
ale ted uz je tomu pol roka a nic akurat sa zalubila stastne
tak dufam ze je to vyjde a odpoved na otazku ked obaja ste v poho tak je to pekne moze s toho byt aj vztah ale ak jeden z vas zacne mat vycitky ako ja maly by ste sa dohodnut co dalej cito obmedzit zatrhnut atd atd
ale inak neni natom nic zle
-
last_knight
Light Professional
-
r4wMUnt34q
Star
echo napísal:mam tu taky problem s kamaratkou ja citim k nej viac ako kamaratstvo no neviem ako zareaguje ked jej to poviem a sme dobry kamarati no a bojim sa ze ked jej to poviem tak ju to prekvapy a nebude sa so mnou chciet bavyt pleas poradte co mam robyt.
-
pancuska26
Expert
No zo zaciatku ked som ju spoznal som ju bral ako kamaratku sme sa stretavali en tak aj s jej kamosmi a isli sme do krcmy a tak. no potom sa par krat stalo ze sme isli 2 (ona a ja
) a zistil som ze si akosi viac rozumieme. no a citim sa pri nej taky stastny a niekedy ked som s nou sam stracam aj pojem o case. no a bojim sa ze ked jej poviem ze k nej citim uz nieco viac ako kamaratstvo prestane sa so mnou stykat vo dvojici.
mal som ten isty problem.. riskol som vyslo to.. nastastieecho napísal:mam tu taky problem s kamaratkou ja citim k nej viac ako kamaratstvo no neviem ako zareaguje ked jej to poviem a sme dobry kamarati no a bojim sa ze ked jej to poviem tak ju to prekvapy a nebude sa so mnou chciet bavyt pleas poradte co mam robyt.
-
r4wMUnt34q
Star
echo napísal:No zo zaciatku ked som ju spoznal som ju bral ako kamaratku sme sa stretavali en tak aj s jej kamosmi a isli sme do krcmy a tak. no potom sa par krat stalo ze sme isli 2 (ona a ja) a zistil som ze si akosi viac rozumieme. no a citim sa pri nej taky stastny a niekedy ked som s nou sam stracam aj pojem o case. no a bojim sa ze ked jej poviem ze k nej citim uz nieco viac ako kamaratstvo prestane sa so mnou stykat vo dvojici.