Kamaratstva s intimnym podtonom

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
rebrik5
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rebrik5 »

Mne urcite sa take nestalo. :o
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

[quote="jackb"]chapem ta
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kwetinka »

proste to uz potom nebude normalne kamaradstvo..rtadsej by som to nerobila..lebo z kamaradstva sa da spravit vemi jednoducho laska ale z lasky sa kamaradstvo uz neda..ale ak mas s kamaratom nejake vaznejsie umysly, preco nee:)
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

stalo sa mi, aj sme sa potom tak blizsie dali dokopy...ale to boli take dve roviny, v jednej sme spolu chodili a tak a v tej druhej sme boli aj nadalej velmi dobri kamosi...ale sme sa vcera rozisli...povedala mi, ze ostaneme nadalej taki kamarati, ako doteraz, ale ja si nemyslim, ze to ostane take...zalubil som sa do nej, takze teraz sa s nou nemozem len tak stretnut a tvarit sa, akoze super naj kamos...je to tazke :?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

jj stalo sa mi to ona bola rok bez vztahu ja tiez proste iba sme mali blbe reci zrazu sme sa vonku :smt008 keby raz nedosel brat skorej domov tak aj :aasmile23: ale nic trvalo to 2 tyzdne a potom to skoncilo smo to zatrhol bo sa mi to nelubilo lebo to nebolo spravne podla mna (ason ma to dost miatlo psychycky proste clovek ma potom taky pocit ako by ju podvadzal aj ked ju nepodvadza napr ked som zacal skusat u inej daco) aj ked sa par krat este stalo ze ked sme sli von tak zrazu sme zasa :smt008 ale ted uz je tomu pol roka a nic akurat sa zalubila stastne :-) tak dufam ze je to vyjde a odpoved na otazku ked obaja ste v poho tak je to pekne moze s toho byt aj vztah ale ak jeden z vas zacne mat vycitky ako ja maly by ste sa dohodnut co dalej cito obmedzit zatrhnut atd atd :-) ale inak neni natom nic zle
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Áno pravdaže sa mi to stalo a bolo to pekné. Sme stále kamaráti, no ona je pre mňa taká, akoby som to povedal, VIP kamarátka.Viem že aj ja pre ňu, ale nepovedzte jej to :wink: :lol: Veď viete ako to myslím...Ale nič viac.
:)
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

:D jasné..... všetko to tak začína..... a nelutujeme dodnes
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

kafiatko napísal::D jasné..... všetko to tak začína..... a nelutujeme dodnes
presne tak zacalo to a neskonci to dufam nikdy :oops: :wink:
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

kafiatko napísal::D jasné..... všetko to tak začína..... a nelutujeme dodnes
INDIGOcorp. napísal:presne tak zacalo to a neskonci to dufam nikdy :oops: :wink:
este v kolkych temach si vy dvaja budete vyznavat lasku? :roll:
flasch
Expert
Expert

Príspevok od používateľa flasch »

pinco napísal:stalo ale obaja sme to brali len ako maly ulet. Takyto ulet sa opakoval castejsie ale ani ja a ani ona to sme to nebrali nejak citovo. Na nasom kamaratstve to nic nezmenilo ako keby sa nic nestalo.
presne toto sa stalo mne :) a nic sa mezmenilo :)
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

osobnejsie ano, intimnejsie skoro :cry:
echo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa echo »

mam tu taky problem s kamaratkou ja citim k nej viac ako kamaratstvo no neviem ako zareaguje ked jej to poviem a sme dobry kamarati no a bojim sa ze ked jej to poviem tak ju to prekvapy a nebude sa so mnou chciet bavyt pleas poradte co mam robyt.
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

echo napísal:mam tu taky problem s kamaratkou ja citim k nej viac ako kamaratstvo no neviem ako zareaguje ked jej to poviem a sme dobry kamarati no a bojim sa ze ked jej to poviem tak ju to prekvapy a nebude sa so mnou chciet bavyt pleas poradte co mam robyt.
:hmm:.. Skus niekedy na tuto temu zazartovat a uvidis, ci to zoberie uplne so zartom, alebo nie.. Ale mam na teba otazku.. Preco k nej citis viac ?
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

nestalo.....mohlo...ale NIEKTO by mal vycitky......ale nie ja..... :cry:
echo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa echo »

No zo zaciatku ked som ju spoznal som ju bral ako kamaratku sme sa stretavali en tak aj s jej kamosmi a isli sme do krcmy a tak. no potom sa par krat stalo ze sme isli 2 (ona a ja :) ) a zistil som ze si akosi viac rozumieme. no a citim sa pri nej taky stastny a niekedy ked som s nou sam stracam aj pojem o case. no a bojim sa ze ked jej poviem ze k nej citim uz nieco viac ako kamaratstvo prestane sa so mnou stykat vo dvojici.
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

mam jednu taku kamaratku, zatial nebolo take nic intimnejsie, ale myslim si ze coskoro k tomu dojde, len sa obavam toho, ze potom to pokazi kamaratstvo...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

echo napísal:mam tu taky problem s kamaratkou ja citim k nej viac ako kamaratstvo no neviem ako zareaguje ked jej to poviem a sme dobry kamarati no a bojim sa ze ked jej to poviem tak ju to prekvapy a nebude sa so mnou chciet bavyt pleas poradte co mam robyt.
mal som ten isty problem.. riskol som vyslo to.. nastastie :D som jej normalne vyzna lasku :D proste som jej povedal co k nej citim a povedala ze ona citi ku mne to iste a ze je rada ze som jej to povedal ze nemusela ona byt prva
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

echo napísal:No zo zaciatku ked som ju spoznal som ju bral ako kamaratku sme sa stretavali en tak aj s jej kamosmi a isli sme do krcmy a tak. no potom sa par krat stalo ze sme isli 2 (ona a ja :) ) a zistil som ze si akosi viac rozumieme. no a citim sa pri nej taky stastny a niekedy ked som s nou sam stracam aj pojem o case. no a bojim sa ze ked jej poviem ze k nej citim uz nieco viac ako kamaratstvo prestane sa so mnou stykat vo dvojici.
:hmm:.. Tak jej povedz, ze sa s nou citis velmi dobre, ze si s nou taky stastny a uvidis, ci ti pritaka.. Podla mna by nebolo na skodu s nou prebrat tuto temu, ze si cital na internete, ze sa casto stava, ze v kamaratstvach, ako je napriklad aj vase, niekedy jeden, alebo obaja zacnu citit nieco viac.. Spytaj sa jej, co si o tom mysli a ci, keby sa to stane aj vo vasom kamaratstve, ale len z jednej strany, co by to pre nu znamenalo a ako by to riesila.. Treba nabrat odvahu.. To, ze ju lubis späť nevratis, sice neviem, ci ta pritahuje aj fyzicky, ale treba to jednoznacne riesit.. Myslim, ze to nakoniec bude v pohode.. Ked ste taky dobry kamarati.. Ale zase na druhej strane.. Keby ta odmietne a teba to rani, tak by stretnutia s nou neboli bohvie co, pretoze by si mozno trpel.. Zatial tolko..
GeeKoon
Expert
Expert

Príspevok od používateľa GeeKoon »

do nicoho takeho by som nesiel...a viem, ze by to tak bolo...tym mzoes iba uskodit (ak ovsem vies, ze do toho idete obaja rovnako a chcete spolu nieco viac)
michmach
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa michmach »

momentalne chodím tretí mesiac s jednou mojou kamarátkou :o) odporucam skusit je to uplne ine

//no musim podotknut ze to bolo spontanne, pokial tlacis na pilku vsetko pokazis, aj to uz sa mi stalo prisiel som vtedy o kamosku
Napísať odpoveď