Uzamykanie a zaheslovanie adresarov

Informácie o software, ankety...
bager3000
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Uzamykanie a zaheslovanie adresarov

Príspevok od používateľa bager3000 »

Hladam nazov programceka na uzamykanie a zaheslovanie existujucich adresarov, v ktorych je diskretny obsah. Nechcem krypovaci program a ani vyuzivat zdielanie adresarov. Nasiel som programcek Microsoft Private Folder, ktory si vsak vytvara vlastny uzamkynatelny adresar priamo na ploche. Avsak po odinstalovani programu ci nutnosti preinstalovat Win. sa nenavratne strati cely obsah adresara. Potrebujem zaheslovat existujuci adresar a na disku, ktory si urcim ja, nie adresar na ploche.
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Skus FolderLock. Zahlesuje ti to existujuci subor. A ked to chces odinstalovat, zadas len svoje heslo a mas to v povodnom stave. Alebo len das dany subor odomknut a sprava sa tak ako keby nebol nikdy zamknuty(zaheslovany). Tento program najdes aj na lamkach.
bager3000
Light Expert
Light Expert

Uz som nasiel:
Lock Folder XP 3,6. full verziu
Vyborny programcek.
bager3000
Light Expert
Light Expert

Ak by niekto chcel serial na vyssie uvedeny program, verziu 3,6:

//audiotrack: Pravidlo 17: Zakazuje sa pridávanie inštalačných čísel (serial number) k programom, hrám...
bager3000
Light Expert
Light Expert

Ospravedlnujem sa
Ic3m4n
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ic3m4n »

tak ak by ste hladaly cd key tak deleted :) dufam ze toto neni zakazane

//hojko: Je to zakazane!
qwerty-xyz

Re: Uzamykanie a zaheslovanie adresarov

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

bager3000 napísal:Hladam nazov programceka na uzamykanie a zaheslovanie existujucich adresarov, v ktorych je diskretny obsah. Nechcem krypovaci program a ani vyuzivat zdielanie adresarov. Nasiel som programcek Microsoft Private Folder, ktory si vsak vytvara vlastny uzamkynatelny adresar priamo na ploche. Avsak po odinstalovani programu ci nutnosti preinstalovat Win. sa nenavratne strati cely obsah adresara. Potrebujem zaheslovat existujuci adresar a na disku, ktory si urcim ja, nie adresar na ploche.
acess administrator :wink:
skener
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa skener »

Zdravim

Tiež by ma zaujimal nazov jedneho programu. asi pred rokom som ho mal bola aj freeverzia niekde ktora sa dala použiť 7 krat aspon sa mi zdá.

Viem že sa neinštaloval a zaberal skoro nič.
Bol to jednoduchý program ktorému ste len povedali ktorý subor chceťe a a aké heslo mu dať. On to spravil a potom ten subor vizeral tak že stratil svoju ikonu a tváril sa windows že ho už nevie prečitať. Takže ste ho mohli mať hoci kde on sa proste nedal použiť.

Jedine ked ste znovu otvorili ten program pridali tam tento subr a zaali to heslo a dali odheslovať. Malo to aj jednu vyhodu takú malú že ked ste sa v tom hesle pomýlili tak ten subor sa automaticky vymazal a bol v riti.

Viem že som si ho stiahol na nejakej freestranke ale už neviem kde neviete niekto ako sa volal ?
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Velmi jednoduchy na ovladanie, pomocou programu vytvoris virtulny disk, pripojiš ho v programe a zadaš heslo. Je zadarmo a velmi velmi jednoduchy zato učinny: http://www.dekart.com/products/encrypti ... isk_light/
skener
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa skener »

skener napísal:Zdravim

Tiež by ma zaujimal nazov jedneho programu. asi pred rokom som ho mal bola aj freeverzia niekde ktora sa dala použiť 7 krat aspon sa mi zdá.

Viem že sa neinštaloval a zaberal skoro nič.
Bol to jednoduchý program ktorému ste len povedali ktorý subor chceťe a a aké heslo mu dať. On to spravil a potom ten subor vizeral tak že stratil svoju ikonu a tváril sa windows že ho už nevie prečitať. Takže ste ho mohli mať hoci kde on sa proste nedal použiť.

Jedine ked ste znovu otvorili ten program pridali tam tento subr a zaali to heslo a dali odheslovať. Malo to aj jednu vyhodu takú malú že ked ste sa v tom hesle pomýlili tak ten subor sa automaticky vymazal a bol v riti.

Viem že som si ho stiahol na nejakej freestranke ale už neviem kde neviete niekto ako sa volal ?
JaJ a teraz ma napadlo že sa mi zdá že to bol český alebo slovenský program !
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

celkom dobry prog je Cryptext :wink:
Header
Professional
Professional

Re: Uzamykanie a zaheslovanie adresarov

Príspevok od používateľa Header »

Trochu to tu oživím. Potreboval by som radu ohľadom Microsoft Private Folder. Raz som v ňom mal nahádzané obrázky ale už ani neviem prečo, presunul som ich niekde na disk. Zabudol som na to a teraz po dlhom čase som si na to spomenul a našiel tie súbory, problém bol ale v tom, že fyzicky síce na disku sú (ukazuje ich veľkosť, rozlíšenie, čas vytvorenia atd) ale nejdú mi zobraziť. Keď otvorím napr fotku v ACDSee tak mi vypíše že "zdrojový dátový formát nebol rozpoznaný". Skúšal som ich hodiť späť do toho MPF ale nepomohlo.
Vedel by niekto radu ako to mám rozchodiť?
K+ istá, ďakujem.
Napísať odpoveď