Uzamykanie a zaheslovanie adresarov
Uzamykanie a zaheslovanie adresarov
Hladam nazov programceka na uzamykanie a zaheslovanie existujucich adresarov, v ktorych je diskretny obsah. Nechcem krypovaci program a ani vyuzivat zdielanie adresarov. Nasiel som programcek Microsoft Private Folder, ktory si vsak vytvara vlastny uzamkynatelny adresar priamo na ploche. Avsak po odinstalovani programu ci nutnosti preinstalovat Win. sa nenavratne strati cely obsah adresara. Potrebujem zaheslovat existujuci adresar a na disku, ktory si urcim ja, nie adresar na ploche.
-
qwerty-xyz
Re: Uzamykanie a zaheslovanie adresarov
acess administratorbager3000 napísal:Hladam nazov programceka na uzamykanie a zaheslovanie existujucich adresarov, v ktorych je diskretny obsah. Nechcem krypovaci program a ani vyuzivat zdielanie adresarov. Nasiel som programcek Microsoft Private Folder, ktory si vsak vytvara vlastny uzamkynatelny adresar priamo na ploche. Avsak po odinstalovani programu ci nutnosti preinstalovat Win. sa nenavratne strati cely obsah adresara. Potrebujem zaheslovat existujuci adresar a na disku, ktory si urcim ja, nie adresar na ploche.
Zdravim
Tiež by ma zaujimal nazov jedneho programu. asi pred rokom som ho mal bola aj freeverzia niekde ktora sa dala použiť 7 krat aspon sa mi zdá.
Viem že sa neinštaloval a zaberal skoro nič.
Bol to jednoduchý program ktorému ste len povedali ktorý subor chceťe a a aké heslo mu dať. On to spravil a potom ten subor vizeral tak že stratil svoju ikonu a tváril sa windows že ho už nevie prečitať. Takže ste ho mohli mať hoci kde on sa proste nedal použiť.
Jedine ked ste znovu otvorili ten program pridali tam tento subr a zaali to heslo a dali odheslovať. Malo to aj jednu vyhodu takú malú že ked ste sa v tom hesle pomýlili tak ten subor sa automaticky vymazal a bol v riti.
Viem že som si ho stiahol na nejakej freestranke ale už neviem kde neviete niekto ako sa volal ?
Tiež by ma zaujimal nazov jedneho programu. asi pred rokom som ho mal bola aj freeverzia niekde ktora sa dala použiť 7 krat aspon sa mi zdá.
Bol to jednoduchý program ktorému ste len povedali ktorý subor chceťe a a aké heslo mu dať. On to spravil a potom ten subor vizeral tak že stratil svoju ikonu a tváril sa windows že ho už nevie prečitať. Takže ste ho mohli mať hoci kde on sa proste nedal použiť.
Jedine ked ste znovu otvorili ten program pridali tam tento subr a zaali to heslo a dali odheslovať. Malo to aj jednu vyhodu takú malú že ked ste sa v tom hesle pomýlili tak ten subor sa automaticky vymazal a bol v riti.
Viem že som si ho stiahol na nejakej freestranke ale už neviem kde neviete niekto ako sa volal ?
Velmi jednoduchy na ovladanie, pomocou programu vytvoris virtulny disk, pripojiš ho v programe a zadaš heslo. Je zadarmo a velmi velmi jednoduchy zato učinny: http://www.dekart.com/products/encrypti ... isk_light/
JaJ a teraz ma napadlo že sa mi zdá že to bol český alebo slovenský program !skener napísal:Zdravim
Re: Uzamykanie a zaheslovanie adresarov
Trochu to tu oživím. Potreboval by som radu ohľadom Microsoft Private Folder. Raz som v ňom mal nahádzané obrázky ale už ani neviem prečo, presunul som ich niekde na disk. Zabudol som na to a teraz po dlhom čase som si na to spomenul a našiel tie súbory, problém bol ale v tom, že fyzicky síce na disku sú (ukazuje ich veľkosť, rozlíšenie, čas vytvorenia atd) ale nejdú mi zobraziť. Keď otvorím napr fotku v ACDSee tak mi vypíše že "zdrojový dátový formát nebol rozpoznaný". Skúšal som ich hodiť späť do toho MPF ale nepomohlo.
Vedel by niekto radu ako to mám rozchodiť?
K+ istá, ďakujem.
Vedel by niekto radu ako to mám rozchodiť?
K+ istá, ďakujem.