Guns`N`Roses

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Vigor
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Guns`N`Roses

Príspevok od používateľa Vigor »

Tak ma napadlo, zalozit temu o mojej oblubenej skupine, ak tu uz taka je tak prepacte, no ja som ju fakt nenasiel :) .

Co hovorite na dlho ohlasovany album Chinese Democracy, tesite sa nan ci nie. Ja osobne by som bol radsej ak by to Axl nechal tak a nesnazil sa uz tazit zo znacky GNR. Neocakavam, ze album bude mat uspech, skor zhorsi pohlad ludi na tuto fantasticku kapelu.
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

na Gn'R bola iba jedna vec dobra - slash, a aj to nie v kazdej pesnicke

apetite bol super, zvysok bol takmer odpad podla mna...hlavne use your illusion, podla mna je az moc precenovany, kluden by sa dal skratit cely dvoj album na nejakych 8 pesniciek, aj to by bola asi vacsina z nich single...
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

uff jednu dobru pesnicku ted od nich pocuvam vola sa Don't Cry
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

je jedno ci bude kvalitny, alebo nie, stavim sa ze bude po vydani najpredavanejsim albumom v USA
-ak teda vobec vyjde, Axle sice tvrdi ze uz je hotovy a vydanie zdrzuju iba obchodne zalezitosti, ale po tolkych odkladoch a dohadoch by som nebol prekvapeny, keby sa to zas nejak zvrtlo...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Step256 napísal:uff jednu dobru pesnicku ted od nich pocuvam vola sa Don't Cry
jj dont cry mam a pocuvam a zvysok nepoznam a ani nechcem poznat
ttt4
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ttt4 »

Moja najoblubenejsia kapela. To ze to uz nikdy nebude ako za starych cias je jasne ,ale aj tak by to axl vydat mal. Pesnicky co budu na chines democracy su podla mna v pohode aj ked ich mam vo velmi slabej kvalite.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Guns And Fukin' Roses Rulezzz ... Co na nich povedat? No proste, na nich som akosi vyrastol a na nich akosi zomriem. Super texty, super hudba a este suprovejsia gitarka :smt035 ...
Mam od nich vsetko + neake tie bonusy pomimo. Jedina vyhrada je hadam ku Axlovi. Jak dal do kopy celu tuto bandu, tak ju aj rozkur... rozdrbal. Co uz, keby to este chvilocku tahaju, myslim ze by aspirovali na najlepsiu punk-rock skupinu na svete a vsetkych cias. Skoda.
Tato nova hatlanina, co Axl dal do kopy, to uz nie je to .. prave. Videl som par ich vystupeni a mal som z nich velmo divny pocit. Capice sta by prislusnici KKK, Axl s dredmi .. co ja viem?
Ale ti pravi, origos Gunsaci, to je proste ppcofka!!! :smt048

:smt035
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

ze jak ja mam rad hudbu?
ze guns'n'roses?
ze ja som fanusik velky som! :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

pinacolada napísal:jj dont cry mam a pocuvam a zvysok nepoznam a ani nechcem poznat
toto mi nejak nedocvaklo?!... :shock:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

GNR boli vzdi kvalitni, a v tych dobach sa vymykali z radu hlavne hudbou a tym,ze axl asi ako jediny frontman nemal trvalu :D co sa hudby tyka - dobre texty,dobra hudba(welcome to the jungle,paradise city,dont cry,anything goes,november rain,....) ale neviem neviem co to bude toto nove, ked to vyjde stiahnem a posudim,ale netesim sa
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Najlepšia pesnička od nich je November Rain.. Hlavne keď si to preložíte :) Má to niečo do seba !!!
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

Guns su moja najoblubenejsia kapela, no nesuhlasim stym, ze jedine dobre vnich bol slash, clovek co toto povedal ocividne moc nevidel do zakulisia, Slash je grandiozny gitarista(imho jeden s najlepsich na svete), avsak nie cela kapela, on prisiel do povodnej formacie az na poslednu chvilu, zaklad bol izzy a duff, izzy bol hlavny skladatel a textar, sola si samozrejme pisal Slash, avsak tvrdit ze zbitok je zberba a Slash je jediny a uzasny je prinajmensom trosku pritiahnute za vlasy.

co sa tyka New GN´R: videl som par vystupeni a moc ma to neoslovilo, no s principu si cinsku demokraciu urcite kupim, aj ked pochybujem, ze by sa Axlovy mohlo podarit vzkriesit povodneho ducha GN´R, to uz potom skor Velvet Revolver...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

pinacolada napísal:jj dont cry mam a pocuvam a zvysok nepoznam a ani nechcem poznat
Tak toto som fakt nepochopil... :?

Fall- plny suhlas, Slash mozno bol ikona kapely, no urcite sa neda povedat, ze vsetci ostatni boli odpad. Cela povodna zostava robila skvelu hudbu, ta kapela mala nieco do seba, co napr. v dnesnej dobre uz ziadne skupiny proste nemaju, a nebolo to iba o gitarovych solach.

Co som videl nejake novsie koncerty, tak nic moc. Axl ma dredy, novi hudobnici v kapele na mna posobia ako chladni profesionaly v tom najhorsom slova zmysle, proste aj starsie pecky ako Sweet child O`mine, Welcome to the jungle a pod. vyzeraju v ich podani nudne, bez energie, a energia bola jedna z veci, ktora stary GNR charakterizovalo. Jaj, preco to Axl nenecha tak a ide kazit reputaciu legende...
RoC.k
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoC.k »

moja naj skupina :D november rain , dont cry, knockin, patience,..... prosto super kapela ale teraz uz je to viac menej o nicom ked tam je len axl , slash bol naj , ale cital som ze sa maju vratit v povodnej zostave a tak vydat chinese democrasy , tak keby hej ta parada
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Tiez niekedy pre mna best.Izzy Stradlin-podla mna srdce GNR. :? Hoci mnoho ludi pise o Slashovi a Axlovi..Jeho odchodom skoncila aj kapela.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

G´n´R absulutne nemusim a slash vyzera s tym klobucikom ako kkt.
SRneC
Addict
Addict

axXis napísal:G´n´R absulutne nemusim a slash vyzera s tym klobucikom ako kkt.
takyto poje**** blues to neni pre teba ze? 8) inak je to cylinder

dakujem bohu za rozmanitost sveta
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

SRneC napísal:poje**** blues
kedy som napisal nieco taketo? Povedal som, ze ich nemusim to ale neznamena, ze niesu trabars aj najlepsia punk-rockova kapela ever (ci jako to tu niekto tituloval) mne sa tiez kopa ludie serie do hudby, ze to je nepocuvatelny odpad a co teraz. Budem plakat?
SRneC
Addict
Addict

ja placem? :)
je tvoja vec co mozes a co nemozes... inak kto to tu nazval punkrock? :x
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

SRneC napísal:ja placem? :)
je tvoja vec co mozes a co nemozes... inak kto to tu nazval punkrock? :x
kinjeril napísal:Guns And Fukin' Roses Rulezzz ... Co na nich povedat? No proste, na nich som akosi vyrastol a na nich akosi zomriem. Super texty, super hudba a este suprovejsia gitarka :smt035 ...
Mam od nich vsetko + neake tie bonusy pomimo. Jedina vyhrada je hadam ku Axlovi. Jak dal do kopy celu tuto bandu, tak ju aj rozkur... rozdrbal. Co uz, keby to este chvilocku tahaju, myslim ze by aspirovali na najlepsiu punk-rock skupinu na svete a vsetkych cias. Skoda.
Tato nova hatlanina, co Axl dal do kopy, to uz nie je to .. prave. Videl som par ich vystupeni a mal som z nich velmo divny pocit. Capice sta by prislusnici KKK, Axl s dredmi .. co ja viem?
Ale ti pravi, origos Gunsaci, to je proste ppcofka!!! :smt048

:smt035
Next time read better.
Napísať odpoveď