Co hovorite na dlho ohlasovany album Chinese Democracy, tesite sa nan ci nie. Ja osobne by som bol radsej ak by to Axl nechal tak a nesnazil sa uz tazit zo znacky GNR. Neocakavam, ze album bude mat uspech, skor zhorsi pohlad ludi na tuto fantasticku kapelu.
Guns`N`Roses
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Guns`N`Roses
Tak ma napadlo, zalozit temu o mojej oblubenej skupine, ak tu uz taka je tak prepacte, no ja som ju fakt nenasiel
.
Co hovorite na dlho ohlasovany album Chinese Democracy, tesite sa nan ci nie. Ja osobne by som bol radsej ak by to Axl nechal tak a nesnazil sa uz tazit zo znacky GNR. Neocakavam, ze album bude mat uspech, skor zhorsi pohlad ludi na tuto fantasticku kapelu.
-
pinacolada
Guru wannabe
Guns And Fukin' Roses Rulezzz ... Co na nich povedat? No proste, na nich som akosi vyrastol a na nich akosi zomriem. Super texty, super hudba a este suprovejsia gitarka
...
Mam od nich vsetko + neake tie bonusy pomimo. Jedina vyhrada je hadam ku Axlovi. Jak dal do kopy celu tuto bandu, tak ju aj rozkur... rozdrbal. Co uz, keby to este chvilocku tahaju, myslim ze by aspirovali na najlepsiu punk-rock skupinu na svete a vsetkych cias. Skoda.
Tato nova hatlanina, co Axl dal do kopy, to uz nie je to .. prave. Videl som par ich vystupeni a mal som z nich velmo divny pocit. Capice sta by prislusnici KKK, Axl s dredmi .. co ja viem?
Ale ti pravi, origos Gunsaci, to je proste ppcofka!!!

Mam od nich vsetko + neake tie bonusy pomimo. Jedina vyhrada je hadam ku Axlovi. Jak dal do kopy celu tuto bandu, tak ju aj rozkur... rozdrbal. Co uz, keby to este chvilocku tahaju, myslim ze by aspirovali na najlepsiu punk-rock skupinu na svete a vsetkych cias. Skoda.
Tato nova hatlanina, co Axl dal do kopy, to uz nie je to .. prave. Videl som par ich vystupeni a mal som z nich velmo divny pocit. Capice sta by prislusnici KKK, Axl s dredmi .. co ja viem?
Ale ti pravi, origos Gunsaci, to je proste ppcofka!!!
GNR boli vzdi kvalitni, a v tych dobach sa vymykali z radu hlavne hudbou a tym,ze axl asi ako jediny frontman nemal trvalu
co sa hudby tyka - dobre texty,dobra hudba(welcome to the jungle,paradise city,dont cry,anything goes,november rain,....) ale neviem neviem co to bude toto nove, ked to vyjde stiahnem a posudim,ale netesim sa
Guns su moja najoblubenejsia kapela, no nesuhlasim stym, ze jedine dobre vnich bol slash, clovek co toto povedal ocividne moc nevidel do zakulisia, Slash je grandiozny gitarista(imho jeden s najlepsich na svete), avsak nie cela kapela, on prisiel do povodnej formacie az na poslednu chvilu, zaklad bol izzy a duff, izzy bol hlavny skladatel a textar, sola si samozrejme pisal Slash, avsak tvrdit ze zbitok je zberba a Slash je jediny a uzasny je prinajmensom trosku pritiahnute za vlasy.
co sa tyka New GN´R: videl som par vystupeni a moc ma to neoslovilo, no s principu si cinsku demokraciu urcite kupim, aj ked pochybujem, ze by sa Axlovy mohlo podarit vzkriesit povodneho ducha GN´R, to uz potom skor Velvet Revolver...
co sa tyka New GN´R: videl som par vystupeni a moc ma to neoslovilo, no s principu si cinsku demokraciu urcite kupim, aj ked pochybujem, ze by sa Axlovy mohlo podarit vzkriesit povodneho ducha GN´R, to uz potom skor Velvet Revolver...
-
Vigor
King
Tak toto som fakt nepochopil...pinacolada napísal:jj dont cry mam a pocuvam a zvysok nepoznam a ani nechcem poznat
Fall- plny suhlas, Slash mozno bol ikona kapely, no urcite sa neda povedat, ze vsetci ostatni boli odpad. Cela povodna zostava robila skvelu hudbu, ta kapela mala nieco do seba, co napr. v dnesnej dobre uz ziadne skupiny proste nemaju, a nebolo to iba o gitarovych solach.
Co som videl nejake novsie koncerty, tak nic moc. Axl ma dredy, novi hudobnici v kapele na mna posobia ako chladni profesionaly v tom najhorsom slova zmysle, proste aj starsie pecky ako Sweet child O`mine, Welcome to the jungle a pod. vyzeraju v ich podani nudne, bez energie, a energia bola jedna z veci, ktora stary GNR charakterizovalo. Jaj, preco to Axl nenecha tak a ide kazit reputaciu legende...
-
axxis
Addict
SRneC napísal:ja placem?![]()
je tvoja vec co mozes a co nemozes... inak kto to tu nazval punkrock?
Next time read better.kinjeril napísal:Guns And Fukin' Roses Rulezzz ... Co na nich povedat? No proste, na nich som akosi vyrastol a na nich akosi zomriem. Super texty, super hudba a este suprovejsia gitarka...
Ale ti pravi, origos Gunsaci, to je proste ppcofka!!!![]()