cudny problem s icq
cudny problem s icq
kamos ma problem s icq neda sa mi pripojit z jeho pc ani zo ziadneho ineho pripaja sa asi 5 minut a napise ze vyprsal casovy limit pritom si heslo nemenil ani nic take co to zas je daky trojan alebo co? ale to si nemyslim to by neslo iba z jeho pc nie? ale horsie je ze v icq ma daktore dost dvolezite kontakty 
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: cudny problem s icq
odporucam nech ICQ vymaze a da si QIP -paradna vecbulo napísal:kamos ma problem s icq neda sa mi pripojit z jeho pc ani zo ziadneho ineho pripaja sa asi 5 minut a napise ze vyprsal casovy limit pritom si heslo nemenil ani nic take co to zas je daky trojan alebo co? ale to si nemyslim to by neslo iba z jeho pc nie? ale horsie je ze v icq ma daktore dost dvolezite kontakty
Re: cudny problem s icq
R1k1nko napísal:odporucam nech ICQ vymaze a da si QIP -paradna vec
no sak prave pouziva qip nejde
-
audiotrack
VIP
ešte stále existuje trillian, gaim a more ďalších.. no ja som mal podobný problém, že nešiel ani qip ani gaim ani icq.. nakoniec mi ide pripojiť cez mirandu. Neviem ale kde bol problém, pretože sa to stalo zo dňa na deň (nepridával som nové kontakty ani nič.. proste zrazu nešlo, pc som scanoval.. nechápem)
presne toto sa stalo aj jemu skusali sme uz vsetky mozne ale stale nic co robit len nepiste zalozit nove icq pretoze to by bola katastrofaaudiotrack napísal:ešte stále existuje trillian, gaim a more ďalších.. no ja som mal podobný problém, že nešiel ani qip ani gaim ani icq.. nakoniec mi ide pripojiť cez mirandu. Neviem ale kde bol problém, pretože sa to stalo zo dňa na deň (nepridával som nové kontakty ani nič.. proste zrazu nešlo, pc som scanoval.. nechápem)
Ked ste uz vyskusali vsetkych moznych klientov, tak je tu este alternativa. Ak ma niektory tvoj kamarat/znamy MAC tak skuste to tam, mozno to bude zasa nejaky windowsacky bug.
Alebo nech si zapne QIP, tam aj ked sa nemoze pripojit ma moznost vidiet contact list, tak nech si vsetky kontakty zkopiruje a vytvori novy ucet, z ktoreho ich bude kontaktovat. Good luck
Alebo nech si zapne QIP, tam aj ked sa nemoze pripojit ma moznost vidiet contact list, tak nech si vsetky kontakty zkopiruje a vytvori novy ucet, z ktoreho ich bude kontaktovat. Good luck
-
bellatrix9999
Light Expert
stale nevies cim to bolo? Mne sa stalo presno toto iste, zo dna na den mi neslo pripojit sa s icq5.0 ani icq5.1... coz nechapem, pretoze s mirandou ide v pohodicke..audiotrack napísal:ešte stále existuje trillian, gaim a more ďalších.. no ja som mal podobný problém, že nešiel ani qip ani gaim ani icq.. nakoniec mi ide pripojiť cez mirandu. Neviem ale kde bol problém, pretože sa to stalo zo dňa na deň (nepridával som nové kontakty ani nič.. proste zrazu nešlo, pc som scanoval.. nechápem)