cudny problem s icq

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
bulo
Light Expert
Light Expert

cudny problem s icq

Príspevok od používateľa bulo »

kamos ma problem s icq neda sa mi pripojit z jeho pc ani zo ziadneho ineho pripaja sa asi 5 minut a napise ze vyprsal casovy limit pritom si heslo nemenil ani nic take co to zas je daky trojan alebo co? ale to si nemyslim to by neslo iba z jeho pc nie? ale horsie je ze v icq ma daktore dost dvolezite kontakty :(
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Mozno je to este ten stary problem s avatarmi ostatnych uzivatelov.
Ked to robilo mne, tak sa dalo napojit cez icq2go alebo icq2003. Ale najlepsie je aj tak prejst k alternativnemu klientovi :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: cudny problem s icq

Príspevok od používateľa R1k1nko »

bulo napísal:kamos ma problem s icq neda sa mi pripojit z jeho pc ani zo ziadneho ineho pripaja sa asi 5 minut a napise ze vyprsal casovy limit pritom si heslo nemenil ani nic take co to zas je daky trojan alebo co? ale to si nemyslim to by neslo iba z jeho pc nie? ale horsie je ze v icq ma daktore dost dvolezite kontakty :(
odporucam nech ICQ vymaze a da si QIP -paradna vec :)
bulo
Light Expert
Light Expert

Re: cudny problem s icq

R1k1nko napísal:odporucam nech ICQ vymaze a da si QIP -paradna vec :)

no sak prave pouziva qip nejde :( to ani cez mirandu ani cez normal icq co stym? ludia help
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ešte stále existuje trillian, gaim a more ďalších.. no ja som mal podobný problém, že nešiel ani qip ani gaim ani icq.. nakoniec mi ide pripojiť cez mirandu. Neviem ale kde bol problém, pretože sa to stalo zo dňa na deň (nepridával som nové kontakty ani nič.. proste zrazu nešlo, pc som scanoval.. nechápem)
bulo
Light Expert
Light Expert

audiotrack napísal:ešte stále existuje trillian, gaim a more ďalších.. no ja som mal podobný problém, že nešiel ani qip ani gaim ani icq.. nakoniec mi ide pripojiť cez mirandu. Neviem ale kde bol problém, pretože sa to stalo zo dňa na deň (nepridával som nové kontakty ani nič.. proste zrazu nešlo, pc som scanoval.. nechápem)
presne toto sa stalo aj jemu skusali sme uz vsetky mozne ale stale nic co robit len nepiste zalozit nove icq pretoze to by bola katastrofa
bulo
Light Expert
Light Expert

viete niekto poradit pls skusili sme rozne programy ale aj tak to nejde pls help
jakub199
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jakub199 »

ja som hodil tu slovensku verziu a tam mi vobec nejdu tzers hoci na ENG verzii isli neviete v com to moze byt
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ked ste uz vyskusali vsetkych moznych klientov, tak je tu este alternativa. Ak ma niektory tvoj kamarat/znamy MAC tak skuste to tam, mozno to bude zasa nejaky windowsacky bug.
Alebo nech si zapne QIP, tam aj ked sa nemoze pripojit ma moznost vidiet contact list, tak nech si vsetky kontakty zkopiruje a vytvori novy ucet, z ktoreho ich bude kontaktovat. Good luck
bellatrix9999
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bellatrix9999 »

audiotrack napísal:ešte stále existuje trillian, gaim a more ďalších.. no ja som mal podobný problém, že nešiel ani qip ani gaim ani icq.. nakoniec mi ide pripojiť cez mirandu. Neviem ale kde bol problém, pretože sa to stalo zo dňa na deň (nepridával som nové kontakty ani nič.. proste zrazu nešlo, pc som scanoval.. nechápem)
stale nevies cim to bolo? Mne sa stalo presno toto iste, zo dna na den mi neslo pripojit sa s icq5.0 ani icq5.1... coz nechapem, pretoze s mirandou ide v pohodicke..
Napísať odpoveď