RAM
-
dj-traktorista
Light Expert
RAM
chystam sa kupit novu ram-ku ...teraz mam AM1 512MB .poradte ze ci si mam kupit AM1 k mojej AM1-ke alebo inu znacku ...ci nebudu robit dake konflikty??
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Re: RAM
Záleží, či bude tá nová kompatibilná s doskoudj-traktorista napísal:chystam sa kupit novu ram-ku ...teraz mam AM1 512MB .poradte ze ci si mam kupit AM1 k mojej AM1-ke alebo inu znacku ...ci nebudu robit dake konflikty??
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
Ukazem ti to v pohode > vsetko to iste, jedna doska MSI a druha nejaka ASUS/GB proste hocico a ukazem ti ako v MSI doske nepojde ta RAMka korektne a v ostatnych to pojde, pritom RAM, CPU, PSU vsetko ostane... Sice MSI by som nepovazoval za dosku ale...t0m4s3 napísal:nie tak uplne. Ak ma A64, tak ma radic pamate integrovany v procesore a tym padom nieco ako kompatibilita s doskou neexistuje. Idealne bude ak kupis pamat, ktora bude parametrovo co najviac podobna tej tvojej - najlepsie uplne identicka.
-
t0m4s3
Admin
To ale nie je problem kompatibility doska <=> pamate, chybu hladaj niekde inde.misokgb napísal:Ukazem ti to v pohode > vsetko to iste, jedna doska MSI a druha nejaka ASUS/GB proste hocico a ukazem ti ako v MSI doske nepojde ta RAMka korektne a v ostatnych to pojde, pritom RAM, CPU, PSU vsetko ostane... Sice MSI by som nepovazoval za dosku ale...
-
misokgb
King
Ale je, kedze na inych doskach to beha v poho, nie je pravda, ze vsetko zalezi LEN od pamatoveho radica v CPU, isteze to je najdolezitejsie, ale tak isto na to vplyva aj doska, ide to cez nu, takze ma na tom podiel a tie shity od MSI je jasny priklad...t0m4s3 napísal:To ale nie je problem kompatibility doska <=> pamate, chybu hladaj niekde inde.