ob3l1x napísal:SE K800i nema operacny system cize nezavadzaj ludi ... nema symbian ani WM ani linux ...
ok tak aby si spal mily moj opravujem na NEMA SYMBIAN, aby som nezavadzal ludi ako si to nazval. Snad som ti nespravil nejake trvalejsie ujmy tym mojim predchadzajucim vyrokom (a tymto taktiez)....
mam Siemens S65 a ide ma z neho
tvari sa ze nieco vie, ale on sa len tak tvari. vypne sa kedy chce a strajkuje mu 0. a ze 1,3 Mpix. fotak! no to isto-foti horsie jag LG 640x480
Motorola MPx220.
Stale tvrdim, motorola mala prvy telefon a patri medzi spicku.
Mal som viacero typov, ale nikdy viac Nokiu. Kto ma zo znamych Nokiu tak kazda druha bola uz bola v oprave. Tyka sa to aj N70.
neviem čo je na celom symbiane také "múdre" to isté len sa tam dá viac programov nainštalovať a poznám aj hlúpe telefóny na ktoré sa ani tie múdre nehrabú
ob3l1x napísal:Aky mate mobil ? pre nezasvatenych mobily sa delia na tzv. "Inteligentne" - maju operacny system : Symbian, Windows Mobile a "Hlupe" - maju uzavrety operacny system
napiste aj typ telefonu
no a mozem zacat doteraz som mal same hlupe telefony az teraz sa mi dostala do ruk Nokia 6630 SymbianOS 8.0 S60 FW 5.03.08 a zatial som velmi spokojny co nema dorobim (teda ked sa da)
no ja mam k800i bez operacneho systemu.....a som spokojny....pretoze co si nemozem do nho dat...si skonvertujem alebo upravim tak aby som si to tam dat mohol......okrem toho video o formate mpeg4 a rozliseni 320x240 nie je k zahodeniu..hehe,.....
qwerty-xyz napísal:no ja mam k800i bez operacneho systemu.....a som spokojny....pretoze co si nemozem do nho dat...si skonvertujem alebo upravim tak aby som si to tam dat mohol......okrem toho video o formate mpeg4 a rozliseni 320x240 nie je k zahodeniu..hehe,.....
a co take si do neho skonvertujes ? HUDBU, VIDEO (lol) ?
mikkimikki napísal:a co take si do neho skonvertujes ? HUDBU, VIDEO (lol) ?
no hudbu davam do kvality mp4 a video by si videl tu nadheru ked sa to prehrava..okrem toho....so spravnymi java aplikaciami...si urobis.....hocico....
som mal taky java....ze som pozeral..pdf....teraz mam EXEL...a pover point som mal tiez.......cisto na prehratie prezentacie..... hehehe.....
qwerty-xyz napísal:no hudbu davam do kvality mp4 a video by si videl tu nadheru ked sa to prehrava..okrem toho....so spravnymi java aplikaciami...si urobis.....hocico....
som mal taky java....ze som pozeral..pdf....teraz mam EXEL...a pover point som mal tiez.......cisto na prehratie prezentacie..... hehehe.....
lol .. si myslis ze moja 6280 neprehrava video v 240x320 (ta ho narozdiel od K800 dokaze v takom rozliseni a este vyssom nahravat ), no a java sa stale nevyrovna SYMBIANu ... zozen napr jaovy MP3, OGG, a podobny prehravac alebo napr. program ktory sa dokaze spojit s Bluetooth GPS a urcit polohu , neviem to isto ale zda sa mi ze som mal v starej 6600 aj ZIP , a pod veci ..... (PS: ak chces kecat o takychto veciach tak vytvor radsej novu temu lebo tato tema sluzi na nieco ine a nebudeme tu SPAMovat)
Mám "hlúpu" nokiu 6233 a som s ňou úplne spokojný ... Niekomu zrejmä vyhovujú telefóny s otvoreným operačným systémom, ja zatial nevidím dôvod prečo sa vdať svojich "hlúpych" telefónov...Možno raz...uvidíme...
ja mám hlúpučkú nokiu 6101 irda má,smskovať sa dá,telefonovať tiež,aj obcas obrazky s kamosmi poposielat cez irda...a thak dalej a dalej az raz zazvoni zvonec a rozpravky je koniec!