Odpustili by ste neveru ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Odpustili by ste neveru ?

Urcite nie.. Uplne by u mna stratil(a) dôveru.
188
47%
Keby to je dlhodobe, tak nie, ale jeden krat sa este da prezit.
102
26%
Keby tu osobu velmi lubim, tak aj 2 nevery, ale 3 by znamenala koniec..
29
7%
Opätoval by som neveru, hoci aj donekonecna.. Ale neviem, ci som uplne v poriadku.
6
2%
Neviem
72
18%

Celkom hlasov: 397

Vigor
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Naozaj zavisi od okolnosti, pretoze na tuto otazku nemam jednoznacnu odpoved. najprv som chcel povedat nie, no potom som si spomenul, ved laska nema logiku, a ked niekoho lubim, nekonam ako by bolo mozno spravne( podviedla mna=koniec) ale podla srdca...
lukasione
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lukasione »

Vigor napísal:Naozaj zavisi od okolnosti, pretoze na tuto otazku nemam jednoznacnu odpoved. najprv som chcel povedat nie, no potom som si spomenul, ved laska nema logiku, a ked niekoho lubim, nekonam ako by bolo mozno spravne( podviedla mna=koniec) ale podla srdca...
podla srdca...ked ju milujes a nechces ju opustit tak si povies ze tej osobe das druhu sancu...podla mna...
Neregistrovaný

Príspevok od používateľa Neregistrovaný »

podla mna v urcitych pripadoch moze nevera naopak dany vztah aj posilnit.. pokial si clovek uvedomi, ako velmi schybil, a ten druhy mu odpusti, tak to podla mna moze byt este lepsie ako predtym.
cisto moj nazor, nikomu nevnucujem.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

exe napísal:podla mna v urcitych pripadoch moze nevera naopak dany vztah aj posilnit.. pokial si clovek uvedomi, ako velmi schybil, a ten druhy mu odpusti, tak to podla mna moze byt este lepsie ako predtym.
cisto moj nazor, nikomu nevnucujem.
Ty si ešte nemal frajerku všakže?
A ak si mal, ešte ťa nepodviedla nie?
Nevera posilní vzťah? To si prosím ťa počul kde?
Každá rada skúsených odborníkov hovorí, ak ste podviedli, za každú cenu sa tento skutok snažte zatajiť. Po nevere už vzťah nikdy nebude taký krásny a čistý ako pred ňou...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

eritrocit napísal:Každá rada skúsených odborníkov hovorí, ak ste podviedli, za každú cenu sa tento skutok snažte zatajiť. Po nevere už vzťah nikdy nebude taký krásny a čistý ako pred ňou...
Alebo este lepsie, nepodvadzajte svojich partnerov.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Vigor napísal:Alebo este lepsie, nepodvadzajte svojich partnerov.
Toto je najlepšia prevencia...súhlas.
Neregistrovaný

eritrocit napísal:Ty si ešte nemal frajerku všakže?
A ak si mal, ešte ťa nepodviedla nie?
Nevera posilní vzťah? To si prosím ťa počul kde?
Každá rada skúsených odborníkov hovorí, ak ste podviedli, za každú cenu sa tento skutok snažte zatajiť. Po nevere už vzťah nikdy nebude taký krásny a čistý ako pred ňou...
Som dievca, frajerov som uz nejakych mala. Ja som podvedena v pravom slova zmysle nastastie nebola, ale aj tak si myslim, ze je mozne aj to, com som napisala. Napisala som tam, ze "v urcitych pripadoch". Pokial clovek svoju lutost mysli vazne a tomu druhemu na nom aj tak zalezi. Pretoze poznam aj takych ludi. Pretoze podla mna je odpustenie pekne. Ci uz nevery alebo cohokolvek ineho. A znie to strasne sentimentalne a klisoidne, ale laska ma byt silnejsia ako nenavist. Tym nemyslim odpustat neveru pravidelne, ale ked sa to stane raz.. Tym samozrejme sa nezastavam nevery ako takej. Je to podla mna hnus. Nie som ziadny idealista, ale poznam aj taketo pripady a pride mi to pekne. Co ovsem neznamena, ze ja by som sa zachovala rovnako..
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

ide o to ci by mi o nevere poveda, alebo by som to zistil sam...a podla toho by som to riesil...Ked mi povie o nevere a povie ze to viac nespravi ze ma lubi tak preco by som jej neodpustil...ale ked by som na to dosiel sam tak snou aj snim amen :D

exe a eritrocit - obidvaja mate v niecom pravdu..Nevera moze byt v urcitych pripadoch prospesna, ale to uz v tych vyssych rokoch...poxybujem ze je dobra v zacinajucom vztahu :D ...hehe
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Neveru by som nevedel odpustit. Podla mna je to velka zrada a narusenie dovery medzi partnermi.
Neregistrovaný

Toxikoman napísal:exe a eritrocit - obidvaja mate v niecom pravdu..Nevera moze byt v urcitych pripadoch prospesna, ale to uz v tych vyssich rokoch...poxybujem ze je dobra v zacinajucom vztahu :D ...hehe
mas veru pravdu. moje chapanie asi uz zasahuje dllhorocne vztahy, mozno az po dlhych rokoch manzelstva..
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Odpustil, ale nasmu vztahu by to bol asi koniec. :? Uz by som asi nedokazal viac doverovat a vravieva sa, ze podviedol raz, podvedie druhy krat
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Nie nie a este raz NIE!!! :)

//kinjeril: To si mohol vyjadrit aj v hlasovani, nie? Zbytocny posthunt.
patex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa patex »

zalezalo by ako by to spravila...ak by sa vyspla s inym ...tazko by som snou chcel este nieco mat...Nemohol by som snou potom spavat ked v nej bol iny...nech si ju necha :lol:
-Hajkli-
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa -Hajkli- »

Rozhodne asi nie uz som babe neodpustil aj jemnejsiu vec. Ja som dost nedovercivy voci ludom a tak za takuto vec by som si uz nikdy nebol isty a verit by som jej tiez nemohol. A to iste by som cakal od nej keby som ju ja podviedol.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

pekne vsetci tu mate nejake svoje nazory ja vam ich neberiem ale ja sap riznam ze nebol este nastastie v take jsituacii a tiez neviem absolutne co by som spravil to by som zistil podla citu kdanej osobe a ci mi za to stojia tak uvazoval by som dlhsie ale neviem ako by som zareagval mozno odpustil mozno znenavidel neviem :?
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Neveru by som neodpustil! Prečo? poslal by som ju do čerta a viac by som ju nechcel vidieť. predstava, že by sa mojej milovanej holky dotýkal iný chlap a bol s nou by ma zničila. nedokázal by som sa jej dotknúť ako ako predtým. neveril by som jej!
A nechápem ľudí čo dali druhú možnosť. ja by som teda neveru neodpustil a bol by to koniec vzťahu, ale ak by ma mala podviesť tak radšej s niekym do koho by sa zamilovala a nebol by to len úlet. Lebo ak by ma podviedla s nejakým chruňom o ktorého by nemala záujem a bol by to len úlet, tak by som si myslel, že jej náš vzťah asi za veľa nestál, keď bola schopná ma podviesť s niekym takým.

eritrocit: To že si odpustil ty neznamená, že by to spravil každy. napr. ja proste viem, že by som to nezniesol. Dôvera by bola úplne na sračky a bez nej neni vzťah a to, že by to ľutovala by sice bolo pekné ale bolo by to už NESKORO!
mal som pred nedávnom záujem o jednu babu, zrovna sa rozchadzala so svojimfrajerom a pak sa teda dali zas dokopi a mne sa teda páčila, ale pak mi raz povedala, že keď bola cez víkend vonku, tak ho podviedla a v tom momente som dal od nej ruky preč, môj záujem o ňu padol úplne na nulu a to mi ešte hovorila, že aký je jej chalan teraz milý a skvelý po tom čo sa dali zasa dokopy, že ako sa snaží a ona mu toto spraví?!!! no fuck you baby!
A čo je najlepšie spraviť? No ja by som jej bez znaku hnevú a s úplnou lahostajnostou povedal nech odíde a nič viac. myslím, že to by bolo pre ňu to najhoršie. Neukázal by som jej ako ma to zranilo a bolí.
boarderpp
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa boarderpp »

nedel by som verit mojej partnerke, osoba ktora ta miluje by sa nedokazala vyspat s inym chlapom.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Te-wei napísal:eritrocit: To že si odpustil ty neznamená, že by to spravil každy...
Myslim, ze nic podobne sa tu eritrocit nikomu nahovorit nepokusal...
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

NIE nikdy by som neodpustil urobila to so slobodnej vole nech nesie nasledky, vztah je zalozeny na dovere a ked jej nemozem verit tak nie je o com
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Te-wei: Lenže ty si ma zle pochopil. Ja netvrdím že všetci neveru odpustia tak, ako som odpustil ja. Samozrejme, že sú ľudia, pre ktorých je nevera automatický koniec vzťahu.
Ja som všetkým chcel povedať hlavne to, že pokiaľ sa do tej situácie človek nedostane, len ťažko môže objektívne posúdiť ako zareaguje.
Aj keď sa poznáš akokoľvek dobre, vec o ktorej by si v živote nepovedal že ti môže ublížiť, a predsa ti len ublíži a naopak. Chápeš?
Možno tu niekto napíše, že neveru odpustí. A, nikomu to neprajem, dostane sa do tejto situácie, jednoducho,aj napriek tomu čo predtým tvrdil, neodpustí ju, pretože sa ho to dotkne viac ako predpokladal.
Dúfam že mi už teraz rozumieš.

Edit: Dík Tomasito :)
Napísať odpoveď