Cudny rozchod

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
SOAD-503
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SOAD-503 »

mam podobnu skusenost...chodil som s nou tyzden, a uz zizala po inych.a to este nehovorim o alkoholickych navykoch a pod...
SOAD-503
Zablokovaný
Zablokovaný

jasne, ked ma 14, chce vynikat, chce byt stredobodom pozornosti, a to len za pomoci alkoholu, travy a inych veci,co tu boli spominane...taketo baby netreba brat vazne, pretoze su v stadiu dospievania,a nevedia co chcu...na tvojom mieste na nu co najrychlejse zabudnem
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

Sheep napísal:Ja ti jednoznacne doporucujem pockat so vztahmi este nejakych par rokov.Lebo bezne to tak aj byva.Ja tomu hovorim "skolske lasky" ktore ajtak o laske vobec niesu ale ani o ucte a priatelstve nie, nehovoriac o vernosti a uprimnosti. :wink:
No ja s nou nechcem mat nejaky vztah lebo sa neoplati. Mam 15 a chodim na strednu :P Ona je o rok mladsia.. na nu som zabudol to mfp aaaaa ja idem skor po starsich a vyspelejsich dievcatach. Toto bola vynimka lebo sa zdala byt v pohode :idea: Ale co uz zmylil som sa...
SOAD-503 napísal:...na tvojom mieste na nu co najrychlejse zabudnem
Ja som velmi na nu nemyslel.. takze netreba ani zabudat :D
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

nejak nechápem na čo si tu (teda) zakladal tento topic?
Veď ju máš v p..., nie? Tak čo tu chceš rozoberať?
SOAD-503
Zablokovaný
Zablokovaný

Te-wei napísal:nejak nechápem na čo si tu (teda) zakladal tento topic?
suhlasim
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

Te-wei napísal:nejak nechápem na čo si tu (teda) zakladal tento topic?

Len som xcel pocut nazory ostatnych nie? Ved to je moj postoj k tomu ze take dievcata mam f pitchi... Tak sa pytam co by ste vy robili :idea:
r4wMUnt34q
Star
Star

Re: Cudny rozchod

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

DeFeAt napísal:Dnes sa mi stalo, ze som chodil s holkou (kratko ani ne chodenie nejake 3 dni) a velmi som ju nepoznal a zeby som po nej tuzil to sa tiez neda povedat. A vcera bola zkurena a zlabana na sracky! Potom som s nou musel byt, lebo jej bolo zle atd.... A dnes som jej napisal ze mam f pi*i nexcem s nou chodit. Ona ze dobre a ze vraj sa ma podviedla. Ja ze ako? Ona ze sa vykurvila s nejakym kamaratom. Je to normalne?

P.S. Je*em na nu lebo kamarat po nej ide a paci sa viacerym chalanom a ja holku ktora pije a huli az kym nemoze chodit tak taku holku nechcem..
Ja stale nechapem ako moze niekto chodit s niekym, koho nepozna :roll:.. Normalne to je, ale ako pre koho ;)
DeFeAt napísal:Len som xcel pocut nazory ostatnych nie? Ved to je moj postoj k tomu ze take dievcata mam f pitchi... Tak sa pytam co by ste vy robili :idea:
To od nas pocujes pocut slova typu : Dobre si urobil, ze si sa na nu vy*ebal, alebo take ? No aspon UZ mas take dievcata v pi*i.. Co by sme robili ? (Ja) Najprv by som ju lepsie spoznal, aby som neskakal do prazdneho bazena, iked ten tvoj bol trosku plny mozno..
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

v avatare 50 cent, tak vas na obidvoch tipujem tak na 15-16 :D nic v zlom...

a na nu sa vyser... zatial bude iba pit, hulit a kurv.. sa :lol:
taka je dobra len ako v ramci skupiny nie jednotlivca :lol:
lukasione
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lukasione »

ETieNne napísal:v avatare 50 cent, tak vas na obidvoch tipujem tak na 15-16 :D nic v zlom...

a na nu sa vyser... zatial bude iba pit, hulit a kurv.. sa :lol:
taka je dobra len ako v ramci skupiny nie jednotlivca :lol:
ako sudis ma podla avataru?
btw:u nas je tiez par takychto...ale tie uz ledvaj chodia...lebo ňáky trtkovia dojdu za nou a nahulia ju a opiju a potom ich cele noci je*ú... a taký je život u nás :lol:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

lukasione napísal:ako sudis ma podla avataru?
btw:u nas je tiez par takychto...ale tie uz ledvaj chodia...lebo ňáky trtkovia dojdu za nou a nahulia ju a opiju a potom ich cele noci je*ú... a taký je život u nás :lol:
neboj- oni z toho vyrastú..... skoro vždy to tak býva.... sem tam niekto dopadne veľmi zle ale s tým sa nedá NIČ robiť... každý si môže vybrať a axa z toho dostane tak to bude výhoda preňu
- človexa učí imho LEN na vlastných chybách.. aspoň ja :D
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

DeFeAt, lol, bol si s nou tri dni a to sa uz stihla vykurvit s nejakym kamaratom? ndpc, pokial sa ti pacila a neboli v tom ziadne city, povodne som ti chcel napisat, ze si ju mal aspon dobre pretiahnut a hodit do placu dalsim- taketo mrsky si vlastne nic ine ani nezasluzia. Ale ked som si precital, ze ma 14 a ty 15... chlape, normalne to urcite nie je, no vsetko mas este pred sebou...
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kwetinka »

este ze si si to uvedomil hned na zaciatku, ked ju este nelubis..potom by to uz bolo trochen zlozitejsie
boarderpp
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa boarderpp »

No vies dost dlho si ju nepoznal takze si nevedel co mas ocakavat ale ked bola skurena a ozrata tak to nemohla byt dost dobra holka mohla byt pekna ale v hlave prepinacka. A ktovie keby si ju nenechal tak ci by ti vobec povedala ze ta podviedla alebo to bolo len preto aby ti ˇublizilaˇ.
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

je smutne,ze take dievcata existuju... :cry: strasnee strasneee
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

all

Príspevok od používateľa Lúšťa »

take abby by na svete nemali byt...su to len suky nic ine... prepac ale je to tak... ... este ze si sa do nej nezalubil lebo inak by to bolo moc moc takze..vazne :twisted:
valkir
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa valkir »

NDPC - To už vidím, tie naše deti ked budú mať 12, tak budú huliť a piť, naše dcery si na to budú aj svojpomocne zarábať :shock: naši synovia budú s cigánmi fetovať a vosuckávať ich 8 ročné mladšie sestry :o :shock: a my budeme plakať, krútiť hlavami a spomýnať na to jakými banálnosťami sem sa v mládí zaoberali na hojku . :lol: :lol:

///edit : - Som zabudol v 14-tich už príde heroín a koks z Ameriky.
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

valkir napísal:NDPC - To už vidím, tie naše deti ked budú mať 12, tak budú huliť a piť, naše dcery si na to budú aj svojpomocne zarábať :shock: naši synovia budú s cigánmi fetovať a vosuckávať ich 8 ročné mladšie sestry :o :shock: a my budeme plakať, krútiť hlavami a spomýnať na to jakými banálnosťami sem sa v mládí zaoberali na hojku . :lol: :lol:

///edit : - Som zabudol v 14-tich už príde heroín a koks z Ameriky.
fuu mas teda pravdu, kam tato generacia smeruje, je to smutne ked si predstavim ze mam 18 takze toto vsetko mam este v zivej pameti, ale ked som ja mal 13,14 rokov tak som mal baby dost na haku a radsej som sa venoval skole a sportu, nie fajcit, pit a k*rvit sa ako to tu bolo spominane...
hroza ak bude takato tendencia pokracovat tak sa "mame na co tesit"..
k teme: takych bab je milion a pol, a takuto vykradnutu hlavu, taku si ani nevsimaj..
Napísať odpoveď