Cudny rozchod
-
DeFeAt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No ja s nou nechcem mat nejaky vztah lebo sa neoplati. Mam 15 a chodim na strednuSheep napísal:Ja ti jednoznacne doporucujem pockat so vztahmi este nejakych par rokov.Lebo bezne to tak aj byva.Ja tomu hovorim "skolske lasky" ktore ajtak o laske vobec niesu ale ani o ucte a priatelstve nie, nehovoriac o vernosti a uprimnosti.
Ja som velmi na nu nemyslel.. takze netreba ani zabudatSOAD-503 napísal:...na tvojom mieste na nu co najrychlejse zabudnem
-
r4wMUnt34q
Star
Re: Cudny rozchod
Ja stale nechapem ako moze niekto chodit s niekym, koho nepoznaDeFeAt napísal:Dnes sa mi stalo, ze som chodil s holkou (kratko ani ne chodenie nejake 3 dni) a velmi som ju nepoznal a zeby som po nej tuzil to sa tiez neda povedat. A vcera bola zkurena a zlabana na sracky! Potom som s nou musel byt, lebo jej bolo zle atd.... A dnes som jej napisal ze mam f pi*i nexcem s nou chodit. Ona ze dobre a ze vraj sa ma podviedla. Ja ze ako? Ona ze sa vykurvila s nejakym kamaratom. Je to normalne?
P.S. Je*em na nu lebo kamarat po nej ide a paci sa viacerym chalanom a ja holku ktora pije a huli az kym nemoze chodit tak taku holku nechcem..
To od nas pocujes pocut slova typu : Dobre si urobil, ze si sa na nu vy*ebal, alebo take ? No aspon UZ mas take dievcata v pi*i.. Co by sme robili ? (Ja) Najprv by som ju lepsie spoznal, aby som neskakal do prazdneho bazena, iked ten tvoj bol trosku plny mozno..DeFeAt napísal:Len som xcel pocut nazory ostatnych nie? Ved to je moj postoj k tomu ze take dievcata mam f pitchi... Tak sa pytam co by ste vy robili
-
lukasione
Expert
ako sudis ma podla avataru?ETieNne napísal:v avatare 50 cent, tak vas na obidvoch tipujem tak na 15-16nic v zlom...
a na nu sa vyser... zatial bude iba pit, hulit a kurv.. sa![]()
taka je dobra len ako v ramci skupiny nie jednotlivca
btw:u nas je tiez par takychto...ale tie uz ledvaj chodia...lebo ňáky trtkovia dojdu za nou a nahulia ju a opiju a potom ich cele noci je*ú... a taký je život u nás
-
krupica_dnb
Medium Professional
neboj- oni z toho vyrastú..... skoro vždy to tak býva.... sem tam niekto dopadne veľmi zle ale s tým sa nedá NIČ robiť... každý si môže vybrať a axa z toho dostane tak to bude výhoda preňulukasione napísal:ako sudis ma podla avataru?
btw:u nas je tiez par takychto...ale tie uz ledvaj chodia...lebo ňáky trtkovia dojdu za nou a nahulia ju a opiju a potom ich cele noci je*ú... a taký je život u nás
- človexa učí imho LEN na vlastných chybách.. aspoň ja
DeFeAt, lol, bol si s nou tri dni a to sa uz stihla vykurvit s nejakym kamaratom? ndpc, pokial sa ti pacila a neboli v tom ziadne city, povodne som ti chcel napisat, ze si ju mal aspon dobre pretiahnut a hodit do placu dalsim- taketo mrsky si vlastne nic ine ani nezasluzia. Ale ked som si precital, ze ma 14 a ty 15... chlape, normalne to urcite nie je, no vsetko mas este pred sebou...
-
pancuska26
Expert
NDPC - To už vidím, tie naše deti ked budú mať 12, tak budú huliť a piť, naše dcery si na to budú aj svojpomocne zarábať
naši synovia budú s cigánmi fetovať a vosuckávať ich 8 ročné mladšie sestry
a my budeme plakať, krútiť hlavami a spomýnať na to jakými banálnosťami sem sa v mládí zaoberali na hojku .

///edit : - Som zabudol v 14-tich už príde heroín a koks z Ameriky.
-
braino.swk
Light Professional
fuu mas teda pravdu, kam tato generacia smeruje, je to smutne ked si predstavim ze mam 18 takze toto vsetko mam este v zivej pameti, ale ked som ja mal 13,14 rokov tak som mal baby dost na haku a radsej som sa venoval skole a sportu, nie fajcit, pit a k*rvit sa ako to tu bolo spominane...valkir napísal:NDPC - To už vidím, tie naše deti ked budú mať 12, tak budú huliť a piť, naše dcery si na to budú aj svojpomocne zarábaťnaši synovia budú s cigánmi fetovať a vosuckávať ich 8 ročné mladšie sestry
![]()
a my budeme plakať, krútiť hlavami a spomýnať na to jakými banálnosťami sem sa v mládí zaoberali na hojku .
![]()
hroza ak bude takato tendencia pokracovat tak sa "mame na co tesit"..
k teme: takych bab je milion a pol, a takuto vykradnutu hlavu, taku si ani nevsimaj..